Отговори
# 105
Ние се завърнахме от Поморие, много хубаво беше. Малкият много се кефи на морето - сутрин и късния следобед ходехме на плаж, следобяд спеше по 3 часа и вечер го приспивахме по заведенията, но на ръце, не може да заспива сам в количката. Само дето целите ръчички са му в яки пъпки и така и не разбрах какво му стана, само по ръцете и раменете и малко на челцето. Но яки обриви, ръчичката му не се вижда на много места от пъпки. И май не са от претопляне, щото не са много малки... Утре мисля да го водя на доктор да го видят, дано само да е не някоя алергия...  ooooh!

Лека вечер и спящи бебчета!  Hug

# 106
Бобчето щом не пише, значи са добре и наваксват  Grinning  

Краси, може и лечебна хумана под формата на каша да включиш, хем поправя червата, хем нахранва  Peace

# 107
Ку - ку, тук сме Simple Smile Благодаря за пожеланията за почивката, хотела е страОоооотен хораааа......4 звезди, Спа, абе кеф  Laughing ще гледате снимки после Ай промис Wink

По разгорещените дебати тук напоследък Ноу комент, не ме засягааа  Laughing

Ох, че ми е готинооо, пия уиски с бадеми и си слушам музичка, Пецата спи от 22 часа, мъжете играят шах, кеф, релакс ммммммммммммм........................
Айде, стига за днес от мен  Hug

# 108
  • Варна
Веси, както казва Марвина - завижд, завижд  Joy Laughing Hug

Моят мъж се върна без русалка (Титке  hahaha), но с риба щука!
Ще се обадя на Арим утре, за да я питам докога е тук и ВАРНЕНКИ - ще се опитам да организирам среща!

Съни, барбалетке - благодаря ви за хубавите думи за малък Хипо!
Над, а на теб едно голяяямо  Hug
Orchids Flower , много ти е сладка бебката  Heart Eyes Обичам лъчезарни деца!

Хайде лягам аз. Да ви спят бебетата, на първо място мойто  Crazy

# 109
  • Сливен
Веси, както казва Марвина - завижд, завижд  Joy Laughing Hug

ааа и аз завижд  Whistling Crossing Arms  hahaha
веси както казах ,желая ти много приятни мигове и да си починеш  Hug
лека хипо и нека да ти спи бебчето  Peace

# 110
Опааа, ей ни и нас таз вечер на линия! Simple Smile  55

Гледам за 3 дена ви оставих и то какво станало...  Whistling

Блурмой, Кат, вашият град е супер, ама не и през лятото..  Flutter Почти през цялото време вардихме климатика вкъщи. Успяхме да поизлезем малко, да се видя с братлетата, че от Гергьовден не ги бях виждала. Пак подариха на Мушмурока голяма играчка, радваха му се, говориха си. При леля и чичо беше много забавно, че те се бяха подготвили с куп нови играчки и забавления, включая и иначе това весело занимание - басейн на терасата. Ники само дето го обърка с банята и сякаш не се забавлява много, но си отвися има-няма почти час, ръфайки гумените играчки.  Laughing

Успяхме да се насладим и на целта, заради която бяхме в Пловдив. Сватбата беше ПРЕВЪЗХОДНА! Булката, като извадена от списанията, кумата ултра готина... Много се забавлявахме, разпуснахме. Ники, с едно малко изключение, се държа прилично. Доволни останаха от него лелите и бабите.  Party Абе, друго си е да има кой да помага, да готви... Взимаха ми го сутрин преди закуската, че да мога да си поспя още (той към 7 се кукваше)... и така... много ми хареса престоя..

Маймунчето му е със сини колене от пълзене нон-стоп. Дадоха ни от тези наколенки за пълзящи бебоци, та може да се пробвам да му ги нахлузя. Не се спря това диване.  Crazy

Чета сега, че избягвате месните храни, а аз си мислех утре да се пробвам да му дам месо за първи път, ама ме разколебавате малко...  newsm78 Май ще го преспя и премисля, та утре ще видим.

Чакам си вече и почивката на моренцето..  newsm01  grinning039

Пашик, разказаха ни за много приятно място в Аркутино (някакъв семеен комплекс). Гледахме и снимки и изглежда супер, а водата е толкова чиста и бистра, няма хора... Всичко изглеждаше страхотно, та може догодина (живот и здраве) да пробваме и там.

Хайде, да ви оставям аз, че стана късно, а утре няма кой да го занимава, като се опне рано сабахлям, та мен чака.... Лека и безаварийна на всички!  Hug

# 111
  • Варна
Последно и си лягам вече  Laughing
Виц (къде виц, къде истина): Хан Кубрат събрал синовете си и им казал: "Синове мои, бях събрал тук един наръч съчки, но Деян Неделчев ги е отмъкнал!"   hahaha

Не мога да го постна във фейсбук, понеже той ми е приятел  Joy

# 112
  • Сливен
Последно и си лягам вече  Laughing
Виц (къде виц, къде истина): Хан Кубрат събрал синовете си и им казал: "Синове мои, бях събрал тук един наръч съчки, но Деян Неделчев ги е отмъкнал!"   hahaha

Не мога да го постна във фейсбук, понеже той ми е приятел  Joy

hahaha hahaha hahaha Joy Joy
аз да взема да го постна  hahaha

# 113
Привет, момичета!
Нямам време да ви изчета, а това, което видях отгоре-отгоре...  ooooh!
Ние утре заминаваме за Пловдив и във вторник трябва да ни е операцията и от все сърце ви моля за много стиснати палци, че ме е много страх  Praynig само се вкарвам в някакви филми... Надявам се петък/събота да се приберем живи и здрави и да ви се похваля, че всичко е зад гърба ни  Praynig
Лека вечер ви пожелавам и като се върна да сте изпълнили темата само с положителни постове.  Hug

# 114
  • Сливен
лина стискаме палци и се молим всичко да мине без проблеми ,лек път и благополучно завръщане  Hug Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 115
Хипо  hahaha

Лина, много  Hug и стискаме палци, а ти да се похвалиш веднага!  Hug

Съни и на теб много палчета за Весето! Липсваше тука тези дни!  Hug

Хейл, вместо смекта, ползвай ентерол. По-приятен е за децата на вкус, а е със същия ефект. Лечебната хумана е много добра идея и много течности.  Hug

Титиньо, дойдИ ли вечИ?

Смехи къде се загуби? Да не спретваш нова анкета? Баш на място ще дойде.  Hug

Бебз, имам една позната анорексичка, която всячески се бори с отслабването. Та, тя е на специална диета, за да ако не качва, то поне да не сваля. Мисля, че е най-добре да се обърнеш към специалист. Гастроентеролог или диетолог или и двете.  Само с безразборно плющене на тестени и сладки не става ли номера?  hahaha

Барба, много си хубава и слаба Flutter не, че те свалям де  Laughing а малкия много сладък.

Вес, и съм от завиждащите. Ако ти се падне горчив бадем или уиски менте, да знаеш от кого е!  Joy

Аре, размятах имотиконите, да бегам да лягам.  Stop Лека!

# 116
  Laughing след пост на Олето аз ще забледнея  Mr. Green
  Лина и аз се  Praynig скоро да чуем хубави вести.
  За рядкото щастие да се изкажа, че ми обясниха на мене, че Смектата само запича, не лекувала, а Ентерола хем запичал, хем имал нещо като пробиотици, дето лекували за да се отстрани проблема. Иначе на Хумана има лечебна бананова каша за коремче, на Мишелка от две кашички и мина, а на Хипп има сок за такива ситуации, но не стигнахме до него. И Биогая може да се дава, ама ако е инцидентно и не супер разтроено на мен не ми се даваха 20 лева и да го хвърля след 5 дена, че то нали не може да седи дълго отворено.
  Искам и аз на Бургаска срещааа  Crossing Arms Да почнете да се разбирате на лични ли, че много страдам, че изпускам  Sad  Mr. Green
  Иначе днес почнах работа, а дано всичко е наред, че имам доста притеснения, ама като минат ще споделя  Crazy 

# 117
  • Сливен
честити месечинки на БОРИС на облачетоИ ЯНИЦА на полиглот да са много здравички и послушни
честити месечинки и на АННА на елебо и БОРИСЛАВА на Mikka j
Празници: Ден на гражданската защита, Годишнина от Рождението на Васил Левски
бебОле  Party  лека
и при нас повече се пиеше ентерола,смектата не може да се разтваря хубаво и стои като утайка ,казаха ми листа от къпина но това е пробвано при детенце над 1 год,не съм го пробвала
веси много  Hug Praynig и за вас,всичко да мине като по вода
бебз при разделното хранене нали не трябва да се смесват определен вид храни ,за да се отслабва не може ли да започнеш комбинация точно от тези храни  newsm78

П.С.
аа мис файн аз шпионирам бургазлиики какво се разбират  Crazy

на нас биогаята ни я изписаха 3 x 5 капки и много бързо свършваше,казаха да я пием месец и отидоха около 5 шишенца,като последното го давах по 5 на ден

# 118
  Laughing след пост на Олето аз ще забледнея  Mr. Green

Стига, че се засрамих.  Embarassed

Писах, пък баш най-важното забравих:
Хипо, много хубаво, че всичко е минало успешно. Аз затова тръпна всеки път като слагаме ваксина и съм много зле настроена към ваксините и като чуя за такива случаи и ми става много ужасно. Имаме едно приятелче на Симона с такава клапа, в началото заради нея не искаха да го приемат на градина, но го взеха с някакви уговорки. Но, мислълта ми беше, че това дете си тича, беснее си, играе си с други деца... Ще го попазят сега докато е прясно, ама после ще си е нормално детенце (дано!)  Hug

# 119

Хайли, Нико е и с разстройство и повръщане, и пъпки.
Аз нищо не правя, като ви чета понякога си мисля, че съм някакъв пълен непукист.  Laughing
Всичко минава от само себе си, хехе.
Mного правилно правиш- за пъпките де.Хомеопатите съветват да не се мажат пъпките ,само се подтискало и избивало нещо по -сериозно.

Хмм Thinking , според вас, тогава, дали съм постъпила много грешно като ги мазах тия пъпчици, ама те бяха станали на екземи и после на ранички ooooh! , то милото умираше от сърбеж, просто ми беше ужасно!

Блурмой, дано не е нещо сериозно! Praynig Hug

Веси, браво, браво, браво! Само така!!! Почивай си и се весели, че дооста се измъчи тия месеци. Hug

Лина, всичката положителна енергия ви пращам! Дано всичко мине без проблеми! Praynig Hug Пиши при първа възможност!

Мис Файн, да всичко е Файн с работата Mr. Green Hug

За разстройството да кажа - мисля, че е от зъбките Praynig . Има джобчета отпред на венеца, не ми дава да го пипна, и все с езика там човърка, което ме наведе на мисълта да погледа и лошо ми стана Crazy . Иначе, не е много обилно, по 4-5 пъти на ден. А нашата доки баш от утре отпуска до края на месеца чак! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт