Отговори
# 330
  • София
Оле, мерси са идеята за Биогая, ще му дам. Той не е връщал повече, но сега като се замисля и не е ял кой знае колко. Туко що се сетих, че се олисах и пропуснахме обедното кърмене  ooooh! Като се събуди ще си навакса.  Blush
Иначе глутен си яде още малко преди 6м. Това си беше първото, с което го захраних, по стечение на обстоятелствата. Седнехме ли да вечеряме и той започваще да се сърди ,че няма за него и му връчвахме коричка хляб, да се занимава.  Crazy А и овесените ядки имам спомен, че са малко под въпрос дали всъщност съдържат глутен.  Thinking

# 331
Ехооо Здравейтеееееееее Hug

Честити месечинки на малчуганите и ние днес ставаме на 10 месеца! Party

Ние се завърнахме от Турция, лелелееее искарахме страхотно, много съм доволна обиколихме доста /не сме били на море/, а и да ви споделя имат страхотни неща за бебета и памперсите им са в пъти по евтини от тук

Не сум чела от одавна че все няма време но все ще наваксам

Искам да попитам има ли други бебета които са свикнали доста с бибероните залъгалки, ние без нея не можем да спим през деня и ме притеснява факта да не се отучи трудно че вече са си големи бебета, иначе е страшно активна само пълзии и се изправя но не прави още крачки пък и аз не я поощрявам рано ми се струва Crazy

Желая хубави почивки на тези на които им предстои  Wink

# 332
Марвелос, разчисти си моляте пощата.

# 333
  • У дома
Привет и от нас.

Ето какво отчете днес кантара: 11,800 и 75 см. (+ 800 гр, и 2 см)  Mr. Green А аз взех да се чудя защо така ме болят китките напоследък.

Нани  Hug

Марвелъс  Hug

Брастоооооооооооо, ей такова така ми се е прияло, умирам за баклави, особено когато бях бременна. Ще се ходи до магазина  Crossing Arms

Бобчето е писала у фейса, че нета не е добър там, ще се включи началото на август когато се приберат. Ох, дано да са 4-мата. Така ми стана едно хубаво като го видях мъжа й да гушка Мила и Йованка.

Зъбите ни все още са 4, чакам петия да се покаже.
Цикъл имам от май месец, засега се е появил 2 пъти.

Вечеря давам от време на време, супичката от кухнята. Но нощта ни протича по един и същи начин, будим си се на поразия. Страдам вече от хроничен сумнамбулизъм.

Дано Барбалетка и Ники се приберат по-бързо от болницата.

Бързо оздравяване на всички болнички.

Ние ще се приготвяме за разходка в парка.

# 334
Не Съм, като скърца със зъби, не можеш ли да му пъхнеш нещо между тях?  Mr. Green Гризалка примерно.

Мун, защо ужасно? Дано ужаса ви приключи.  Hug

Изпращаме много здраве и на Барбалеткин, дано скоро са си у дома.  Praynig

Брикс, имаш ли линк на хотела където сте били?

Позитив, браво за мерките!

# 335
  • Русе
Здравейте момичета искам да питам   изварявате ли още бутилките на бебчетата

# 336
Здравейте Hug
Имаме 4 зъбче сладки бели,но ми се струва,че долните са малко накривени като триъгълниче,нормално ли е newsm78
Незнам как е при вас,но ние не спим въобще по цели нощи,за сметка на това  през деня спи постоянно.Страшно е уморително и изтощително,като се име предвид и че на работа ходя.Непрекъснато мрънка през нощта,не плачи просто мрънка. ooooh!
Вече е сигурно на 13.08 тръгваме за море,ще сме на Черноморец,така че ако има мами там свиркайте Laughing
Цикъл имам от ноември миналата година и си е редовен Peace
Ние също много сме свикнали с биберон,но през нощта не го иска само през деня Mr. Green
Бутилки изварявам рядко,мия по-често с топла вода,постоянно даже.
Барбалетка,Ники Hug

# 337
Ехооо, прибрахме се, почивката свърши Sad егати, толкова я чакаш и после хоп и за един миг всичко мина...Sad

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ ДНЕС Simple Smile

Връщам се да Ви чета Simple Smile

# 338
Добре де, аз съм дала свинско вече... Crazy
И риба и кисело мляко съм дала...  Crazy

# 339
И аз дадох кис.мляко и риба, свинско и агнешко - не. Мисля, че са много по полезна храна за бебчовците от свинското например  Peace

# 340
Марвелче, не е ставало дума за това, но е супер е да си имаш близначка нали? Party В нашия род сме 5 чифта. Ние почти не си приличаме; в училище не са ме изпитвали на нейно място Joy

Мис Файн, зъби никакви (засега), цикъл от 4-ти месец редовно, вечеря давам от три месеца вече (преди каша, сега супата от кухнята).

