Отговори
# 345
Здрасти, здрасти!

Добре сте се завърнали,отпускарите! Хайде, приятни ваканции на следващите!  Hug

Месечинките да са честити на всички бебешоци!!!  Heart Eyes

Смехи, мисля, че сега разбира, какво имаш предвид с ваденето на горните зъби... Мисля си, че и на сни връхлетя вече, ама да видим... Малкият мушмурок половин час рева след банята и само пръстчетата в устата. Не можах да го намажа с лосиона за тяло, а и половин час се пъна-пъна... Изпусна толкова много нещо...  Sick ooooh! И постоянно се буди нощем... Лелеее, ще полудея вече, ама това си ми е работата. В този ред на мисли, аз съм от хората, които могат да прекарват 24/7 с бебето, но за 1-2 часа веднъж месечно бих избягала от задълженията...  Whistling

Марвина, Мила беше писала после, че Нико много добре е приел постановката  и дори май му е харесало и е бил много спокоен...  Peace

Бутилки и аз не изварявам много отдавна. Мия ги с бебешкото веро, а ако успея да ги измия веднага след употреба - само с вода ги минавам.

А петната на Ники се разпространяват с всеки изминал час. Вече и другата му ръчичка е доста пострадала, а и към краката отиват....  ooooh! Какво е това чудо? Дали да не му пуснем някоя кръвна картина, а? Вярно, не са толкова наситено червени, но са супер много тия петна....  Confused

Позитив, честито! Simple Smile Предадохме ви щафетата. Предполагам, че Лъчко вече е по-активен, но като стане още по, тогава ще намаляват грамчетата...  newsm10

Хайде, спокойна вечер!

# 346
Хехе, Марви, късно е вече. Заведох го, много гърмежи имаше,
но от нищо не се стресна. Всъщност въобще не заплака дори.
Беше като хипнотизиран от музиката...

Пашик, охо, сори значи. Нон стоп с деца, а толкова спокойна и ведра.
Браво на теб!

Бургазлийки, остава ли за 27ми юли?

# 347
Банда, здравейте!
Честити месечинки!  bouquet
Днес ходихем до Варна, любимият ми град! Чудесен е! Варненкиииии Party Hug Имаше нещо за срещичка, но ние го решихме доста спонтанно, иначе можеше да се присъединим. Simple Smile

Miss Fine, мерси за поканата за чужбинската. Може пък да дойда да досадя малко. Шегувам се! Браво на бебонка, е рано им е за ясла на мъничките, но като няма начин. Sad

nani-banani, Heart Eyes Hug Praynig

Тани, честити поводи на теб! Да ти е жив и здрав и честита годишнина!

Blurmoi, аз също взех на малкия сандалки от Колев и Колев, видяхме ги първо на един страхотен модел - Ники на Аник:love: и реших да пробвам. Харесват ми доста!

Оле, интересна професия имаш! Завижд! Hug За мен въпросът е не толкова, че съм залепена 24/7 за децата, защото рано или късно все пак тръгват на градина, нали? А това, че искам да съм си вкъщи. Когато съм на бач 5 дни в седмицата от 9 до 18.00, е кога се чисти с прахосмукачка? Аз съм от лудите, които обичат да чистят всеки ден с прахосмукачка. Mr. Green Събота и неделя, когато пък искам да съм само с децата, а аз чистя викам, те дивеят крещят викат и затова мразя работата на пълен работен ден, но няма начин! :х

lina borisova, радвам се че всичко е минало добре и е зад гърба ви. За какво беше операцията, ако е удобно да попитам?

Цитат
Марв,  Hug На мен и двете с Димяни сте ми симпатични и искам и двете да пишете в темата. Честно казано според мен е станало тъпо недоразумение и цялата тая драма е абсолютно безсмислена, ама карай!
  Peace

Илка, Спирай ги на първо четене овесените ядки. Но ако продължи да повръща - на доктор освен? Дъщеля ми от киноа винаги хваща разстройство, така че явно някои зърнени не понасят на всички стомахчета?! newsm78

Бутилки и аз не изварявам вече!

Аник, какво му е на Никито?? Изпуснала съм за тези пъпчици!

