Отговори
# 225
Лурдес Joy Joy какви ти призове Crazy . То ако зависеше от мен вече да съм преди раждане Laughing , ама не е само моята дума, я!

Орхи, то сме си сами, ама нали и ние за "семейство" се водим Whistling Mr. Green . Абе, то е такава ситуацията, че ако не беше тъжно, щеше да е мноогоо смешно! Но да сме живи здрави!

# 226
Честити месечинки на Дари и Лъчко, Борянка и Дени! Да са здрави, много усмихнати слънчица, които да носят много радост на мама, тате, бате и кака!

Честити месечинки и на Димитър, Дарио и Ная!

# 227
Орхид, това че си приспала Ева, хич няма да ме спре да се изкажа. Попитала си, сега ще четеш  Grinning
Симона беше същата. Зъбите страшно я мъчеха и сме имали нощи, когато сме излизали с количката в 3 часа на главната във Варна да я приспиваме, само и само да не кънтят ревовете й в апартамента. Много добре те разбирам.
Тогава като се оплаквах на момичетата ми даваха различни съвети. Пробвай и ти различни неща докато видиш кое работи. Промени нещо в режима й, или нещо в храната й. Намажи й венците с гелче за зъби. Вярно действието му е за 5 минутки, но ако я укроти, ще знаеш, че зъбите я мъчат, а не друго. Пробвай водичка да й даваш по-често или да й измиеш личицето. Водата ги успокоява, а може й да е жадна. Направи й ритуал, с който да й сигнализираш, че е време за сън. Ако я къпеш преди сън пробвай да не я къпеш, или обратното и така. С пробване му е майката.
Не, че нещо от тези неща помогна при Симона, ама при вас може да помагат. Аз Симона най-успешно я приспивах в количката навън говореща с майка ми по телефона.  Laughing Питай ме през зимата как съм излизала да я приспивам.  ooooh!

Красо, аеробиката ми репа да яде. Намерих си идеален начин за стягане на корем. Просто сядам преди лягане да ти чета магариите.  Joy

Съни, Симона е същата. Не дава на Радо да мърда с проходилката, за да не пипне тука, да не пипне там. И ако не успее да го удържи започва да плаче, да го взема, че щял да отвори шкафа. Незнам от страх за него или от друго някакво чувство.  Thinking

Лягам, че утре трябва да успея да се оправя за 9 часа. Имам среща да излизам на разходка. Няма само вие да си спретвате срещички я.  Laughing

Трето много ни се иска, ама ме е страх от пустото секцио, нали ще ми е четвърто. Ще поизчакам няколко годинки, пък може да си осиновим едно по-натам.  Heart Eyes

# 228
Лурдес Joy Joy какви ти призове Crazy . То ако зависеше от мен вече да съм преди раждане Laughing , ама не е само моята дума, я!

Laughing Laughing  Стискам палци да стане бързичко като дойде време да действате Hug

# 229
Марвина втори ден я няма да реди икони. Фанаха прах горките  Crossing Arms

Пашик, да си жива и здрава и много щастлива. А куклите ти да те обичат, пък мъжа ти да те глези.  Hug

Тия, честито и на теб! Взе ми време да те разконспирирам.  Wink Много щастие и радост ти желая!

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 00:32 от БебОле

# 230
  • Сливен
честити месечинки на ДАРЕТО И ЛЪЧКО,БОРЯНКА И ДИМИТЪР ,ДАРИО И НАЯ
честит рожден ден на пашик,да си здрава,щастлива и обичана    bouquet  bouquet  bouquet
И ние си имаме месечинка
и отделно и бабата ни ставана 83,за нея е по-малката торичка  Crazy
днес е илинден,не се ходило в морето,защото взимало жертви,всички именници да си носят имената със здраве
днес е и Международен ден на шахмата, Професионален празник на пивоварите,честито на празнуващите
за трето въобще не ми приказвайте,няма да се пенсионирам в майчинство я  hahaha

# 231
Пашик, да си жива и здрава! Много щастие ти пожелавам, много успехи и късмет! И пари за всичко останало! Весел празник!  bouquet

Честит имен ден на именници! Да си носят името със здраве и да им донесе много щастие и успехи!

Беболе, варианта с осиновяването и аз съм го мислила, обаче на който и да го кажа ме изгледа все едно съм прокажена и казва "Е, за к'во? Нали може да имате ваше?" Crazy и аз не знам просто какво повече да отговоря...

# 232
  • Сливен
честит рожден ден и на Tiya_4 ,много здраве и щастливи моменти  Embarassed   bouquet  bouquet   bouquet  bouquet

# 233
  • Sofia
Честит рожден ден на Пашик! Бъди жива и здрава, много обичана и уважавана!   bouquet

Честита месечинка на празнуващите попораснали бебоци! Tada

Съни  Praynig

# 234
  • София
Съни, Симона е същата. Не дава на Радо да мърда с проходилката, за да не пипне тука, да не пипне там. И ако не успее да го удържи започва да плаче, да го взема, че щял да отвори шкафа. Незнам от страх за него или от друго някакво чувство.  Thinking

от чувство на собственичество. как така ще й бърка в шкафовете и чекмеджетата?!  Crossing Arms  hahaha сладурана!  Mr. Green

Хайли, имаш време за деца с малка разлика! Hug 2.5 годинки както е при моите също е малко и мнооого готино! Е, ако се бориш за приз, няма да стане Mr. Green, гледам е станала тенденция във форума да се бием в гърдите колко по-малка разлика имат децата ни Whistling, е мое си е мнението, така че ако има засегнати - молим за извинение. Peace

Мойте мушмуроци вече си "играят" заедно и много им се радвам. Но в началото ми беше доста трудно. Така че за мен разлика под 2г. си е зор!  Naughty А за призовете из форума аз пък съм забелязала друга тенденция "кърмене на всяка цена, ако може до 6 години - най-добре"  ooooh!

Хайде честито на всички, които имат повод!
Стиснати палци на всички, които имат нужда!

# 235
Пашик, честито и тук! Бъди все така готина и много щастие на цялото ви семейство!

Хайли, дано  се пооправят нещата при вас и си имате още едно бебе!

Орхидейка, Нико плаче преди всеки сън, няма значение вечер или сутрин.
Много е крив по това време. спи му се, но само мрънка, реве, пищи. абе ужас.

Снощи го водих на Българе и издържа. Не е за вярване, но направо се омагьоса от музиката
и свтлините. Нито веднъж не запалака.

# 236
Добро утро,лейдис Simple Smile)

Първо почерпете се за нашата месечинка,вече е голямо моето момиченце  HugЧестито на Лъчко,моят любимец,да расте все така сладичък и жизнерадостен!

Честит Рожден Ден,на нашите рожденнички,да са здрави, много щастливи и обичани  Hug  bouquet

Хахаха,Илка уби ме с това кърмене Simple Smile) Стана голяма мода ,да  Mr. Green

Иначе,Дария е от ветераните в падането,пада,става и вече не се притеснявам.Засега няма тежки наранявания,дано Господ я пази и да няма за в бъдеще.Не се шашкам много и не мисля да трепвам при всяко залитане,все пак са си бебета и доста нестабилни,почти няма как да минем без такива моменти.

Оле,моят Коко,че е голям не дава нищо на бебето.И той уж за нейно добро,ама по ми мяза като защитаване на територията.Чак след толкова време,започвам да усещам в него някаква ревност към бебето,може би защотот тя стана голяма и закачлива вече и се е притеснил да не го измести  Mr. Green Ето в момента примерно я задави с вода под предлог,че е много жадна била,а тя дори не знае как се пие вода от шише. Mr. Green

Ох,аз съм се затъжила по баш-бебешоците,ама не мисля да се навивам за трето,малко трудно ще ми е самичка  Mr. Green(аз на 2 се озорвам,пък камо ли на 3 ) Иначе харесвам малката разлика,така че ще ви подкрепям и ще ви се радвам на бебоците,ако се похвалите  Mr. Green(Краси,към теб е насочено) Със сестра ми имаме 11 години разлика(много ми е),а идеалната за мен е 4-5 годинки,та затова и моите деца са с 5  Mr. Green

Оле,ние имаме познати с 3 техни дечица и 1 осиновено бебче.МНого хубаво семейство,така че действай Simple Smile)

Стиснати палчета за операцийките  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи!

Мила,завижд,завижд на всичките ви пътешествия,на мен така са ми залипсвали!

# 237
Благодаря на всички !Рано сте ме започнали и приятно ме изненадахте! Hug Hug Hug
Ще ви почерпя с оригиналната торта ,която ще хапнем довечера: Аз си пожелавам да са ми живи и здрави цялото семейство!

Честит рожден ден ,Тия!Да си жива и здрава,и да сбъднеш мечтите си!!!

Честито на месечковците днес!Да са ни все така прекрасни децата!

# 238
Вижте на какво попаднах днес. Изглежда много добре, в централна БГ е и цените не са им много високи. Двойната стая е 60 лв, което май отговаря на желанието на Хейли да е до 30 лв. (ако си имала предвид на човек де). Има басейн, детски кът и много тревни площи.  Peace

Наде, в момента и другите фактори не са ми завидни. За това казах, че като цяло сме решили да поизчакаме няколко годинки.   Hug

# 239
Момичета,гледам повечето отчетни си правят такава сборна среща тук

http://www.usoeto.com/ Имам даже позната,от ноември 2009,скоро бяха на такава среща там и бяха останали много доволни  Peace Ама давайте да се организираме де  Hug

Оле,аз само за пример бе жена  Party Crazy То тези причини спират повечето хора btw!

Общи условия

Активация на акаунт