Тежко месо по време на тези жеги и аз не бих въвела, виж кисело млекце си хапва добре.

Не съм, дано се отървеш от онова нещо, че звучи страшно. Ние още зъби нямаме, Стоянчо чак открил и скърцането hahaha

Аз да се пооплача - малчо се намира в ужасяваща зъбна атака, по-силна от всички досега. Мрънка, има лека температурка и едни обилни гъсти лиги, дави се и кашля от тях. Чак ми се струва, че не е нормално - та той губи много повече течности с лигите, отколкото поема! Sad Доки предписа само инфлуцид, че да не пипне някой вирус. Дано поне приключи със зъб  ooooh!

# 341
  • София
Малеее, човек за малко на моренце да отиде и не може да ви настигне  Mr. Green Няма да мога да си наваксам, но да знаете че много ми липсвахте  Hug
И първо да си кажа - варненските мами са много сладки и мили, бебенцата са прекрасни и изобщо са готин отбор  smile3501 Много приятно ми беше в тяхната компания и много се забавлявах!

Оле, много приятно човече си, радвам се че се запознахме  Hug

Тани, не изварявам, но ти ме подсещаш че не е лошо отвреме навреме... Ако знаеш Ева колко много се кефи на рибката, вече смених няколко чифта батерии  Mr. Green

Аз дадох кисело мляко и неизкиснато сирене  Embarassed (по мъничко де, иначе давам изкиснато). Агнешко и свинско - не.

Ева настина във Варна от климатиците. Сега е с много запушено носле и отказва да пие с шише - не може да диша  Sad Утре сме на лекар.

# 342
  Мерси на всички за отговорите. Моята кукла заспа почти от място, за пръв път ни се случва, днес явно са я изморили доста, дано не ми кукне в 4  Whistling
  Блурмой и аз съм като теб относно детето. Някак си не ми се отдава да съм 24/7 залепена за нея и се изнервям много. Пък и ми се падна дете, което си умира за нови неща, хора, деца и тн и грам не иска да седи само с мен, скъсва се от мрънкане. Сега всички сме доволни, като си я взема не мога да и се нарадвам и и обръщам цялото внимание на света. А мъжо е най доволен, защото преди като се изнервя той го отнасяше. Само като се разхождам ми е неестествено да нямам количка и се чудя къде да си бутна ръцете  Laughing И като си седя у нас гледам към бебефона като се скръцне нещо, ама ще свикна.
   Бутилки не изварявам много отдавна, да не кажа, че почти никога не съм.
   И ние искаме да си осиновим дете. Но не съм сигурна дали ще се случи, защото мисля, че нито българско, нито английско ще ни дадат. Много ми е мъчно, че са в тези домове, но и в същото време много ме е яд, че ромките си раждат  и си ги хвърлят там непрекъснато. Незнам какъв човек трябва да си...

# 343
  • София
 Hug На село съм  Mr. Green мъжо донесе И-нет и ви чета, но съм още на 11 стр...

Утре сме на Българе, новата им постановка, дано Нико издържи само.
Ако не, ще излизаме навън.
ooooh! ooooh! ooooh!
Milla, много съжалявам, че нямах И-нет тук, на село, и не съм прочела, че ще водиш Нико на постановката - никак не е за него - сега чета назад дали си коментирала след постановката, дано да не се е стреснал от гърмежи и подобни  Praynig!!!

# 344
Краси, за стафилококите имам впечатление от Цибалаб и съм много доволна! Погледни къде до вас имат най-близка лаборатория и отивайте  Peace това с вземането в едно ДКЦ и носенето в друго ми изглежда несеризно.

аз пък нямам нищо против да си стоя с децата. на двора или вкъщи. е, чат пат ако ни идва някой на гости няма да откажа, че нали си нямаме площадки и магазини из вилаета, та социален живот нямам  Mr. Green

Не съм, Масту С + много движение  Hug

ееех, нещо исках да ви питам цял ден и като седнах на компа, и го забравих  newsm78 язък....

Ааааа, сетих се: въпрос към мамите от Бургас и Варна - моля, препоръчайте ми проверен магазин за цветя. Трябва ми за булченски букет   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт