,тук съм,чета ви,но като нямам какво да кажа и не пиша!
!Вчера беше погребението на моя братовчедка,те са 3 деца и да се намери един тъпак да каже:"Добре,че са 3 деца и нищо че едното вече го няма,нали остават другите!"
!А ти иди при спецялист,защото това не е шега работа!То и аз бих ти дала от мойте убавини и паласки,ама за съжаление не става така!
Малката утре ще я гледа една позната, ще и платя де, а аз ще търся градина. Работата ще е до обяд, та ще си я взимам след обяд. За тъпака, нямам думи. В нашия род имаше също още по-малоумно изказване, което всички запомнихме и ни тежа доста. Баща ми не погледна дядо ми от тогава, когато го каже близък още повече боли.
С безразборно ядене на какво ли не (и особено много сладко) нищо не се получава

Проходилката не я иска и май ще отива към продавалника,в бънжито все по-рядко я слагам,но се зарибих с този уолкър.

Аз да си кажа и аз - я двете скарани да си влизат и да си пишат, аааа, аз с никоя не съм се карала и 2те ми липсват! 

). Вечерта имаше концерт, един много готин пърформанс и гайди, а на следващия ден бяхме на неформална кърмаческа среща, за съжаление презентацията на която исках да отида не се състоя (бозайници, а не биберонници на НКК), но пък се видях със себеподобни та се позаредих с положителна енергия, абе цялото събитие си беше изключително зареждащо. А Стоян да го бяхте виделиии - като го пуснахме на поляната, то не беше пълзене, викане, търкаляне, късане и опитване на тревата! Голям кеф, вечерта спа като къпан!

и дано операцията мине добре 

Препоръчани теми