# 348
  • София
Не можах да ви настигна за сега  Blush... До където съм смогнала Whistling... Както вече ви писах преди малко - ние сме си "на село"  Hug от неделя и чакаме с нетърпение в понеделник да отпрашим към морето... Sunglasses
Марти е вече с 5 зъбчета и днес "откри" скърцането със зъби, а мен ме е скомен ужасно  Crazy

Не съм, това Узана поляна-фест къде е?  newsm78 Че тук, близо до Севлиево има такава местност Узана?!?? Пък не съм разбрала да има такова мероприятие!?!?
Бърди, Младост, я! Разбра и ти къде е истината  Mr. Green Дано да си по-близо до Окръжна болница, та да се виждаме ))) То ние сме на квартира там и дано да сме още там )))

Има ли някой от Ямбол измежду нас? В понеделник на път за морето, мъжо иска да минем през Ямбол, за да се вижда с някакъв човек, а нас ще ни остави в някакъв парк да се разхождаме  Confused... Та ако има някой от там - да свирне на лични та поне да не се моткам самичка на непознати места )))

bouquet от мен и спокойна нощ, че бебка ме зове - утре ще дочитам и ще си опитам да отдам почит на емотиконите (Оле  Hughahaha

# 349
  • Сливен
здравейте
дала съм кисело мляко(но не ни е любим храна  Crazy ooooh!),риба,свинско,от както бяхме в болницата попарата я правя с неизкиснато сирене,казаха че няма смисъл да го кисна,за разтройството е добре да е солено  newsm78
не изварявам,мия с вряла вода
мирче добре дошла у дома   Hug и бързо оправяне на Евичка
брасто и дени е доста свикнал с биберона,но то си зависи от детето,някои деца не поемат,други поемат,но не ги търсят много и бързо отвикват,а трети трудно се отказват
позитив браво,ама и вие какви сте големи  Party
марви не може ли да ви изпляска в сливен  Crazy Party
ние във вторник сутринта по план график ще тръгнем за морето,дано всичко да е наред ,че деи още е разхлабен ,взех му пак хумана лечебна и прахчета,днес ака само 2 пъти,дано да се оправи
бургазлиика,чакам с нетърпение 27-ми,по кое време излизате  Hug Flutter Party

# 350
  • София
Аз чак сега разгледах албумчето от Варненската ни срещичка и качих снимки http://oktomvri2010.snimka.bg/other/v-chest-na-arim.606881.24338453

# 351
  • Сливен
честита месечинка на Ник Тейлър на Flyfffy
честити месечинки и на Александра и Митко

# 352
Лурдес, според докторката нещо го е ухапало и се е получила реакция и сега се разнася по кръвен път и от китката на едната ръчичка сега е по целите му ръце и няколко на крачето... Мажа, мажа, давам лекарства, а те продължават да се разпространяват. Не мисля, че вкъщи го е ухапало, защото мен нищо не ме е хапало, а обикновено не пропускат гадовете... Но не съм сигурна...  ooooh!

Краси, сега се сетих, че на мен всички бременни изследвания ми ги правиха в лаб. Кандиларови. Аз съм много доволна, а иначе имат някъде около НДК лаборатория (ако не се лъжа).  Hug Дано пък смяната на лаборатория има добри резултати!  fingerscrossed

Хайде, лека нощ, девойки мари 'убави!  Heart Eyes

# 353
Честита месечинка на Ник Тейлър на Флафи! Да ти е жив и здрав и много да ви радва!!! Hug

Мирче, добре си дошла! Hug Дано Евка бързо се оправя и не е нищо сериозно! Praynig

Благодаря ви, момичета
bouquet  Аз в крайна сметка посетих Рамус, че ми е "под носа". Дано резултатите са отрицателни, че тоя психически тормоз вече едва го понасям! Praynig Praynig Praynig

Брасто
, по-добре биба, отколкото пръст.... Моят е , меко казано, пристрастен към пръста! Направо ми се гади като го гледам как го смуче тоя пръст! И за капак на цялата му гадост, последните няколко дни плюе зърното докато суче и лапа пръста Sick ooooh! Crossing Arms

Мами, някоя от вас има ли желание за неделя и понеделник в Борисовата? Аз май и двата дни ще съм там! Направо ми стана любимо място тая Борисова! Ама то такова спокойствие, такъв рахат! Направо все едно си в друга Вселена Crazy

# 354
Добро утро, момичета!
Честити месечинки, да са живи и здрави и винаги усмихнати деца!
Огромно БЛАГОДАРЯ за топлото посрещане и милите пожелания, много е приятно да знаеш, че някой мисли за теб, едно такова топличко ми става на душичката...  Heart Eyes
Блурмои много благодаря за предложената помощ, за щастие не ни се наложи да те търся  Hug ама направо не знам, как живеете там в тази жега и задух, ужас направо  ooooh!
Лурдес естествено, че няма проблем  Hug Митко се роди с цепка на мекото небце, поради, което не можеше да прави вакуум и да се кърми или пие от обикновен биберон, имахме специални на НУК и не можеше да произнася съгласни като т,б,д и т.н., за това постоянно си повтаряше "мама"  Heart Eyes Сега го зашиха, след месец сме на контролен преглед и се надявам вече всичко да е зад гърба ни  Praynig
Барбалетка, Ани, Аримче бързо да се оправят дечица  Praynig
Хейли дано вече резултатите са отрицателни  Praynig
Марвелъс  Hug
хайде лек ден, че протестира диването

