Отговори
# 90
Привет!
Първо честити поводи на всички празнуващи днес-именници и месечинковци!  bouquet
Ужасни са наистина тия спорове и не водят до нищо полезно - ето защо аз също поради подобни съображения не се включих в размяната, макар че страхотните ни дечица заслужават най-доброто! Hug Peace
Мама, ние сме по същия начин, само че моята мома отказва пюрета и си търси постоянно цицата- като че и се върнахме три месеца назад преди захранването. hahaha
Ох, непосилна жега е- направо нямам думи! Днес излизахме за малко по слънцето и сега умирам от главоболие. Хайде до скоро- приятен и прохладен ден желая! Hug
А-и щях да казвам, Барбалетка - страхотни снимки! Невероятен сладур си имаш- да ти е жив и здрав! Praynig

# 91
    Joy Joy Joy Хипо утрепа ме!То и аз я гоня мойта с циците,ама през деня става все по-трудно!Не е пристрастено кърмаче като кака си!
  Ние сме на село,по-лесен е живота тук с толкова деца.Родата на мъжо помага,радват им се много!!!Всяка си има басейн,къпят се със слънчева вода по 2 пъти на ден,голям кеф!Другата седмица ще се връщаме към София за две седмици,ще правим един куп изследвания на Весето и на 25-ти ще я оперират  Sad!Едно ми е свито сърчицето,но няма как,дано всичко мине добре!!!
  Цвети все още няма зъбче,лази много,крачи като я държим,скоро ще прохожда и тя май.Да са ни живи и здрави малките сладурчета!!!

# 92
влизам само да благодаря за идеите за малинките. то от толкоз предложения съвсем се оплетох. накрая ги пасирах и ги сложих в кекса - много добре се получи, хем с плодове, хем не стана глетав  Peace

# 93
Съни, Много кураж и прегръдки за операцията! Дано бързо мине времето! Hug

Барбалетка, прекрасни сте! А толкова ти завидях Mr. Green колко си слабичка Hug

Момичета, някое бебче тия дали е с разстройство? Симеон ми е разстроен, но не знам дали е от жегите или от пюренцата. Дали може от топлото нещо да са се прецакали? Не са изложени на пряко слънце. Thinking Моля, помагайте, че чак утре ще може да го види док.

# 94
  Най-вероятно е от жегите,нормално е да ги удари в коремчетата!

# 95
Краси,Линекс бейби + смекта и след 12 часа нямаше помен от реазстройството!!  Hug Най-вероятно е от жегата,то чревните вируси най-обичат топлото!

Съни  Hug  bouquet Много гушки за Весето,дано всичко мине добре!

Барбалетка,имам назначено лечение,което не спазвам,през септември ще се изследвам наново,при друг лекар и тогава ако се наложи ще  Peace Синковеца ти е просто прекрасен Simple Smile)

Хипо,Олето и зарат имат кодово общуване,чрез емотикони,ама добре се разбират де  Mr. Green

ДИДКЕНЩАЙН,ние диетуващите сега ще сънуваме малинови кексчета  Mr. Green

Моето бебе е пристрастено кърмаче и пак зорлем се храни в жегите,само на  кърма сме,за каши и пюрета не може и дума да става. Hug

И аз мисля,че сме големи хора,не се познаваме лично да се нападаме 1 другимо или да имаме претенции помежду си!Знам,че проблема не е материално,а от емоционално естество,ама да дъвчем 2 месеца ,1 играчкА .....

Хипо,много се радвам за бебчето,скоро си мислех какво стана с него  Hug

# 96
М9, благодаря много!
"Двореца" няма хубави стаи, но мястото на което се намира и басейните са страхотни, обслужването също. "Рич" не ми харесва. Много им е малък басейна, а ние заради това ходим. Иначе кръчмата "Онар" е много готина, ние все там висим, вкусно готвят и забавляват гостите, нищо, че е скъпичко.
Ще видим препоръчаните от теб хотели. Благодаря още веднъж!

# 97
  • София
Привет, дами!

ИЗпуснала съм тема и малко, но нямам време да наваксвам. Изчетох тази и бързам да пиша, преди да съм се отплеснала по задачи.

Ние след една седмица на село при свеки се прибрахме. Децата си изкараха екстра там, както и аз. Само дето вместо да поотслабна продължавам да закръглям пупата. Ама какво да правя - имам си златна свекърва и баба там. Заради горещините махнах на Гоги пелената през деня. То в тези жеги милия като се изпишка сутрин в гърнето и после чак късно следобед върши работата. Даже спи по слипчета денем.
 Лошото е, че си свикна да спи с мен и няма отучване.

АЗ пък много се радвах на подаръчето, което получихме. А с нетърпение чаках да видя дали Надето и Прекрасната Дари са си харесали тяхното, пратено от нас. И с удоволствие гледах снимки на сладурковците ни с изненадите. Даже се надявах да си разменяме така и за РД или Коледа, но явно няма да стане.
Наде - Рая гледайки рекламата на Медикс по ТВ, каза, "същата кукла я пратихме на Дари, нали"...И много се кефи на рекламата.

Краси - не знам дали е от пюретата. Но Гого от пилешкото получава разстройство, ама и кака му беше същата.

Мами, сигурно сте го обсъждали, ама дайте идеи за следобедни закуски на малчовците. Гоги харесва кисел, ама не може всеки ден това да яде. Правих и солен кекс /или тутманик още му викат/ - много му хареса. Други идеи?

# 98
Нинка,да и ние го отразихме отдавна това  Mr. Green Party  Голяма радост беше за баткото ни,той подскача и вика: "Мамоооооооо виж на Дари бебешкия подарък ,за 1ви юни"  Mr. Green

# 99
Преди нали коментирахте препарати за под, сестра ми ме посъветва да купувам препарат на Frosh, който е еко и по-невредим, откакто се роди Ев мия с него, но ако се наложи някой да влезне с обувки слагам и доместос  Simple Smile.

Бебз, храни от които се пълнее са: кашкавал(на пица или паниран), тестени изделия(сандвичи, вафли, закуски), пържени храни, ядки с мед.. ей такива вкусотии Crazy. Моят мъж каза да си правиш коктейл от банан, прясно мляко и генери(някакви протеини на прах се продавали) пасира се и се пие като шейк, аз пиех такива през бременноста, че белтъците ми бяха много ниски.

Краси, да не е ефект от някой плод?

# 100
Orchids Flower , писах ти на лични. А вие къде бяхте на море? Все се притеснявам, че никъде не е достатъчно чисто за бебе...

# 101
Бяхме в Свети Влас  Heart Eyes, страхотно беше. Съгласна съм не е чисто, но Еви вече втори месец обикаля като я държа за ръчички и пипа всичко от земята, на другите деца количките, играчките, самите деца, тревички... абе ако я оставя и коша ще оближе  Crazy. Та не се притеснявах толкова от мръсното, пълзеше яко по плажа и изяде доста пясък  Laughing.

Вижте колко смешна муцка е направила тук.  Heart Eyes Joy

# 102
Орхидейке, нищо ново не съм давала и за това съм в потрес. Лошото е, че жегите съвпаднаха с даване на заешко месце, а р-во получи след 2-3 дни от първия прием, днес пак му дадох заешко и освен, че беше разстроен, повърна 2 пъти... Дали пък може от зайчето да е, но пък 2 дни не беше ял зайче и пак си имаше р-во Crazy
Най-много да е лепнал нещо, щото му давам да пипа по земята и ако е облизал някой пръст преди да съм измила ръчичките, ей ти причина...

Наде, дадох Линекс. Дано да се оправи Praynig Hug Смекта нямам, а вече не ми се излиза, ако до утре не е ок ще взема и смекта.
А преди малко се сетих , че неговата доки е отпуска... ooooh!

# 103
Тц...два дена не съм чела и какви неща станали тук.  ooooh!

Само ще кажа -  жалко за провалената, иначе не лоша идея.
Също - жалко, че едно участващо в томболата бебе е останало без подарък.

Хайли, Нико е и с разстройство и повръщане, и пъпки.
Аз нищо не правя, като ви чета понякога си мисля, че съм някакъв пълен непукист.  Laughing
Всичко минава от само себе си, хехе.
Ама то са такива нечовешки жеги, че ние не сме ок, а какво остава за едно бебе.
Дано всичко се оправи. Аз лично в тая горещина избягвам доста храни да давам на Нико.
Купени пюрета, освен плод, не давам. Месни пък въобще.

Фата, по тоя повод, ами да, мръсничко е на плажа,
ама къде не е. Ето ние ходим на плаж, и в пъсъка и в морето и по басейни,
но сме си ок. Нека свикват...

Голям кеф беше на Север.  Laughing
Във Варна едно спокойно, слабо движение. Малки курорти.
Балчик ми хареса, Дълбока също. Много красиво, само че няма плаж.  Laughing
Каварна беше яко, видяхме нашия тати, Мила едва се отскубна.

# 104

Хайли, Нико е и с разстройство и повръщане, и пъпки.
Аз нищо не правя, като ви чета понякога си мисля, че съм някакъв пълен непукист.  Laughing
Всичко минава от само себе си, хехе.
Mного правилно правиш- за пъпките де.Хомеопатите съветват да не се мажат пъпките ,само се подтискало и избивало нещо по -сериозно.
Радвам се ,че сте си изкарали добре!Утре ще се видим Бургаските мами!

Ние и вчера ,и днес плажувахме с бебка на Аркутино от 10-13 .Много хубав плаж направихме .Водата е много топла.Топнах бебка ,в началото се разсърди после успях да я намокря.

Бобчето мн ми е залипсвала!Дано драсне два реда от сръбско!
Приятна вечер !

Общи условия

Активация на акаунт