Отговори
# 120
   Хахаха,Оле благодаря за милите думи  Hug,тук съм,чета ви,но като нямам какво да кажа и не пиша!
  Лина стискам палци,дано всичко е наред!Разбирам те и мойто сърчице яко се е свило!Ужким е рутинна операция и няма как да стане по-зле,ама никога не се знае!А и вчера така ме разстроиха,да се чудиш как може да има такива хора  ooooh!!Вчера беше погребението на моя братовчедка,те са 3 деца и да се намери един тъпак да каже:"Добре,че са 3 деца  и нищо че едното вече го няма,нали остават другите!"  ooooh! ShockedОх,извинете ме за това,ама много ми докривя,все едно не ги обичаш и тричките еднакво....
  А пък нас тук така са ни нападнали комарите,ужас,по Весето няма празно място от пъпки,гадни и много сърбящи!
  Искам и аз срещи,ама все не успявам да се класирам,дано скоро успея!И в Бургас искам,ама няма,купихме очила на Весето и се разминахме с морето.Щеше ми се и моя мъж да ни заведе някъде,а той дори не е сигурен че ще успеят да му намерят товар за насам,поне за операцията да е тук.Вечерта ще оставам с Весето в болницата и ми е свито пък Цвети без цицата на мама как ще изкара.....
  Ей Бебзи Ванеска е просто страхотна  Heart Eyes!А ти иди при спецялист,защото това не е шега работа!То и аз бих ти дала от мойте убавини и паласки,ама за съжаление не става така!
  Веси и аз завижд!
  Цвети как работиш,ми малката хубавица коя я гледа?И аз май ще почвам да се ослушвам за работа,че както и свеки вече е тук едната ще трябва да работи,няма смисъл и двете в къщи да седим.

# 121
Уф, забравих!

Честити месечинки на малките слънчица Яница, Борис, Янна и Борислава! Да са здрави , весели и да носят много радости!

Къде са Облачето и Марис?

# 122
 Съни аз не съм разбрала за вашата опреция, стискам палци и на вас. Представам си какво ти е, дано всичко мине леко  Praynig Малката утре ще я гледа една позната, ще и платя де, а аз ще търся градина. Работата ще е до обяд, та ще си я взимам след обяд. За тъпака, нямам думи. В нашия род имаше също още по-малоумно изказване, което всички запомнихме и ни тежа доста. Баща ми не погледна дядо ми от тогава, когато го каже близък още повече боли.
  Забравих май да кажа, че аз вече поприключвам май с кърменето. Мъча я сутрин и вечер поне, но тя не иска, бута ме, пищи, иска да и тече бързо, явно си свикна и с АМ, незнам, но не иска да суче.

# 123
  • София
Мерси за отговорите Hug С безразборно ядене на какво ли не (и особено много сладко) нищо не се получава Rolling Eyes Лурдес срам не срам вече паднах под 40 ooooh! Сега съм на банички, пържоли, шоколади, макарони и какво ли не.. Още здравословни проблеми нямам, но не ми харесва тенденцията Rolling Eyes

# 124
Добро утро! Hug

# 125
Добро утро!
Мерси за отговорите Hug С безразборно ядене на какво ли не (и особено много сладко) нищо не се получава Rolling Eyes Лурдес срам не срам вече паднах под 40 ooooh!
Бебзи,спадането на тегло може и да е от здравословен проблем недай Боже.Отиди при личната ще ти пусне необходимите изследвания и тогава Дано всичко е ОК може да отидеш при диетолог -специалист по хранене (напр.Байкова). Peace Hug

Хайли,когато са станали като ранички не може да не се третирта ,ние говорим леки пъпки,защото майките мажат веднага нещо появило се ,това не е редно. Hug

ЦветиВеличкова,уникална е Мишелка ,как лази,тя кога се научи?Нашата от три дни се придвижва вече ,но по корем както и друга мама бе описала ,та се чудя ще се научи ли да вдигне и краката на колене. newsm78  Проходилката не я иска и май ще отива към продавалника,в бънжито все по-рядко я слагам,но се зарибих с този уолкър.

