Отговори
# 135
  • Русе

Специално за Олето!

И естествено никой не пише, защото аз имам време да чета  Crossing Arms

Дрън-дрън-дрън, бла-бла-бла, пиши-пиши-пиши!  blahblah blahblah blahblah Mr. Green

hahaha hahaha Joy Joy

# 136
  • Варна
Оле аз смених заглавието по молба на Димяни и ги изтрих от списъка ни. Това е. Точка по въпроса. Коментари имаше достатъчно.

# 137
Съни, ЛинаPraynig Hug вярвайте, че всичко ще е наред.

# 138
Оле аз смених заглавието по молба на Димяни и ги изтрих от списъка ни. Това е. Точка по въпроса. Коментари имаше достатъчно.
  newsm10

Не Съм Hug

# 139
# 140
Привет! Hug Честити месечинки! Димяни, много жалко, че се отказваш да пишеш, можеше да се разберете на лични и да няма такива драми, ако не беше пренесен проблемът тук. Sad HugЦелувки на малките!

Сега съм на банички, пържоли, шоколади, макарони и какво ли не.. Още здравословни проблеми нямам, но не ми харесва тенденцията Rolling Eyes
!!! Rolling Eyes Колко си висока Бебзи? Малко е това.
Моят мъж се занимава с режими, хранене, тренировки. От него знам, че такива като теб и мен категорично трябва да закусват почти веднага след ставане сутрин и то много добре. После по-малки като количество, но по-чести хранения през деня и 1 голямо хапване - вечеря.
При мен проблемът е, че сутрин хем ставаме и оправям и двамата, мъжа ми и той помага, но после директно малката в колата и я карам на ясла, аз на работа. ooooh! В работата като отида - и ако има спешни задачи #2gunfire, почти не мога да ям преди 9.30, а вече съм овършала света дето се казва. Много грешно!
При тебе предполагам е същото, не можеш да закусваш и оттам се свалят много килограми.  Rolling Eyes

Да ви кажа момичета, имаме почти видяло се зъбче, още не е пробило, но се личи, че днес-утре ще имаме и ние!

Та в тоя ред на мисли, и моят леко има редичко щастие, бях чела че при зъборастеж и се получава. Хайли може и при вас да е скоро първото зъбче! Peace

# 141
Ех, много кофти се е получило, но няма да дълбая.
За операциите нещо съм пропуснала, не съм на ясно, но стискам палци всичко да бъде наред  Praynig
Днес при нас е малко по-добре времето, вчера валя и веднаха разхлади. Алекс отказва да яде домашно пюре от картоф и морков и много ме е яд. Пълзи, държа го да прави стъпчици, но бързо се изморява. Друго не се сещам.

# 142
Здравейте Wink Днес за първи път малката яде от кухнята и мисля,че и хареса. Дано и занапред е така!Има ли бебчета,които не могат сами да се изправят до седнало положение? Хубав ден!

# 143
  • София
Скорпионче, чист картоф и морков и Мая не обича, но ако сложа домат (настъргано дом.пюре на рендето, без люспата) и така го сваря, много го хапва. Ако искаш, пробвай  Peace

Да ви питам, съотношението грис/мляко какво ви е като правихте грис за бебетата? Нещо не мога да го хвана и или ми става много рядко, или прекалено гъсто.

# 144
  • У дома
Има ли бебчета,които не могат сами да се изправят до седнало положение? Хубав ден!

Има, има........ нищо не правим, само стои седнал и бяга в паяка.

Нещо не мога да го приспя, а гъза му спи, дет се вика, ама не, дремна малко в количката като се прибирахме и толкоз. Мъчих го, ядоса ме, станах вир вода  Crossing Arms

Засега проблеми с яденето нямаме, взимаме всеки ден от кухнята и си изяжда всичко, супата я оставям за вечеря, но не всеки път му я предлагам, че стоим до последно навън и гледам да го изкъпя и да го приспивам, че става много крив.

Цвети, дано намериш вариант за Мишелка. И приятна работа.

Лина, много стиснати палчета и от нас.  Hug

Съни, дано и при вас всичко мине добре  Hug

Бърди, ако не се лъжа беше 200 гр. мляко, а 2 л. грис се разтварят във водичка и след това се прибавят към млякото.

Бебзи, отивай на лекар миличка, пусни си пълни изследвания.

Видях страхотни снимки от срещички, пътувания, мидени ферми...... всички сте страхотни, а дечицата растат ли растат.

# 145
Здравейте, момичета.

Оле, тук съм, но няма нищо ново около нас и затова не пиша. Пък и режима на малката се промени леко и през свободното време гледам да върша някой и друг ангажимент.
bebzzz, Ванеса страхотно се справя, браво на момичето. А за кг ти - убедена съм, че дребните ти изцеждат всички сили и едва ли ти остава време да се нахраниш на спокойствие. Но се погрижи за себе си. Момичетата са прави - пусни едни изследвания, включително хормонални, че ако случайно нещо се опитва да те мори - да бъде хванато навреме  Hug
За предстоящите операции имате стиснати палчета и от мен   Praynig Hug

Сегааа, какъв въпрос да задам... Хммм, ок, предвид, че бебоците сравнително скоро (някой вече го правят  Simple Smile) ще започнат да правят първите самостоятелни стъпки, неминуемо с това идва и честото падане на дупе. Как ще постъпите и защо - ще оставяте детето да пада или ще правите всичко възможно да го ловите в движение?

# 146
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Смехи, стига да не е наистина опасно падането ще го оставям да си пада колкото си иска. Аз и сега го оставям да си пада като се изправи. Аз, обаче, съм от тези, които оставят всичко на естествения му ход.

# 147
  • Русе
Смехи и аз мисля като Не съм   въпреки че ако ме чуят домашните ще ме линчуват ,те косъм недават да падне от главата му ,но аз мисля че за да се научи да ходи ще има и падания няма друг начин и ние сме се научили така

# 148
  • София
и аз гласувам за паданията като естествен ход на събитията, Ида почти не съм я пазила и разултатът е, че се научи да ходи много бързо и уверено, тичаше много рано и смело, а беше усъвършенствала и паданията, винаги успяваше да не се удари сериозно, а колко е падала  ooooh!

# 149
  • Варна
Аз няма какво да го мисля, моите и двете са луди с рогата /главата/ напред. Падат. стават, не отразяват. Оня ден Дани така си джасна главата в секцията и аз докато реагирамм гелдам той хич и не отрази че се удари  Crazy И батко му беше така. Някои деца като паднат или се ударят се плашат и не правят втори опити, моите напротив, ще отидат пак там да паднат или да се ударят  Mr. Green Да го пазя ли? Почти мисия невъзможно. Само от стъкло някоя витрина и от високо, другото сам се справя в живота и целия е в синини, но ухилен до уши  Heart Eyes
Смехи измисли ако искаш анкета и отговори да сложа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт