Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 067
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Жоржи HugКупила съм едно миниатюрно басейнче,в което да седи евентуално Мони на плажа,стига да иска Wink

# 691
 Naughty  Crossing Arms Жоржи как можа да си помислиш, че не ми е забавна одата.
Просто много започна да се анализира и затова го казах това. Като ще е гарга, да е рошава   Laughing
И на мен ми е смешно, защото се хващам и аз на моменти как ставам нещо подобно на лирическия герой  Joy  Joy не моного ама някакви нюанси се усещат.
Но не ми е смешно с адресат, а по принцип  Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 13:46 от Христиана

# 692
  • Русе
Ох, аз почти се припокривам с лирическия герой на одата- за хомеопатията, против ваксините, за конспирацията във фармацията, все уж компетентна, ама пак ми е смешно.  Laughing Laughing Laughing
Дайте по-ведро.  Peace

# 693
п.с. от темата за одата - "Кога от една кифла става майка,когато в влезе в бгмама.. ' ха-ха

hahaha Joy
Трябваха ми 5 минути да го осмисля- дали защото съм кифла или защото не е издържано интонационно и пунктуационно, но е добро.

Анабела, Марти го гледаха 2 лекари- педиатъра му и алерголог. Педиатърката ни, която все ми повтаря рефрена, че той ще е склонен към алергии предположи реакция от козметика. И в този ред на мисли ни препоръча козметиката на Ойлатум.
Алерголога/ моя братовчедка, която всъщност е пулмолог и алерголог, както и изключително информиран лекар и много добър диагностик/ предположи, че е нещо контактно. От допира на кожата с някаква материя, която я е подразнила. Особено сега в това топло време и както той е вечно потен
Но и двете казаха, че обрив от храна изглежда по съвсем различен начин, от неговия обрив
Аз все пак го оставих само на кърма за няколко дни, въпреки, че обрива беше избледнял още на др ден. И смятам да избягвам ябълката и моркова за някакъв период от време
Та така, ще видим. То ако е склонен към алергии все в някакъв момент ще си проличи

# 694
п.с. от темата за одата - "Кога от една кифла става майка,когато в влезе в бгмама.. ' ха-ха

hahaha Joy
Трябваха ми 5 минути да го осмисля- дали защото съм кифла или защото не е издържано интонационно и пунктуационно, но е добро.

явно в data.bg правописа е на изключително високо ниво  hahaha

# 695
Ох, аз почти се припокривам с лирическия герой на одата- за хомеопатията, против ваксините, за конспирацията във фармацията, все уж компетентна, ама пак ми е смешно.  Laughing Laughing Laughing
Дайте по-ведро.  Peace

Good posting  Peace

Сетих се за един виц, нейде у фейса мернат-
 Седят две блондинки, едната говори на друга:
- Днеска правих тест за бременност!
Втората пита:
- Въпросите сложни ли бяха?

# 696

Привет момичета! Hug

Ейприл благодаря ти много мила!  Heart Eyes
Благодаря на всички, които ме разбраха правилно! Peace

Поздравявам днешните ни месечинковци - Луиза, Калина, Станислав и Калин , които стават на 6 месеца и Мартин и Георги - на 7 месеца!
Пожелавам им да растат здрави, засмени и щастливи!

# 697
Дайте по-ведро.  Peace

Good posting  Peace

Сетих се за един виц, нейде у фейса мернат-
 Седят две блондинки, едната говори на друга:
- Днеска правих тест за бременност!
Втората пита:
- Въпросите сложни ли бяха?

И аз един да добавя:

Блондинка се връща разтревожена вкъщи и пита мъжа си:
- Къде са децата?
- На английски.
- Оффф, добре: Where are the children?

# 698
  • Пазарджик
Ох ,прибрах се.Два пъти излизам и се прибирам ,че докато стигна до края на улицата и завалява,а имах спешна работа.И по този повод да питам американските мамита,ако са се сблъсквали с този проблем,става въпрос за моята банкова сметка ,баща ми иска да изпрати пари по нея ,но в тамошната банка му казват ,че не ползват IBAN /don't support IBAN/,ходих до моята банка и ми казаха ,че няма с какво да ми помогнат,проблема е в Американската банка.

Бубе ,аз за хапчетата на Дентокинта питах,иначе ползвам Дентинокс ,но той облекчава за малко време,а нея си я боли.Плаче и то със сълзи ,това е не типично за нея.Ако нещо е недоволна просто мрънка ,а сега плаче и пищи.
Гггъбка Hug ,памперсите ги взех по скоро да я предпазя от пясъка,от колкото заради водата.
По един памперс на ден ползвах,само на плажа по два часа,един пакет е 6бр.-6лв.

# 699
Малииии!За пореден път ми оправихте настроението LaughingБлагодаря ви!
Вицовете са един път! Joy
А стихчето е достойно за 1 страничка(според мен) Mr. GreenАз сщо се припознах в лирическия герой,къде като кифла,къде като многознайка Embarassedно определено доста се посмях. Joy
Мацки 25кг може да ви се струват много,но всъщност не са .Аз качих страшно много,стигнах до 110 накря. ShockedТа за мен не са толкова много имам да свяля още 20.....поне Confused
Дентокинд -хапченца давам и аз от време на време.Дентинокс -по-рядко.(Защото не е хомеопатично) и като стана въпрос в петък ще водя малкия на хомеопатично интервю и го мятам вече наред с кака му...Че аман вече от аптеки и долнопробни лекарства.....Остана само мъжо в семейството привърженик на традиционната медицина,но работя по-въпроса към отказането му. Twisted Evil
Лук ат ме,хареса ми как категоризираш твоя. hahaha...това определение трябва да се добави като опция  към моята анкета. Joy
.....
От днес и ние си имаме Митачета пък. Crazy
Иначе Вики върви към подобрение,но нещата стават бавно.Разстройството е овладяно,но честотата на изхожданията е голяма.Милото още е на диета и така се очертава още дълго...После ще се захранваме наново....Почнах и Биогайя от вечра,че джипката вика гентамицин,ама аз не мисля. Crossing Arms...Ето пак се познах в стихчето. hahaha

# 700
Ох, ще ме скъсате!
Мила, това за теста го бях чувала, ама Бире, за английския се смях много  Joy hahaha Joy

Дайте да я видим тази ода, че я изпуснах, а не ми се рови при февруарките.Сейвнали сте си я, нали?

Бебеш, не мож' те позная с този нов лик, моме!  Crazy

Еления, и аз махнах 25 кг ако броим от преди раждането.От спазването на режима ( ти знаеш кой  Laughing ) махнах 15.Остават още 5-6 и съм готова!  Crazy

А аз тези дни не мога да си позная детето.Спи по около 1 час, а преди повече от 30 мин не искаше да дремва.Голям рахат, всичко може да се свърши така.Преди докато заспи и се събудил  Mr. Green

Честити месечинки на всички пораснали дечица!  Hug

# 701
  • София

Дайте да я видим тази ода, че я изпуснах, а не ми се рови при февруарките.Сейвнали сте си я, нали?

Хайде аз ще се престраша Grinning
Ода за БГ-мама
Бг мама всичко знае
и не може да си трае.
Щом развихри се дебатa,
яхват мамите метлата.
"Туй, ваксините, са чума,
хич и да не става дума!"
Щом хомеопат го казва,
няма що да се доказва.
БГ мама в сайт прочела
конспирация дебела:
Фарма-мафия голяма
дебнела над наш'та мама!
Туй веднага потвърдила
на пазара лелка мила.
Тя подробности разбрала,
пък от шоуто на Гала.
Мама хвърлила престилката,
памперсите и точилката,
седнала пред компа бясна
във главата с мисъл ясна:
"Тия лекари със хъс
ще натиря в кучи г*з!
Информирана от врачки,
екстрасенси и баячки
имам право, и избирам:
бебето не ваксинирам!"
Мамите са като ято,
форума превръщат в блато,
а опиташ ли да спориш
няма шанс да се пребориш
Дори науката е няма
пред мощта на бг мама!

Според мен е готино и не е обидно за никого Grinning

# 702
  • Пловдив
Моя мини рожденик заспа и сега да ви почерпя за негово здраве с бисквитената тортичка, която направих за неговия празник Simple Smile

Честити месечинки и на другите празнуващи днес бебоци   bouquet

"Стихчето" беше забавно, не съм си и помислила, че може да се приеме като надсмешка  Whistling

Дентокинд давах скоро на Виолета за кътниците, малко и помагаше, но пак я боляха и беше крива  Confused

Пате, гледам как само си увеличаваш минусите и много ти се радвам - Браво  Hug

# 703
Благодаря ви за одата!   Hug  Аз вече я бях чела, бяха я постанли в темата за ваксините.Мислех, че е нещо различно.

А от къде се появи? Кой велик интелект има такива познания за атмосферата, която цари в Бг-мамма?  newsm78

Вал  Hug

# 704
Бебеш, не мож' те позная с този нов лик, моме!
много ми ходи аааа  smile3521

ей от тук е одата както и аватара ми; http://forums.data.bg/index.php?showtopic=2046501

Общи условия

Активация на акаунт