Благодаря за пожеланията за почивката, хотела е страОоооотен хораааа......4 звезди, Спа, абе кеф 

), но с риба щука!
Обичам лъчезарни деца!

Почти през цялото време вардихме климатика вкъщи. Успяхме да поизлезем малко, да се видя с братлетата, че от Гергьовден не ги бях виждала. Пак подариха на Мушмурока голяма играчка, радваха му се, говориха си. При леля и чичо беше много забавно, че те се бяха подготвили с куп нови играчки и забавления, включая и иначе това весело занимание - басейн на терасата. Ники само дето го обърка с банята и сякаш не се забавлява много, но си отвися има-няма почти час, ръфайки гумените играчки.
Абе, друго си е да има кой да помага, да готви... Взимаха ми го сутрин преди закуската, че да мога да си поспя още (той към 7 се кукваше)... и така... много ми хареса престоя.. 
Май ще го преспя и премисля, та утре ще видим.

само се вкарвам в някакви филми... Надявам се петък/събота да се приберем живи и здрави и да ви се похваля, че всичко е зад гърба ни 

и стискаме палци, а ти да се похвалиш веднага! 

не, че те свалям де 
Лека!
скоро да чуем хубави вести.
Да почнете да се разбирате на лични ли, че много страдам, че изпускам
лека
и за вас,всичко да мине като по вода 

, според вас, тогава, дали съм постъпила много грешно като ги мазах тия пъпчици, ама те бяха станали на екземи и после на ранички
, то милото умираше от сърбеж, просто ми беше ужасно!

Пиши при първа възможност!
. Има джобчета отпред на венеца, не ми дава да го пипна, и все с езика там човърка, което ме наведе на мисълта да погледа и лошо ми стана
. Иначе, не е много обилно, по 4-5 пъти на ден. А нашата доки баш от утре отпуска до края на месеца чак!
Препоръчани теми