Отговори
# 210
  • София
Ох, този малкия ще се окаже, че е по-палав от сестра си. А тайно се надявах да е идея по-кротичък. Още на 9м. прави "геройства", с който Ида по-късно ми изправяше косата. Ида прояви интерес към ходенето едва към 10.5м., а той на 9 иска да е все на два крака. Катери се вече без задръжки. Къде ли не! Тази вечер едвам успях да го нахраня, той седнал уж в стола си, изяде първите 10 лъжици и скокна, опитва се да мине напряко през таблата, после се друска хванат за облегалката, накрая се качи с крака на таблата и ръце на облегалката, и през цялото време зяпаше с апетит за ощее е като да не му е било вкусно.

Межу другото, за готвещите вкъщи една идея - цвекло, морков и картоф. Много се хареса. На обяд 200гр и сега за вечеря още 180!

# 211
Явно вторите са по-бързоразвиващи се Wink илиу при нас така са се паднали. Мая обикаля кошарата, държейки се за перилата...от де сили в тези нейни крака-клечки, не знам  hahaha
Утре сме на консултация, добре че поне е от 10:30, че като гледах Емо каква прогноза даде за утре - въй ,въй....
Ааа, това с цвеклото беше на Момо любимото, и една от първите му храни за захранване след сладките картофи.

# 212
ХА ХА ХА, ОЛЕ Joy, СЪВЕТА КЪМ ХИПО МИ ХАРЕСА МНОГО  Mr. Green ДА ДИША ДЪЛБОКО Simple Smile

TZZZVETY ИМА ОРГАНИЗИРАНА ВАРНЕНСКА СРЕЩАААА, ПРОЧЕТЕ ЛИ ???

# 213
  • Стара Загора
Днес бяхме на консултация!Веско е 8.500 и 72 см. Heart Eyes
Веско не е стабилен и не го оставям, та просто няма как да падне.Или пълзи по земята, или е на проходилката.Но крачетата са му още като кашкавалчета.Задържа се прав за малко, но трябва да го предържам.

# 214
Много ви благодаря за отговорите момичета  Hug! Дано са зъби  Praynig! Току що пробвах да я приспя и естественно неуспешно, сега се катери и вилнее из стаята  Rolling Eyes.

Краси, косата ми настръхна от тоят разказ  Shocked. Аз дори не знам как се установява енцефалит, но предполагам че се вижда при кръвни изследвания, а такива са ни правени няколко пъти като сме ходили в Токуда със силен плач.

Не е ли много рано за нови бременни в темата  newsm78? На мен ми изглежда ужасно трудно малко дете и бременност, само като си представя и косата ми настръхва  #Crazy.

# 215
Орхидейке, баткото ми беше на 1,1 год, когато забременях за втори път. Имаше и с по-малка разлика, мисля при Бебз  Peace то като дойде, не пита дали ще ти е трудно  Wink

# 216
  Ехо, да мина да се похваля, че първия яслен ден на Мишелка мина много добре. Не е плакала, всичко си е изяла, спала е. Много я похвалиха и сега съм по-спокойна. Дано и за в бъдеще е така  Praynig За сметка на нея аз се подсмърчам цял ден  Crazy Откачена работа...
  Благодаря на всички за честитките за нашата месечинка  Hug Чувствайте се почерпени   cook
  За второ бебе не ми се и мисли в близките години. Ако го донесе щъркела може да се навия да го гледам, ама като се сетя за бременност и ми се обръща всичко  ooooh!
  И Мишелка колкото по-рано си легне, толкова по-бързо заспива, спи по-спокойно и се буди по-късно сутрин. Не мога да си го обясня научно, но е факт.
  И да помрънкам, тука е зима  Crossing Arms Днес с дебела блуза, боди и дебела грейка се счупих от студ. Като ви чета за жегите ми се струва нереално направо  Crazy

# 217
Днес нашето слънчице Далия навършва 9мес

# 218
  • Sofia
Orchids Flower защо не пробваш да я приспиваш по един и същ начин всеки път. Ники също реве и се гърчи и става и колкото и да му се спи не се примирява да затвори очи. Но му създадох навик да заспива гушнат под дясната ми мишница с гръбче към мен и ако се опита да се размърда не му позволявам. Понякога има лек протест, но за около 2 мин. в тази поза заспива. Преди няколко дена ме болеше дясната страна и дадох инструкции на баща му как точно да го гушне и резултата беше същия /бързо заспиване/, а до тогава не можеше по никакъв начин да го приспи.
Понякога на малчовците им се спи и не знаят как да го направят това и се изнервят и следва сериозен рев...

То и на мен ми се струва мисия невъзможна бебе и бременност, но всеки си има различно виждане по въпроса кога да се появи второто/третото бебе в семейството и си се справят със ситуацията  Simple Smile

# 219
Милички, тъй като се загворихме за вече порастналите ни слънчица, който съвсем скоро ще поискат домашен любимец. Предлагам да прочетете
 Joy Joy Joy

Наръчник за съжителство с котки Joy

И ако все пак решите да си вземете коте

Как се дава хапче на котка

Орхидейке, с удоволствие бих забременяла, за мен породените бебчета са детската ми мечта Crazy , но от как забременях с малкия у нашето "семейство" станаха кофти неща и не искам още едно дете да страда... За малкия ми Малечко ми е достатъчно кофти... Cry
И е трудно, но то винаги е трудно! Но поне ще си порастнат заедно, а и ти минаваш един път! Иначе, тъкмо си приключил с памперси, пюрета, колики, зъби и какво ли не Crazy ooooh! ... и айде пак! Ааа, не! Crossing Arms Whistling

# 220
  • Варна
диданке - жестока снимка! Браво!  Heart Eyes
Оле, Веси Sunglasses дон'т кеър  Grinning
дайла, честита ти голяма госпоЙца!   bouquet

# 221
  Орхидейке и аз като изпусна момента е зор заспиването!Понеже късно си дойдохме и досега съм се борила с нея!А откакто пълзи е ужас да я задържа!Но и аз като Ели я гушвам с гръбче към мен,галкам я и тя заспива!Весела ми беше пристрастено кърмаче и заспиваше на цица,но Цвети се нацоква и довиждане Mr. Green!
  Вече пълзейки обикаля цялата къща,катери се по всичко по което успее,много ми е смешна,и тя също все иска да ходи.И за разлика от ваште втори жизнени деца,мойта Весела си беше тюфлек,а как падааа  ooooh!,цялата е синя.Одеве пак падна зверски,духала съм и в устата така се захласна от рев  Cry,много е спъната.Пък сега и с тия очила...Аз незнам дали съм разказвала,но Весела ми се роди с кривогледство от засегнат мускул на окото,та сега мускулите на очите ще оперираме,трябва да се уеднаквят,та да няма по-силен мускул,който да бута окото навътре.На снимките си личи проблема,който ми е гледал качените във фейса.
  А пък мойта беля,ако Цвети е в кошарата и се мъчи да се изправи,тя тича и започва с ръка да я бута надолу  Laughing,да не се изправя!Абе да се смееш ли да плачеш ли,побърква детето тая бандитка.Вие отделяте бебетата,а ние сега се борим с каката да отделим,голяма драма е  ooooh!.
  Цвети браво на Мишелка,дано все така да е та и ти да си работиш спокойно  Hug!
  Албена близо ли е до Варна,току виж се пробвам след 22-ри август да видя морската ви градина?
  Много хубава идея за обща среща,не че аз със сигурност ще дойда,но ми се иска де Joy!

# 222
Здравейте мамчета!

Честити месечинки!

Относно падането - мисля да я оставям да тупва от време на време пък така или иначе, колкото и да се опитвам да я опазя все ще падне. Ето онзи ден се изръси от спалнята за секунди!

За второ бебе - искаме с мъжо но ще изчакаме поне да проходи тоя разбойник пък после ако можем да си го позволим и три ще ги наредим. Не знам как е при вас но на мен ми липсва бременността. По добре не съм се чувствала през живота си!

Преди няма месец моя позната роди второто си дете а първото и беше на 11 месеца! Дори година нямат разлика. Не ми беше удобно да я разпитвам да ли е планирано ама те са си почти близначета Simple Smile

Успех на всички мами и бебоци които ги очаква операция. Стискам палчета всичко да е наред!

За заспиването и при нас е така - изпусна ли момента после е истерия!

Лека вечер!

П.П.

Специално честитя 9-тата месечинка на Дени на мама Мириамс!  Hug

# 223
Честити месечинки!

Момичета, току що заспа, както си играехме взе да мрънка, пак шише и хоп  Grinning, много съм щастлива. Хоризонтирам се веднага до нея  smile3524. Благодаря ви за отговорите отново  Hug!

Miss Fine, браво на Мишелка! Аз никога не съм оставяла Ев за повече от 1-2 часа и то на тати и ми е интересно как би се държала с нови хора, но... няма ентусиасти  Laughing.

didanka, ама аз много внимавам, без презарватив отказвам да правя секс.

Ely-st, аз винаги я приспивам с шише, но може би от жеги, зъби спря да действа, започнахме разходки навън, но и те не помагат, освен ако не е капнала от рев.

hailie, а за мен това е безкрайно трудно, ние със сестра ми се породени, не се разбираме, много се карахме и се поступвахме  Simple Smile. За мен смяната на памперс, хранене с пюренца са положителни емоции  Heart Eyes и с удоволствие бих ги изживяла след няколко години пак, ако може с едно по-непалчещо момиченце  Laughing. Еви да е голяма и да помага на мама  Heart Eyes. А вас защо ви спира семейството, нали сте си отделно с мъжа ти?

Лека нощ!

# 224
И моето второ е голям пакостник отсега, съвсем различен от кака си. С нея никога нищо не сме криели, се не е налагало. Сега обаче ooooh! Бърка в чекмеджета, отваря пералнята, рови, пипа, лапа.  Laughing Да ми е жив и здрав, дупе да ми е яко с него.

Хайли, имаш време за деца с малка разлика! Hug 2.5 годинки както е при моите също е малко и мнооого готино! Е, ако се бориш за приз, няма да стане Mr. Green, гледам е станала тенденция във форума да се бием в гърдите колко по-малка разлика имат децата ни Whistling, е мое си е мнението, така че ако има засегнати - молим за извинение. Peace

Съни,  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт