Преди близо 5 години раждах при него със секцио и съм изключително доволна, но бих искала да получа актуална информация, за да мога да се ориентирам живот и здраве след няколко месеца дали пак да избера него.
Все същия прекрасен човек и специалист! Преглежда си все още в АГ всяка сряда, не знам от колко часа, аз си записвах часове в медицинския център до АГ. Телефонът му е същия.

. В началото на бременността ми бях доста настинала и се притеснявах, питах какво мога да пия, а Георгиев ми каза....още не си за антибиотик. Всеки път като отида започвам да му обяснявам, че се водя при него на жк и т.н. Нито веднъж не ме е попитал как се чувствам, имам ли оплаквания. Последния път го питах защо като повървя ме заболява корема....отговори ми....защото си бременна. Не ми дава никакви съвети, нито ме пита пия ли нещо, освен фолиева киселина. Ако аз се сетя да питам нещо....ми отговаря неангажиращо. Все си мисля, че прегледите не трябва да протичат така. Първо раждане ми е и ми се иска повече внимание, което от него не получавам
. Ще чакам да ми пишеш как е минал твоя преглед. Май само двете ще си пишем, другите мами не искат да се включат.
. Нямаше да успея без този Човек. И двата пъти си ходех на друго място на ЖК /те далеч не ми бяха необходими, като изключим болничните, които вземах от там и за това ходех в близката поликлиника, без опашки и т.н./ Ходех отделно всеки месец на ФМ при Д-р Давидков /уникален/. Ходех и всеки месец при Георгиев на видеозон - ей така да се видим, да ми вдъхне малко кураж, за да устискам до края.Ако даде мнение, което не удовлетворява човек, хубаво е да се иде на второ мнение, но едно е да се водят ЖК, второ да се прави ФМ и трето съвсем отделно - да се изражда. На Георгиев там му е силата - ражданията. А Д-р Танев отдавна се е променил, уговаря майките да раждат секцио, щото нормалното боляло 
. Нямаше да успея без този Човек. И двата пъти си ходех на друго място на ЖК /те далеч не ми бяха необходими, като изключим болничните, които вземах от там и за това ходех в близката поликлиника, без опашки и т.н./ Ходех отделно всеки месец на ФМ при Д-р Давидков /уникален/. Ходех и всеки месец при Георгиев на видеозон - ей така да се видим, да ми вдъхне малко кураж, за да устискам до края.Ако даде мнение, което не удовлетворява човек, хубаво е да се иде на второ мнение, но едно е да се водят ЖК, второ да се прави ФМ и трето съвсем отделно - да се изражда. На Георгиев там му е силата - ражданията. А Д-р Танев отдавна се е променил, уговаря майките да раждат секцио, щото нормалното боляло