Отговори
# 180
Хейли като каза за раждане на "м...та" си, коя от вас беше пътувала от Гърция с контракции сам-самичка, за да се прибере в Бг и да роди?  Laughing

# 181
Хейли като каза за раждане на "м...та" си, коя от вас беше пътувала от Гърция с контракции сам-самичка, за да се прибере в Бг и да роди?  Laughing

Хаха, и аз за това се сетих.  Laughing

# 182
  • Русе
Добрутро и от мен
Ех как ви завиждам за срещичките искам и аззззззззззззз
И аз преди няколко дена си мислех за старите ни темички ,за очакването на новите бебчета и като погледнах сегашните снимки как са пораснали ми стана малко мъчно че толкова бързо мина времето и нашите мъници докато им се нарадваме вече са големи ,ама живи и здрави да са ни и като големи ще си ги глезим

# 183
съни, лина, много стиснати палци за успешна и лека интервенция (в което не се съмнявам). лина, ти писа, че ще сте в пловдив, ако имаш нужда от нещо да кажеш да помагаме.

аник, да пловдив е зверски топъл през лятото. да ти кажа честно все по-малко и по-малко си харесвам града  Tired много чалгаджийски град стана (и това не се отнася само за музиката и просто за мисленето на хората) и много се дразня. ама какво да се прави, всичката ни рода е тук и като се върнахме от чужбинско решихме пак тук да си останем. общо взето сме се капсулирали в една доста затворена среда, което не смятам за нормално, но няма как.

бърди, ако наминаваш към нашия град докато си наоколо, звънкай.

хейли, мерси за идеята за судокрема   bouquet имах една опаковка и така си стоеше, но почнах да мажа нашите пъпки и като че ли поминават, супер. те нито го сърбят, нито нищо, нещо явно от морето е било, защото сега поне не излизат нови откакто сме се върнали.

бургас, много сте готини  Heart Eyes ние така и не успяхме да се домъкнем като бяхме на поморие да ви видим морската. нищо, другия път, може този уикенд пак към вашия край да забием. а в поморие тази година е тъпкано с руснаци. даже някои заведения си имат руски персонал, направо щях да падна. мириамс, вземете си руските разговорници, че може да не ви обслужат на български.  Laughing

хейли, като казваш за добро и евтино място, може да се измисли нещо сигурна съм, ама дай някакъв ориентир до колко парички... ако въобще можем да осъществим такава среща... малееее не знам какво ще бъде с толкова бебета  Mr. Green

ох и ние снощи не спахме добре. към 4 вече го взех при нас, че нямах сили само да го взимам от неговото легло. и даже не съм усетила кога е ял, кога спал. питам татито кога е станал, той казва като се кърмихме в 6, а аз нищо не си спомням  ooooh! хем бяхме пуснали климатика в другата стая и отворени вратите. а на морето как хубаво спеше, щото се изморяваше, ама тук в тая жега къде да го изморя, събирам идеи за изморяване на бебета  Mr. Green

я ме светнете как се дават бебета на ясли. той наш малчо не може да заспива сам през деня, как ще го накарат да заспи сам? или ще го оставят да реве и ако заспи, заспи  newsm78 или трябва да може да заспива сам, за да го дам...

инаше още неща, ама като се сетя.

# 184
Варна, мен не ме бройте, както Олето ви е светнала-отивам си при мама и ще се мотам с Радо и Симона.
А дали мамата с контракциите не беше Инфома-така ми говорят отгоре hahaha hahaha

# 185

Мисля, че Ифома беше Peace

Бургаски майки, супер сте и дечицата ви!

# 186
  • София
А дали мамата с контракциите не беше Инфома-така ми говорят отгоре hahaha hahaha

Peace
съвсем вярно ти говорят отгоре. Ифома беше раждащата по път. някакви новини за нейната драма?
а и като си така близка с комшиите отгоре дали може да ги помолиш да пуснат някой разхлаждащ дъжд над столицата?  Flutter

я сега аз да подпитам - вече първите октомврийчета станаха на годинка, е не се ли задават вече нови попълнения, братчета, сестричета?!   Thinking много съм любопитна, а?  Joy

# 187
  • София
Илка, утре дават да превали следобяд  Flutter За съжаление - в комбинация с 36-39-градусови жеги  ooooh! Ние ще пътуваме с децата сутринта към 6, иначе не се виждам. Крайно време ми е за голяма кола с климатик, само да почна работа пак и да се повъзстановим финансово от тия бебешки и жилищни истории, това ми излиза като първа покупка  Naughty

Blurmoi, голям сантимент имам към вашия град, тийн годините си прекарахме на Античния (тогава още не беше затворен и лежахме по цял ден по камънаците, пуберска му работа  Laughing). Много ми се идва натам, но ще се престраша само ако нашите ни натоварят на колата си (с климатик  newsm08). Те водят често Ивака натам, в МОЛ-а на кино. Пусни едно гесеемче на ЛС  Flutter

# 188
мириамс, аууу добре, че ни предупреди - като си толкова "тежка" да не те пускаме в морето, че да ни изплискаш хубавата Морска  Joy Joy Хич да не ти пука, важното е мъжо ти да те харесва Mr. Green Докато пълнеех по време на бременността моя ме успокояваше с думите "Споко, the more of you - the more i love you"  Laughing

# 189
Блурмой, предния път като ходихме на феста в Банско имаше около 4-5 бебвшока, но бяхме към 50-60 семейства. Просто не искам да си мисля 30-40 бебета хааха. Мисля, че и по новините ще ни дадат, хаха.
А цена мисля, че за 30-тина лв на вечер, да си спретнем един дълъг уикенд ще е идеално! Искате ли по-сериозно да помислим? Нещо за началото на септември?

Баш ифома беше,дано влезе скоро да каже как са.

Ние днес се спасихме семейно в Борисовата, легнали под един кестен, а малкия ми скъсва нервите, защото е ужасно кисел!

Друго не помня... Прегръдки за всички!!!

# 190
Илка, по план сега щяхме да правим второто, обаче много се промениха нещата за тия 9 месеца и за съжаление няма да сме ние...

# 191
Привет!
Честити месечинки!

Blurmoi, вие в Германия ли бяхте за известно време? В кой град?

Илка, да не трябва да се гонят някакви норми, че щом децата са на годинка и вече следващите да се правят.  Laughing Вие нали бяхте навити, да нямаш нещо да казваш? Wink

Бърди, бях те питала, но може да не си видяла - какво стана с вашето кърмене, моят се отби тотално, сам самичък.  Sad

# 192
Офф, беее... може ли да е такава жега значи!!!

Краси, завидях ви за сенчицата! Ама мен ми е по-добре вкъщи пред вентилатора и пълзунчо под краката ми...

Това за централна среща го одобрявам много!!! Ще бъде супер веселба според мен! Ще ни трябва по-голяма къща в някое тихо местенце, че да вдигнем на крак всичко живо....  Crazy

И да се похваля, че тази събота ще къпем Ники в менците на попа....  Mr. Green Да видим какви ще ги надроби малкия... Има си белите дрешки с червен шеф от кръстницата. Много са готини, а днес му взех и кръстчето.... И така, ще сме си маймунчето, кръстницата му и двете големи маймуни (демек баща му и майка му)...  Sunglasses

Хайде, спокоен ден и приятен климатик/вентилатор!!!!  Hug

# 193
Уфф голяма жега,
 ooooh!
Честито на месечинковците   Hug
Тини а при мама , там е най- добре  Wink и аз какво не бих дала да мога да си ида при моята ама цък на далеч е  Sad Приятна почивка и весели разходки с Олето.
Бургазлийки страхотни сте  Hug да взема да отскоча и аз до Бургас , че във Варна скука .

# 194
В другата ми отчетна всяка година правим национална среща и им се получава много добре. аз не съм ходила на нито една до сега, все не ни угрява, но те винаги си изкарват супер. Наблягаме на хотели, които са с удобства за децата и имат доста стаи на разположение. Успяваме да уговорим и отстъпки и намаления за това, че сме много и т.н. Ако искате мога да се разровя за хотелите, където досега са правили срещи.  Peace

Хипо, дишай дълбоко, не се пали.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт