Отговори
# 150
Да се запиша и аз.Много пишете мамииииииии Hug
Нашите зъбчета продължават да излизат вече са 4 Heart Eyes.Ники много слушка и не спира да повтаря мама мама,направо ми пълни сърцето.
Айде утре повече,че сега нямам възможност

# 151
  • Варна
Набързо.
Варненки и Цвети  Laughing, в сряда, 20,07, в 16,30 часа на Летния театър среща!!!!!!!

# 152
Здравейте! Party

Мила, нашите пъпки са от изпотяване и заради ужасните екземи, които се получават го водих на дерматолог, та се потвърди. Тя ни изписа термалната вода, която до скоро обсъждахме и още едно на юриаж, мисля някакво мляко за тяло беше, нямаше особен ефект. Всяка вечер след баня го мажа по пъпките и петънцата със судокрем (този крем у нас е на почит, ползвам за почти всичко).

Смехи, скоро четох, че едно дете може да бъде отгледано без да е паднало нито един път, но ще е психически ощетено. Не виждам как ще се научи да прави каквото и да било без преди това да е пострадало. То падания в живота на един човек колкото искаш - ежедневие! Но няма винаги да съм до него, за да го хвана. Дано дълго да съм до него, за да му подам ръка ако има нужда да стане или да го отупам. Но трябва да се научи самичко. Бих го плеснала по ръката ако тръгне да бърка в контакта след като съм повторила безброй пъти, че не може; бих го дръпнала ако отиде пред идващ трамвай, но малко падане - нищо му няма. За щастие, че не е от най-буйните деца и за сега, освен падането през кошарата, други падания нямаме. Но и той е много предпазлив! Винаги ме търси, рядко се пуска и го прави само ако е сигурен, че съм наблизо и няма да падне Laughing . Абе, мамин глезльо ми е той Heart Eyes .

# 153
  • Бургас
Привет момичета Simple Smile
Бързичко само ще напиша две редчета, че викалото крещи Simple Smile Днес си направихме срещичка с момичетата от Бургас.  Много гот беше , ето и малко снимки от моя фотоапаратhttp://oktomvri2010.snimka.bg/other/burgaska-sre6ta-18-07-11.607615.24291555
Липсваше ни Марвалъс, но се надявам след сезона да наваксаме с нея Wink
Цвети и Мишел също липсваха на компанията  Hug
Мириамс, чакаме те да се срещнем , специално в твоя чест  Party
Лека вечер , после ще чета назад!

# 154
Записвам се веднага след Нани!

Искам да им благодаря за страхотната среща. Толкова готини момичета.
И пак яко ни поглезиха.  Heart Eyes Следващия път ( надявам се и с гости от Сливен),
съм почти рожденичка и мислете къде да ви почерпя... Laughing

Добре, че ми пооправиха настроението, че след поста на Лейди,
се чудех вече и аз да влизам ли в толкова уж готината ни банда.  Tired

Хайли, и при нас судокрема е лечение за всичко кожно.
Дори и аз се мажа с него. Къде ли не...

# 155
ЕЕЕеее,ами и аз да се наредя след вас...Много топло ни беше ,но много приятно побъбрихме!!! Hug
А бебетата ни са разкошни,каките също!Нани,а  Алекс зашо е само на една снимка,ще ти се карам  Heart Eyes  Описанията ти са супер!
Другия път ще разходим  Мариамс  да се пофукаме  с морската ни градина!

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 22:20 от pashic

# 156
Брееей, ми то като е тръгнало на бургазлийки да се разписват, да взема и аз да похваля със страхотната компания, която си имахме този следобед! Mr. Green Ех, как подухваше в Морскатаааа, вкъщи имам чувството, че съм в парник Tired С нетърпение очаквам следващата срещичка, че и на мен ми е много гот!
Не съм, и аз много пъти съм трила на Алтай клавиатурните творения, ама да знам следващия път да ги оставя, че току виж Стоянчо разчел кода Laughing Laughing Laughing

# 157
Ехооо! Simple Smile

Нани, БРАВО!  newsm10 Ей така съвсем не ме затормозихте с разни размисли и страсти кой-кой е... Simple Smile Много приятно изглежда срещата, а дечковците са много сладки!  Hug

Смехи, и аз като всички до сега, споделям мнението, че е добре да се оставят да падат децата, за да се научат как да се изправят след това. Ей на, Ники днес пак щуря, докато бяхме на гости и се изправя по дивана, масата и т.н. и като стигна до края на масата (че мина една дължина диван-маса) се изпусна и падна, като си чукна главата в пода. Ревна, разбира се, щото са му малко паданията още, но го успокоих.

А ние, Софийската банда, няма ли някоя срещичка, така да направим, аааа??? Бургас и Варна са доста активни...

Хайде, спокойна вечер и спящи дечица!

# 158
  • София
Набързо.
Варненки и Цвети  Laughing, в сряда, 20,07, в 16,30 часа на Летния театър среща!!!!!!!

Imam problems kirilicata - izvinete me  Embarassed
I az i az, osven ako ve4e ne me smyatateza varnenka  Heart Eyes
Varnenskiyat otbor e strahoten - momichetata sa mnooogo gotini!

# 159
Страхотни снимки  Simple Smile
Бърди, благодаря за идеята. ще пробвам.
А гриса с какво мляко го правите - адаптирано или прясно?

# 160
И ние ще сме на срещата, то е ясно Mr. Green
Много хубави снимки имат бургаските мами Simple Smile
Ние в събота оправихме стаята на Лидия и днес вече трета вечер ще спи в нейната стая сама. Пускаме бебефона, отворени са вратите на стаите. Първата вечер ставахме няколко пъти с баща и да и даваме биберона, не е пила нищо /иначе от както се е родила не минаваше да заспи като се събуди през ноща без разредено мляко/. Снощи като я сложихме в 22ч. и днес сутринта се размрънка към 5.45, дадох млякото и спа до 9ч. Такъв сън никога не беше спала. Да видим тази вечер как ще е.

Лека нощ от мен и спящи бебенца  Hug Heart Eyes

# 161
Кат88, Ева пълзи едва от 2 дни, опитва се да седне сама, понякога го постига, понякога не. За изправяне още и дума не може да става.

Смехи, да пада или не - както дойде, ако успея да я задържа - ок, ама ако не успея - да пада, няма да й стоя "диванчепрас" /така ли се пише hahaha/.

А Тони хвърли бомбата и после се "изтри". Айде да забравим недоразуменията вече! Който иска да влиза и да пише, който не - негова си работа.

Между другото в отчетната тема, в която влизах с Моника още пишем, рядко, кой както има време, но от време на време все някой се разписва. Става въпрос за юнчета 2006.  newsm18
Смятайте, по 1 тема на година! И всяко заглавие е свързано с рождения ден на децата! Laughing
Мисля, че само след година-две и тук ще сме така.
Всеки ще започне работа, деца, ангажименти.
Аз лично надали ще имам време за форум. Та искам да се насладя на последните си месеци тук.

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 23:18 от *Noel*

# 162
Ани, за срещата аз те чакам да се върнеш, че напоследък сме си само с теб четиримата Laughing .

И да се похваля, пу-пу, да не ми е на уроки Crazy - малечко миличкия ми беше толкова уморен тая вечер, че след цокането направо откърти! В 20:15 вече спеше, а понеже снощи готвих до 1ч. и сега няма да готвя няколко дни, направо се почувствах човек!  Party Joy

Бургас, прекрасни сте! Много красиви мами и бебчета! Но, като толкова я хвалите тая морска, дайте и ние да я видим! Направете малко панорамни снимки, ако не друго поне да оплакнем око Mr. Green Party

Кат, Симеон само един път успя сам да се изправи, вчера. Та, не знам дали да го броя за "можене" Grinning . Но вече все по-стабилно ходи, днес даже малко ходихме като го държах само за едната ръчичка Party .

Ноел, наслаждавай се на хубавото и игнорирай лошото! Hug За съжаление много малко още ще сме в такъв състав и толкова активни...

# 163
Ани, за срещата аз те чакам да се върнеш, че напоследък сме си само с теб четиримата Laughing .

.........

Краси, колкото-толкова. Здраве да е. Simple Smile А пък дано МОнката му е минало вече среднощните разходки. То беше по-зле и от нас това...  ooooh! Ние поне вилнеем на спалнята и няма нужда да кръстосваме навън... Simple Smile

# 164
Целия варненски отбор виси на балкона в момента.  Grinning

Бургас, страхотни сте!   bouquet

Симона проходи много стабилно и почти не е падала. Сега на дърти години започна да се пребива като куче. Ама не тичам след тях, то си ми личи. Нали казват като видите майка да тича след детето си, обикновено тя е слаба, а дебелите седим на пейката и подвикваме "не така, недей дърпа, не стой в локвата, ще стана и ще стане лошо"  Joy

ПП. Сега се сетих, че в началото възклицавах, ама това много ги стряска и започват да реват, та се оперирах от емоции.  Peace

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 23:33 от БебОле

Общи условия

Активация на акаунт