# 355
  • София
lina borisova, радвам се за вас! Добре че всичко е минало като по учебник  Hug
Краси, не съм чела много назад, но разбрах че още се борите с гадовете и операцията ви не е минала. Много стиснати палчета от мен и пожелание за бързо и успешно преминаване през това  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Димяни, ако четеш да знаеш, че ужасно ми липсваш тук! Нищо че си в съседния блок, тук без теб е по-различно  Rolling Eyes
Аничка, горкото ти Никенце  Sad Дано се оправи! Даваш ли му вит.С за подсилване?
miriams28, разминахме се с теб за едната бройка - тюх, жалко...

Аз съм ужасно изветряла  Embarassed Тази сутрин събудих педиатърката рано без да съобразя, че е събота и умрях от срам  Embarassed
Ева не спа заради запушения си нос и ние будувахме с нея. Цяла нощ бръмчахме с прахосмукачката да я отпушваме и продължаваме... След малко излизаме да го напечем на слънце този нос  Mr. Green

# 356
Здраейте момичета Hug!
Ееее, успях да изчета... Party Hug
Нищо ново пи нас...
Лина, добре ,че е зад гърба ви вече тази интрвенция Hug
Мирче, и Евичка дано скоро и се отпуши носленце, че да не се мъчи милото Hug
Шишетата от млякото изварявам, не ми тежи, а от вдата мия старателно и изварявам когато се сетя на няколко дни веднъж.
Свинско и агнешко не съм давала и няма да бързам с тях засега, а кис.мляко и рибка- да, мисля,че те са по-полезни
Хейли, а дано вече всичко е ОК, че се изтормози с тези гадове Hug!
Аник, уфф,а дали наисина е от ухаане ... Thinking, що не го заведеш на дерматолог или алегролог за всеки случай Hug
Димяни, както каза Мирчето ,ако четеш,аз не съм много в течение какво е станало,бегло прочетох, но и на мен ми липсваш тук Hug, Марвелъс Hug и ти си сладурана и двете сте много готини и много ми се иска да загърбите разприте и да ви лафим всички тук  Hug Hug Hug Hug
От много време насам  за пръв път вече от час съм на пълно спокойствие, всички деца /и мъж Laughing/ спят и аз имах малко време само за мен, да се поотпусна, и сега съм екстра, ех, колко малко му трябва на човек Grinning Hug
До скоро, сладурани и  Hug на малките сладураченца!

# 357
  bouquet

Ние се прибрахме, малчо вече е добре!  Simple Smile  Не е рота вирус, а някаква др вирусна инфекция. Отделението беше пълно и Димяни с трите деца бяха приети.

Болните да се оправят бързо!

Не успях да изчета всичко..

Лина, бързо да се възстановява Митко!

Залъгалки не ползва, нито палеца си смуче, но абсолютно всичко, което набара, задължително се слага в устата..

# 358
Краси, сега се сетих, че на мен всички бременни изследвания ми ги правиха в лаб. Кандиларови. Аз съм много доволна, а иначе имат някъде около НДК лаборатория (ако не се лъжа).  Hug Дано пък смяната на лаборатория има добри резултати!  fingerscrossed

Даааа, за тази говорех и аз. Вярно, че така се казваше.  Peace

Ани, бегай на кожен, незнам твойта педи до колко е компетентна и дали има резон в това. Нека и специалист да види.  Hug

Мирче   Hug

Барбалет, Димяни, скорошно оздравяване на вас!  Hug

# 359
Да,Димяни е в болница от 19ти  ooooh! Много неприятно! Тонка,скорошно възстановяване! Hug

Краси,хайде отрицателен резултат ти пожелавам! Hug Барбалетка,браво на Никола сега крайно закрепване и никакви болници повече! Hug  bouquet

Мирче,добре дошла на софийска земя Simple SmileHug  bouquet И ти липсваше тук  Hug

Ох,ама едно ми е тежко на душата тези дни,защо така не знам.Нещо ми домъчня за мъжа ми .....

Общи условия

Активация на акаунт