Изгубени в превода 3

• 157 551
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 495
 Моя позната пуска снимка във фейсбук, на която е  с едно сладко котенце и заглавие Kitten<3. Нейна приятелка и пише съобщение- "Като се върнеш от Китен се обади".  Shocked "Какъв Китен?", "Ами нали си написала, че си в Китен".

# 496
  • Варна
Моя позната пуска снимка във фейсбук, на която е  с едно сладко котенце и заглавие Kitten<3. Нейна приятелка и пише съобщение- "Като се върнеш от Китен се обади".  Shocked "Какъв Китен?", "Ами нали си написала, че си в Китен".
Joy Joy Joy

# 497
  • забравих си мисълта...
Цитат
Вчера ми се роди козленце.

Wink  Laughing

# 498
http://www.netjeff.com/humor/audio/AirportPrank.html - прослушайте в дясно говорителката и си изберете в кой от двата варианта в ляво да го чувате...  Joy  И знайте, че това може да ви се случи, ако пътувате със самолет!!!!

# 499
  • Германия
http://www.netjeff.com/humor/audio/AirportPrank.html - прослушайте в дясно говорителката и си изберете в кой от двата варианта в ляво да го чувате...  Joy  И знайте, че това може да ви се случи, ако пътувате със самолет!!!!
Joy Смях се с глас!

# 500
  • забравих си мисълта...
Цитат
Не забравяйте, след като прочетете написаното по-горе, да предупредите вашите възрастни родители, съседи и познати, за да станат жертва на наглите измами!

Защо да ги предупреждаваме, щом тогава ще станат жертва??? Grinning

# 501
Joy Joy Joy

# 502
  • забравих си мисълта...
Цитат
Радвам се че не сме се прибрали аз и детето по това време,майка ми извикала съседа и той я убил.

# 503
  • София
Цитат
Радвам се че не сме се прибрали аз и детето по това време,майка ми извикала съседа и той я убил.
Моля???
Какво означава това? Откъде е?

# 504
  • забравих си мисълта...
Цитат
Моля???

Grinning

Отначало, така написано, човек остава с впечатлението, че съседът е убил майката, но по-късно, след 2-3 изречения, се разбира, че съседът е убил една змия всъщност. Simple Smile

# 505
Цитат

Joy Много яко  Joy

# 506
  • забравих си мисълта...
Фея Кръстница и това тук не му отстъпва. Simple Smile

Цитат
незнам коя е родината  Naughty но бьлгарския е много вкусен .в чепеларе сме хапвали и го помним още  Laughing

# 507
# 508
  • София
Цитат
Моля???

Grinning

Отначало, така написано, човек остава с впечатлението, че съседът е убил майката, но по-късно, след 2-3 изречения, се разбира, че съседът е убил една змия всъщност. Simple Smile
Мдам, пояснението беше важничко.  Mr. Green

# 509
Цитат
незнам коя е родината  Naughty но бьлгарския е много вкусен .в чепеларе сме хапвали и го помним още  Laughing

Laughing А каква ли е препоръчителната дневна доза?

Общи условия

Активация на акаунт