Отговори
# 255
Пашик, Тия, ЧРД! Да сте много здрави,обичани и всичките ви желания да бъдат отгатнати и сбъднатиот половинките ви!
Честити месечинки и нацвсички именици!
Орхидейка, и при нас е същото време вечер, пробужда се скоро след като е заспал и започва истеричен рев, много ми е трудно да го укротя.
Ноел, аз съм се върнала на работа още края на февруари, харесва ми, не ми харесва, това е положението, иначе няма да можем да се справим със сметките.
За второ на мен изобщо не ми и се помисля на този етап.
Ние сме още на Мадейра, но утре се връщаме. Времето е страхотно, нито топло,нито студено, постоянно около 25 градуса, ако Ники само беше малко по-голям и хапваше по-добре щях да имам и малко повече време за разпускане. Последните два дни съвсем нищо не иска да хапне, а и не суче кой знае колко, направо не виждам кога ще прояде. Кърменето при
Нас тъкмо се беше пооправило и днес е някакъв кошмар, за мен е определено психически тормоз ине знам колко още ще издържа. Определено форума има"вина" за това да продължавам да кърмя, ама вече сериозно се замислям дали си струва да продължавам. Хайде оплаках се. Като се приберем ще разказвам повече. Hug

# 256
Веси а така, браво на вас , я питай неможе ли да останете още една седмица, месец ... година щом така добре ВИ се отразява, поне докато стане младежа за първи клас  Simple Smile)))

# 257
Пашик, Тия,  newsm59!

Честит имен ден на празнуващите!

Честити месечинки Simple Smile!

Аз ще си гледам Ев до 2 години, ще видим как ще се справяме с парите, но за сега такъв е планът.

4-5 години си е супер разлика за мен малка разлика е 2 години.

Още веднъж ви благодаря за отговорите, явно са зъбки и ще трябва да чакаме да мине този период  Confused.

flufffy, като порасне и може да си намери детето какво му харесва и да си хапва без проблем.

Бебз, ама те хората диети пазят с пържоли  Grinning, я минавай бързо на пържени филийки, палачинки, паниран кашкавал, сиренца и пържени картофки. Шоколада ако го ядеш и после хвърчиш из вкъщи също няма да качиш, той веднага се използва от организма при движение

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 18:33 от Анонимен

# 258
Не съм, браво бе, вие сте били пълна къща. Голям кеф.

Аз, ако бях по-млада, щях да се навия на трето. Много е готино,
въпреки недоспиване, рев и пр., да имаш бебе вкъщи. Heart Eyes
Мъжа ми вика след години да станем приемно семейство или осиновим.

# 259
Честито на всички с поводи днес  Simple Smile
Момичета да ви се оплача преди малко тук духаше доста силен вятър и едно дърво пред блока падна върху колата ни  Wearyмного ми е кофти ,но поне пораженията са горе долу нормални като си представя какви можеше да са  SadОхх оплаках се и на вас да ми олекне малко Hug
и сега да си похваля малкото момченце ходи на гърне ако не го сложа не ака  със слагането върши работа сега и за пишкането трябва да се научим Simple Smile

# 260
Здрасти, мацки!! Simple Smile

Ей ни и нас днес...

Честити рождени дни на Пашик и Тия! Нека са живи и здрави, много подкрепяни и обичани!!!

Честити месечинки на бебешоците (от вчера и днес)!!! Нека са здравички, усмихнати и много щастливи деца!!!

Честит имен ден на имащите! Да си носят с гордост името!!!

Аз да се поФаля с днешния масаж... Flutter Мммм, много релаксиращо и приятно беше!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Само не знам защо се бях настроила за женски ръце и като влязох, ме изненадаха с един младеж, та трябваше бързо да се нагаждам (психически)... Simple Smile

А от консултацията днес (че другата седмица няма да можем да идем) Шишко е с 300 грама назад и от 12 кг сега е 11,700, но пък с 2 санта нагоре и вече е 74.  Party То толкова дивеене (сутрин, обед, вечер, НОЩЕМ) нормално, че и по-малко яде. Лошото само, че му е излязъл някакъв много лош обрив и цялата му ръчичка е в едни червени петна и около китката направо се сливат и е едно червенооо...  ooooh! Докторката каза, че било алергия от ухапано и кръвта го разнася (че е тръгнало и към другата ръчичка)... Уффф...

А, като сте тръгнали да давате съвети за неспящи бебета, да питам и аз за Акъл...  Rolling Eyes Маймунчото ми отказва тотално да спи в неговото легло. Вече дори и през деня не иска да спи там. Нощем, като  ме усети да си лягам (въпреки, че спи) и започва да мрънкоти и докато не го сложа на спалнята не се успокоява. Мога ли по някакъв начин да го накарам да си спи в неговото легло?  Thinking Че тия среднощни гимнастики, дето ги прави, ми идват в повече. По половин-един час се върти, пълзи, изправя се, бръщолеви, а му се спи бе...  ooooh!

Хайде, до скоро писане и приятна вечер!  Hug

П.П. Оп, да актуализирам и да поканя всички софийски мами и пребиваващи в софия на Бебешкото кафе тази неделя!

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 20:20 от Anik_bg

# 261
Ани, доживя и ти да поспадне малко Никинце Party ! А за вашия проблем със спането - сега ми хрумна дали няма да е по-спокоен ако го отделите сам в стая?  Hug
Дано бързо ви мине обривчето!!! Praynig

За бебешкото кафе - там сме! Party Ей, супер. Тъкмо се чудех кога ще е... Grinning

Мими, ужасно е това с колата Confused . Добре, че е била само тя... Hug

Аз не искам да се връщам на работа Crossing Arms . Дано поне до 2г да се гледакаме! Praynig

# 262
Леле, Мими! Представям си какъв ужас е било  Shocked при нас пролетта падна бора на комшията и добре, че не беше върху къщата, че нали е дървена, сигурно щеше да ни смаже  Confused Дано колата не ви струва много  Peace

след днешната консултация: Мая е 8,500 и 75см  Peace

# 263
mimi, и моя така с гърненцето. За колата - то хубаво, че само с това се е разминало, можеше да сте вътре не дай Боже!
Сетих се, че на една позната двете дечица са родени в един и същи ден с точно една година разлика Laughing Изчислили са си ги по 3,14  hahaha
Аз в един определен смисъл съм си на работа, но идея си нямам кога точно ще се върна физически на работното място... newsm78
Аник, при вас значи ситуацията е (цитирам профилната картинка на една приятелка): " I let my parents sleep in the big bed with me"  Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 22:21 от bubolechence

# 264
  • На село (близо до Лондон)
Ехо здравейте! Олето ми писа на файса, че мнооого отдавна не съм писала.

Браво гледам доста големи са станалите нашите октомврийчета!!!
Моят бебко доста е пораснал и сега е долу-горе на едно с батковците си. Голями игри падат, той наскоро пропълзя и вече съвсем не е бебе  Simple Smile Ще сме в София август месец и ако си правите среща ще дойдем.

За тези мами дето искат още деца, да кажа че 2-3 се гледат по-лесно от едно Heart Eyes.

Мис Файн, кураж ще е добре Мишел, в яслата ще има деца да играе. Пиши как е тя!
Аз се върнах на работа преди известно време, на парт тайм-работя 3 дни (2 дни в офиса, и един в къщи) в седмицата. Аз се чувствам добре и децата също. 

# 265
  • Sofia
За разликата - при моите деца е 5 години и 8 месеца. Мисля, че е добре. С каката четем, а Ники щурее из къщи. По-интересното е че той не я има за авторитет и не изпълнява абсолютно нищо което тя му каже, а протестите се чуват и в съседите...

А за връщането на работа: аз не съм спирала да работя. Добре, че работното ми място е в къщи и успявам да се справя и с бебе и с работа.

Мими съчувствам ти! Ние преживяхме подобна случка преди 2 години и знам колко е неприятна цялата история...

Аник моя син се научи така да се мести при мен когато бяхме на почивката, но като се прибрахме в къщи за 2 нощи го отучих. Вярно, че почти не спах в тези 2 нощи, но сега всеки си знае леглото. По принцип нямам нищо против някое дете да си спи при мама, но аз от притеснение да не го ударя или затисна в съня си не мога да спя пълноценно и затова предпочитам са си спят всяко в леглото...

# 266
..........
Аник, при вас значи ситуацията е (цитирам профилната картинка на една приятелка): " I let my parents sleep in the big bed with me"  Mr. Green

Joy Joy Joy rotfImbo Хахахахха, Буболече, застреля ме направо... Ама си е така де... Лощото е, Краси, че, ако отделим Ники в отделна стая, ние трябва да спим на улицата. То при нас свободните квадратни метри се броят на пръсти....  Cry Ели, как го отучи да спи при вас? Аз постоянно трябва да го вардя, че той сомнамбул ли е, не знам, ама по цяла нощ лази и се върти (това не го прави в неговото легло и затова сигурно му харесва на широко). Все 2 нощи без и малкото сън ще ги прежаля, стига да има резултат... Praynig

Мими, много съжалявам за вашата кола, но както казват: "Всяко зло за добро!" Важното е вие да сте живи и здрави, а колата ще се оправи. Тази случка покрива ли се от застраховател?  newsm78

За връщането на работа, аз съм говорила с моята шефка да си продължа майчинството до пролетта, че тогава да пуснем дзвера на ясла (дано го приемат!) и тогава да се върна.

# 267
Привет от моретооо! Party
Честити рожденни дни на Пашик и Тия! Да са живи и здрави и много обичани!  bouquet Hug

Ани, доживя и ти да поспадне малко Никинце Party Аз не искам да се връщам на работа Crossing Arms . Дано поне до 2г да се гледакаме! Praynig
Laughing Laughing Сладкият Ники той! Heart Eyes
Илка, абсолютно си права и с кърменето се прекалява. Иначе за малката разлика, бях чела и в други теми за породени, е то беше чисто "тръшкане" само кой колко му е трудно ooooh!, големи драми. Тук където сме, хората масово раждат по 3 деца за 3-4 години, и на никой не му прави никакво впечатление, пък тука във форума голяма врява се вдига. Мен ако ме питаш - чудо голямо.  ooooh! Tired

За връщането на работа - аз съм се завърнала вече ooooh!, но си изисках отпуска за лятото да се приберем, че на мъжа ми бяха изтекли всякакви документи, и беше голямо търчане по администрации. ooooh!

Мими, Praynig Добре че не е станала друга беда, оххх но си е неприятно много. Sad
GI, ти вярно не беше писала от много време, кажи как са малчовците? Я повече отчет. Wink Hug Ти всъщност да не пишеш при чужбиниските мами, аз съм влизала ама все не мога да се запиша нещо, май си ми е по-уютно тука в Бг темичката! Но може и да пробвам де. Party Hug

# 268
  • Sofia
Аник моя Ники като се разбуди леко ако веднага дам биберон-залъгалка се успива, но ако не дам следва изправяне и пълзене към нашето легло /махнали сме 2 пръчки от решетката/, прегазва ни и докато не ни събуди не се отказва. Затова дремах 2-3 нощи да го дебна кога се ще размърда за да му дам биба и да се отнесе. Така се отучи...

# 269
Честити рождени , именни дни и месечинки!
Нашата разлика със сестра ми е 11месеца, ами голям бой беше, така и не си напаснахме характерите.
На мойте разликата е 10г и 8м, доволна съм само от страна помощ, но батето ни е за всичко сам. Винаги съм отричала големите разлики, за мен между 4 и 7г е идеално, но нямахме възможност преди. Тамън родих дребния и почнаха заплахите от банката за къщата, та ако знаех по-рано за проблемите, щяхме с едно да си останем.
Ние заспиваме с играчка, биба и много пиене на вода. Много се отвива, откакто почнаха болките от зъбите, по-често спи вечер при нас. Баткото спеше до 7г в нашето легло и от раз като вече ми писна с приказки, че е голям и трябва да е самостоятелен се отдели без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт