Отговори
# 240
Здравейте мами Wink Честити месечинки. Орхид малката пищи постоянно преди заспиване,гъне се в леглото,удря се,направо е истерии изпада. И аз не знам какво да е правя. Същото се повтаря и през ноща. Изобщо не иска да стои седнала и иска само да е държа права и да ходи и с нищо не се занимава вече. Май ще е така докато проходи. Хубав ден ви пожелавам. Hug

# 241
Гледам за разлики си говорите, на мен тази разлика от 4 год. между моите деца много ми харесва.
Мечтата ми е като пораснат да са много близки и добри приятелки.

Да ви питам, октомври кой ще се връща на работа освен мен?  Rolling Eyes

# 242
 newsm38 да почерпя за месечинката на Митака, 
Честито и на всички празнуващи месечинки, именни дни , рожденни дни .

За рева ... моя пък реве като се събуди ама се трашка , огъва крачета, пазя го да не се удари много и го чакам да му мине. А той поглежда  отвреме навреме какво правя, ако стоя до него продължа с рева...
Усмихнат ден на всички явно ще е горещ, и няма да излизаме.

# 243
Честит рожден ден на Пашик! Бъди жива и здрава, много обичана и уважавана!

# 244
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на всички празнуващи!  bouquet
При нас разликата е 1г4м, но е суперррррррррррррррр Laughing Laughing Laughing Laughing
Децата си играят  заедно и имам малко време да Ви чета Crazy
Отностно връщането на работа-аз взех решение да си гледам децата още една година Blush
Хубав ден момичета  bouquet
П.С. Едно въпросче-колко часа на денонощие спят децата Ви? При нас е около 12 часа, рядко 13 Crazy

# 245
Здравейте момичета Hug!
Не съм писала скоро,но тук интернета е много ненормален, ту-има ту -не, пиша вече няколко пъти и докато свърша вече се е разкачил и трябва да рестартирам копютъра ,за да тръгне евентуално пак, а тогава пък Иви се размрънкала вече... и така...
Ние сме добре, децата се чувстват екстра, почти постоянно сме навън, тук жегата определено не е толкова страшна, направо си е екстра, има и ветрец.
Орхидейка, надявам се намериш скоро някакво репение за заспиване на сладуранката, че съм сигурна,че много се тормозиш с този рев Praynig Hug!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ , РОЖДЕННИ И ИМЕННИ ДНИ   bouquet  bouquet  bouquet!
При нас разликата е 5г. и половина и ми доста добре така, че каката е големичка и не изисква внимание нон-стоп, че иначе незнам как бих се раздвоила ако беше и тя малка и не разбираше...и искаше и нея да нося , да я храня и т.н.

# 246
  • София
Да ви питам, октомври кой ще се връща на работа освен мен?  Rolling Eyes

Аз  Peace По-скоро ще е ноември моето, че се спазарих да си пусна 20-тина дни от натрупаните отпуски.

Дотътрузихме се ние до Пз, сега мама е с Мая в двора, а аз се изкъпах, оправих багажа и цоп на компа. То голям рахат с мама и с двор  Party

# 247
  • Стара Загора
jana.tihomirova , Веско заспива вечер към 21-21:30, спи до 6:30, като се събужда минимум 3 пъти на вечер.Към 9 сутринта поспива между 30 мин. и 1 час. и към 13-14 ч. спи още час.не съм смятала за денонощие колко се събира Laughing Случва се и да дремне към 18:00 часа, около 30 мин. отново Peace
Аз няма да се връщам на работа.Ще си гледам детето още 1 годинка Heart Eyes

# 248
  • У дома
Честит рожден ден на двете ни рожденнички. Да са живи и здрави!

Честити месечинки. Специално на Дарето, сладката принцеска на мама  Hug

Благодаря за пожеланията за Лъчко. Ще ни избива 5-тото зъбче и тия дни е ...............

Честити именни дни на празнуващите днес.

За връщане на работа може да помисля на пролет, ще видим, но определено няма да е сега.

Ох, среща, много ми харесва идеята.  Hug

# 249
kat88, Антон също не мога да го сложа да седне и иска постоянно прав. Сяда сам, когато и където реши. В количката е голям зор да го сложа, да не говорим за смяната на памперса. Вече го сменям прав, докато се държи за леглото например и се занимава с нещо. Не смея да го пробвам на гърне, да не го намрази преди да е разбрал за какво се ползва.

# 250
Рор  Hug Абсолютно същото - едно към едно. Май ще чакаме да проходят.

# 251
Честит рожден ден на рожденичките ни! Бъдете щастливи, здрави, обградени от любов и внимание през целия си живот!
Честито на месечинковците! Честит имен ден на имениците днес!

Мисля, че 12 часа сън са си достатъчни.

Нашата разлика със сестра ми пък е 25  ...минути Mr. Green Понякога се разбираме даже без думи.

# 252
Да почерпим за имения ден

Честито на всички празнуващи днес!

# 253
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Честити рождени , именни дни и месечинки!   bouquet

Като става дума за разлики, ние сме 4 деца за 5 години и ако като малки сме се посдърпвали, сега сме си голяма помощ и опора!

Иначе и ние искаме още 1, ама за сега не може по най-различни причини, пък и множко ще ми дойде, което не е гаранция, че няма да стане понеже се пазим, колкото да се каже, че се пазим.  Crazy

# 254
Оооо БАНДА, как сме ?

Честтито на всички с поводи днес Simple Smile

Да се включа, да не ме мислете, прекарвам си чудесно, басейнче, плаж, планина, разходки Simple Smile ЧУДНО  Peace

И сега новината ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕЕЕ tooth,  всичко е ОК с малчо, не разбрахме кога го изкара тоя зъб, няма мрън, няма рев, няма Т  Peace, супер просто Simple Smile Така спи тук това дете хораааа, непробудно до сутринтаааа, да се похваля и аз най-накрая че спим  Laughing Много се радвам, че го извади бе зпроблем, спи си, яде си, играе си, абе бебе мечта. Заслужава пак да го вземем на почивка  Heart Eyes

В сравнение с другото детенце, което е с нас, то е на 1 г. и 2 мес. нашия е писенце Simple Smile Другото, много мрънка веееее, много разглезен и затова, за всичко мрън та мрън ............бббббббббббббрррррррррррррр.................

Наш малчо е мъж на място и това си е  Heart Eyes да си го похваля тук, че имаме много моми Wink ха ха ха

Хайде, до скиф Wink

Ноел, аз ще се връщам на работа, но още не съм решила ноември или декември  Peace, Пецата е приет в ОДЗ.

Общи условия

Активация на акаунт