# 126
  • София
Бебз, килограмите ти наистина са притеснителни. Не знам колко си висока, но все пак под 40 за възрастен човек си е сигнал, че има проблем. Знам само, че щом организмът изчрпа запасите си от хранителни в-ва започва да разгражда клетките и тогава вече става страшно. ( това нон-стоп ми го повтаря баба ми, понеже според нея не се храним рационално у дома) Не искам да те плаша, но понякога човек трябва да бъде малко стреснат, за да вземе мерки!
Отиди задължително на преглед, най-вероятно ще ти трябва цялостен преглед, на всички с-ми. Има и различни хранителни добавки, които се използват за пълнеене, в момента се сещам само за Хербалайф, чувала съм доста добри отзиви.

# 127
Хайли, вашите пъпчици какви са? И с какво ги мажеш?

Охо, Цвети, хайде честита ти работа!

Леле, и днес ще е жега. Аз до срещата следобед, мисля да си седя вкъщи на хладно.
Утре сме на Българе, новата им постановка, дано Нико издържи само.
Ако не, ще излизаме навън.

# 128
Много сте мили!  Hug

Нашето разстройство продължава.. За капак от снощи повръщам ужасно и вече съм почти сигурна, че е вирус. И тепература имам..

Над, пий си хапчетата, че после мн трудно се лекува. Аз така в началото не взимах хаповете и после 5 години се борих с тази щитовидна.

# 129
  • София
Наденце беее
Не ти ли разказах как си прецаках преди месец Хаши-то баш с непиене на хапчетата
шЪ тЪ бия, само да те сбарам в градинката

Аз днес отивам за направление, утре ще ходя да ме боцнат за хормона. Давай да те водя с мен по изследвания и по лекари, ако искаш, ще се редуваме да пазим децата пред кабинетите  Grinning

# 130
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
  Здравейтеееее!  Hug

Ейййй, 2 дни да ме няма и се вкарвате в разни драми!  ooooh! Аз да си кажа и аз - я двете скарани да си влизат и да си пишат, аааа, аз с никоя не съм се карала и 2те ми липсват!  Hug

Димяни, гледах ги сладурките - страхотни са!  Hug

Бебз, жалко, че няма как да ти дам от моите килца, иначе с удоволствие бих ти преотстъпила и аз поне 10. Сериозно, иди да те види доктор, 40кг са много малко, ама за това, че от тестено, пържоли и сладко не пълнееш искрено ти завиждам!  Mr. Green

Съни, Лина, стискам палци!  Praynig

На болничките, да се оправят!

Ние бяхме на Узана-поляна фест, много хубаво беше, разгледахме доста неща, взехме си био боб, био кисели краставички и био 999999сла-дка+++++++++++++++++++++- (е това така ще го оставя, явно и Стоян иска нещо да ви каже, ама е кодирано  hahaha). Вечерта имаше концерт, един много готин пърформанс и гайди, а на следващия ден бяхме на неформална кърмаческа среща, за съжаление презентацията на която исках да отида не се състоя (бозайници, а не биберонници на НКК), но пък се видях със себеподобни та се позаредих с положителна енергия, абе цялото събитие си беше изключително зареждащо. А Стоян да го бяхте виделиии - като го пуснахме на поляната, то не беше пълзене, викане, търкаляне, късане и опитване на тревата! Голям кеф, вечерта спа като къпан!

Хайде стига за сега, че едно вампирче ме осмувка!   bouquet

# 131
Едното се разхожда навън с гледачката, другата навън с баба, третия на фитнес и аз съм сама. Незнам от кога не ми се беше случвало и незнам какво да правя и.......ми седнах да бачкам.  ooooh!

# 132
  • Русе
Здравейте момичета
Първо честити месечинки на всички сладурковци от вчера и днес Hug
Гледам пак сте засегнали темата с подаръците не ми се коментира но само да кажа ,че това че майките се карат небива децата да понасят последствията и много ми е гадна че едно детенце е останало без подарък ,мисля че на който и да се беше случило нямаше да му е приятно .
Лина стиснати палци  Praynigи дано операцията мине добре  Hug

# 133
И естествено никой не пише, защото аз имам време да чета  Crossing Arms

Що сменихте заглавието?  Thinking

# 134
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Специално за Олето!

И естествено никой не пише, защото аз имам време да чета  Crossing Arms

Дрън-дрън-дрън, бла-бла-бла, пиши-пиши-пиши!  blahblah blahblah blahblah Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт