Отговори
# 165

Ането, ти направо ни заля с информация, та се чудя как да я обработя......   33uu

Joy hahaha

Девойки просто се записах , че да не изпусна съвсем темата, аз и затова рядко коментирам, че реагирам със скороста на руска атомна подводница, чуството ми за хумор и то се е изпокрило. Нямам какво толкова да пиша, малкия реве и се тръшка, зъби ли са, жеги ли са ... но си върна ината. Абе скучна работа.

За срещата , ще се опитам...

Вмъкни Цитат
Целия варненски отбор виси на балкона в момента. 

ми виси .... като се чу за купон на изток от рая и провесохме носове сакън да не изпуснем.

# 166
  Бургассс завиждаммм, искам и азззз. Ама може ли да са толкова готини всичките бебоциии. И кака Габи как обгрижва Симонка  Heart Eyes Другия път може да не се снимате  Mr. Green
  Пашик Мишелка до миналата седмица не можеше да пълзи. Един ден както си седеше, просто си вдигна дупето и прекоси хола, коридора и отиде в кухнята и ние  Shocked Shocked Shocked И сега е без спирка, само се чуди къде да ходи и се вдига почва права да се движи по мебелите. И Уолкъра бута, в проходилка седи само да яде, статично, че ни е дебел килима и не се движи. Аз съм много доволна от Уолкъра, но трябва да има килим нещо, че ако е на плочки или паркет много бързо бяга напред и детето пада. То сигурно има различни модели де  newsm78
  За падането, гледам да я крепя, като има нещо, където може да се удари. Като е на средата на стаята на килима и се катери по нещо я оставям.
  Утре почваме градина. Днес я записахме и аз като ревнах  Crazy Хареса ми много, дано и хареса на Мишелка и да не плаче много. Единствено за спането се притеснявам, че спят в една стая, а тя спи много леко и ако едно ревне...Ще разкажа, стискайте палци, че ми се е свило всичко.

# 167
Девойки просто се записах , че да не изпусна съвсем темата, аз и затова рядко коментирам, че реагирам със скороста на руска атомна подводница, чуството ми за хумор и то се е изпокрило. Нямам какво толкова да пиша, малкия реве и се тръшка, зъби ли са, жеги ли са ... но си върна ината. Абе скучна работа.
   За срещата , ще се опитам...
Вмъкни Цитат
Целия варненски отбор виси на балкона в момента.  
ми виси .... като се чу за купон на изток от рая и провесохме носове сакън да не изпуснем.

Е, добре че ти се е изпарило чувството за хумор, че какъв ли щеше да ти е поста ако не беше  hahaha

Варна, аз да ви кажа от сега, че Тини няма да дойде на срещата. Тя ще е моя, тука при мен на среща.  Stop

Величкова, нещо се настъпваме тука с тебе в последно време. успех с градината и го давай по-спокойно. Ако ти не се притесняваш и тя ще го приема по-леко. Усещат дребните нашето притеснение и им се отразява. Все пак не отива на заточение детето, а да играе с деца.  Hug

# 168
Нещо, което ме разсмя до сълзи, надявам се и на вас да ви е забавно! Това вместо виц Laughing Laughing Laughing

Цитат
Била съм около 6-7-8 годишна, не помня точно колко.
Качвам се в асансьора и след мен влиза един мъж и пита "Ти на кой си?".
Естествено, предвид факта, че сме в асансьор, си мисля, че ме пита за етажа и отговарям "На деветия".
Той се пули и вика "Как на деветия?". Аз уточнявам "На деветия - на последния".
Мъжът пак върти очи "Ама как се казва? Иван-Драган-Стоян?"
Аз в още по-голямо недоумение (откога пък етажите си имат имена) "Не му знам името... последният е."

Провеждайки безумния диалог аз все пак си натискам бутончето за последния етаж, мъжът слиза някъде на по-долните етажи.
Аз продължих да се чудя откога са кръстили етажите с имена, а той... кой знае какво си е помислил за майка ми.  Laughing ooooh!  Силно се надявам да се е усетил, че аз говоря за етажа, а не за баща ми.

Цвети, много, много стиснати палчета! Всичко ще е наред! Hug

# 169
 Joy Joy Joy Дай линк, че не ми се спи и ще ви уморя от постове иначе.  Praynig

# 170
Joy Joy Joy Дай линк, че не ми се спи и ще ви уморя от постове иначе.  Praynig

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597060.0

Hug

Да не си помислиш, че ти давам линк, за да не пишеш Naughty Mr. Green Laughing

Ох, не мога! Ще умра от смях! Задължително намерете време да го прочетете!

Честити месечинковци Мишелка, Далия и Светослав! Да са много весели, да спинкат и да никнат бързо зъбките!!!

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 00:05 от hailie

# 171
  • Сливен
честити месечинки на СВЕТОСЛАВ ,МИШЕЛ и ДАЛИЯ

Има ли бебчета,които не могат сами да се изправят до седнало положение? Хубав ден!

Има, има........ нищо не правим, само стои седнал и бяга в паяка.

и ние сме в групата,стои седнал,но не се изправя до седнало сам,трябва да му дам ръка,отделно че като му писне да стои и се килва нанякъде и почва да вика и да хленчи,много рядко ще се обърне и пак ще вика
въобще го мързи да направи някакви опити да се размърда сам  Crazy
в паяка и той взе да мишкува,сега се чуди кои врати да отваря  ooooh! на печката ли ,на гардероба ли...
бургассс много сте сладки и какви фиданки сте,чакайте да дойда че да натежа малко
дано всичко да е наред,да сме живи и здрави на 26 ще пътуваме и на 27 ще сме на линия за запознанства с малкия
Milla Elaine  Hug
сега като си спомня какво преживяхме заедно,как се молихме за "фил и тай" как се молихме за Вики и Валя,как се брояхме,как всеки ден чакахме ново бебче,как чакахме последните с нетърпение,как броихме зъбки а сега и крачещи - просто не виждам как няма да влизам да чета и пиша,толкова ви чувствам всички близки  Hug
за паданията има една приказка -"юнак без рани не може "
че в този ред на мисли племенника ми много пада и казал на майка си да му купи нови обувки,че тези много се спъвали  hahaha
на нас ни прозира и второто долно зъбче през венеца,постоянно се събужда вечер с плач  ooooh! ,давам вода и заспива - и така.....
красе уби ме  hahaha Joy Joy Joy Joy
не пускай такива линкове че ще се изпразни темата

# 172
  • Бургас
hailie,  Joy
Miss Fine , милата , чак на мен ми се сви всичко като прочетох Hug Въпреки , че Беболе е много права, нали отива да се забавлява детето, но пък майчицата си е майчица, особено както и моя не се е отделял от мен, въобще не мога да си представя ....
Бургазлийки, имам едно одеало за пикник , следващия път ще го взема и ще ги наредим нашите бебоци за снимка, че Пашик каза , че Алекс е на една снимка само , ама и Нико го имам само веднъж и то спящ. Ех, хубаво щеще да е да направим една национална , обща сбирка, но едва ли ще стане някога. Въпреки , че мъжа ми пише в един мъжки форум за коли и те се събират от цяла БГ. Правят си сбирки из страната в разни комплексчета със семействата децата. Но едно е форум за коли и друго е  за бебета  Laughing
miriams28, чакаме те с нетърпение, и без приказки за килограми само Naughty Нали няма да сме на ревю , ами се събираме да ни е готино заедно Simple Smile Вие всъщност ще пренощувате в Бургас , така ли?
Хайде вече лека от мен  smile3524

# 173
  • Сливен
нани мъжо ме изненада и както се бяхме отказали от морето и така остана че ще ходим за 3-4 дни,но тъй като мислехме да сме само за ден в бургас а сега се оказа че ще изкараме плажо и не се знае къде ще ни отвее вятъра  ooooh!
за сега съм се засилила към поморие
ще отидем да си намерим за спане и на 27 живот и здраве ще изкараме деня в бургас,мъжо има роднини в "зорница" и в "славейков " ,но с едните сме малко скарани ,а другите ще минем да ги видим,а те докато си плажуват с големия аз ще се видя с вас  Party Party
дано котка не ми мине път  Crossing Arms

# 174
Ех, хубаво щеще да е да направим една национална , обща сбирка, но едва ли ще стане някога. Въпреки , че мъжа ми пише в един мъжки форум за коли и те се събират от цяла БГ. Правят си сбирки из страната в разни комплексчета със семействата децата. Но едно е форум за коли и друго е  за бебета  Laughing
От форума на милото редовно се събираме или в Гърция или в БГ. По-миналата година имаше балканско събирне и беше уникално! Миналата пропуснахме, че ме беше страх да не родя на майната си Laughing . Но определено е супер яко!
Ако някоя от вас има идея за добро, евтино място, моля да сподели! То, че всички няма да се съберем е ясно! Но поне за някои ще е супер! Hug

# 175
  • Сливен
ако някоя има вила в центъра на България веднага да си признае  Naughty
от другите яденето и пиенето,а деца ще донесем всички  hahaha

# 176
Хм, идеално, на 27ми пак!  Heart Eyes

Цвети, дано и двете бързо свикнете. Hug

При нас е адска жега. Нико се буди буквално всеки час. Tired

# 177
  • Сливен
мила и при нас е така,отварям вратите и гася лампите да не влизат комари и пак е 30 градуса,стоя и съм мокра цялата,след малко през банята и в леглото

# 178
Миме, Мила, измъчили сте се Hug Hug Hug Хайде, по едно кафенце за разсънване!

# 179
  • София
Скорпи, с прясно мляко ги правя вече десертите на Мая. Ще пробвам днес гриса с пропорциите от Позитив (мерси!!!  bouquet) - да видим.

Ние утре заминаваме с децата за седмица при  мама в Паз-к и съм се изпрщила от притеснение как ще спи Мая там (че климатика не е в стаята, в която ще спим, а в една обща, без легла) - а тя откакто спим на климатик най-сетне започна наистина да спи нощем.
Все ще се оправим за седмица де, поне има двор и ще сложим люлка и басейн, че тук не смея да го извеждам детето.

Тя впрочем вчера пропълзя - да гони брат си  hahaha Само по мъничко обаче де, не й достигат силите да обикаля много, сега се тренира  Laughing

И ние мислим скоро да я оставяме да спи сама, живот и здраве до месец трябва да се преместим в по-голям апартамент (мами от Младост?), а нашия ще го даваме под наем (ако на някой му трябва, да свирне, много е хубав  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт