Отговори
# 360
  • У дома
Здравейте, момичета, много ми е тежко. Влизам да ви помоля за подкрепа за детенцето на моя прителка. Най-сетне се разбра срещу какво се борят.

Можем да помогнем с дарителски SMS с текст на латиница DMS VENCI на номер 17 777 (за GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).
Повече инфо тук http://www.dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=249&start=0

А това е сметката, по която могат да се превеждат средства IBAN-BG09FINV91501315000155

Барбалетка, добре дошли у дома и дано повече да не се връщате в болницата по никакви поводи.

Бързо оздравяване на дечицата на Димяни.

Няма по-лошо от това да гледаш болничко детенцето си.  Cry

# 361
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Барбалетке, добре дошла и никакви болници повече!  Hug
 Ле-леее,  милата Димяни, с трите деца в болницата! Като знам на мен какво ми беше с 1, само си представям какво и е на нея с 3! Дано бързо се оправят Райън и малките кукли! Милите, колко им се насъбра на цялото семейство!  Hug

Позитив, ще пусна някое и др смс-че, че в момента няма какда преведа парички.  Tired

Арим, добре завърнала се, бързо да се оправя Евичка!  Hug

Над, не мога да ти докарам мъжа, ама това го мога -  Hug

Ани, на кожен, че не се знае!  Peace

Хейли, дано този път резултатитеса отрицателни и най-сетне да го оперират!  Peace

Ееее, айде стига за сега, че се олях!  ooooh!

# 362
барбалетке, то каквото и да е пак си е гадничко Hug Радвам се, че сте добре вече!

мириамс, по принцип следобяд се събираме, за да не е толкова усилно времето.

Мила, аз съм ок за 27. А другите - строй се, преброй се! Hug

Няма по-лошо от това да гледаш болничко детенцето си.  Cry
Абсолютно вярно.

# 363
 Hug

Райън го изписаха онзи ден, ако не се лъжа, а близначките днес. Обаче и Тони не я подмина витусът..

Pozitive, дано повече хора помогнат!  Praynig

# 364
  • София
Какво и е на Димяни? каква болница, какъв вирус? Днес се оглеждах по улиците за тях, а то какво било...  ooooh!

Наде, ама ти не си ли с мъжът си, пиле? Гледах снимки във Фейса и помислих че сте си заедно...

Позитивче, пуснах SMS. Ужас! Да ни пази Господ дечицата  Praynig

# 365
Хейли, Мириамс, нищо не убягва от вас, благодаря ви за поздравленията за месечинката ни. Hug
И да почерпя
Лина, радвам се, че операцията е минала успешно и вече сте си вкъщи, представям си колко ти е било тежко Hug
Барбалетка, скорошно възстановяване и на вас както и на всички болни дечица.
Arim, дано слънчицето ви помогне да се отпуши нослето на Евичка.
Аник,защо не изчакаш да видиш сега събота и неделя как се развива, ако се подобрява добре, а ако не на специалист.
Хейли, този път резултатите ще са добри, няма начин да не сте ги изтрепили гадините. Ник прави същото, досато суче, си бута понякога пръста в устата, ама по-скоро да си чеше зъбите. Залъгалка почти не използваме, аз не съм и фен и ми е страшно грозно като видя голямо дете със залъгалка, а тук при нас е пълно с такива. smile3541 Аз отдавна нищо вече не изварявам, в крайна сметка той така или иначе всичко каквото намери лапа и според мен няма смисъл.
И аз не съм от мамите, които могат да си стоят вкъщи с децата, ще откача, ако ми се наложи. Аз съм свикнала всичко да ми се получава каквото започна и ми е трудно да приема, когато детето не ми се подчинява. Отначало ми беше кофти, че само толкова малко имах възможност да си остана вкъщи, но пък си давам сметка, че така е по-добре.
Марвелъс Hug и на мен ми е страшно кофти за това, което се случи. Кой гледа твоята Евка ти докато работиш? Пределно ми е ясно колко е тежко да работиш и да гледаш бебе и домакинство да въртиш.
Pozitive, дано съберат парички и да излекуват детенцето. Praynig
И ние се завърнахме от почивката, която не беше много почивка, ама хайде. Много сме си разглезили детето и сега ни се качва на главата, не ни оставя и пет минути на спокойствие да вечеряме с баща му, все трябва да е в на някой ръцете, а като сме на разходка с количката много бързо му писва и ревва да го нося. А там бяха едни баири и чудо, мани мани. Бяхме си наели кола за няколко дни да пообиколим острова. Там няма истински плаж, а само някакви камънаци, а и е доста опасно, все пак е Атлантическия океан, а и много близо до брега е адски дълбоко, така че пропуснах къпането там, бяхме няколко пъти на басейн за по час и това е. Не беше никак зле, ама свърши и сега сме си пак вкъщи и времето е повече от прекрасно 17 градуса максимална темпуратура и мрачно, егати и лятото.
Но пък успях да приспя Ник и сега си разпускам пред компютъра като  kaffeetrmker_2
Приятен ден, мами Hug

# 366
  • У дома
Благодаря ви много, момичета  Hug

Ако не е нахално от моя страна да ви помоля да разпространите инфото и на вашите приятели във Фейсбук. Нали знаете поговорката "Капка по капка, вир става". Аз също не мога да помогна с някаква сума, но пуснах няколко СМС и ако повече хора прочетат инфото на стената ми и пратят и те, мисля че ще можем много да помогнем.

Благодаря ви от сърце, милички, и дано не се сблъскваме с по-лошо от настинка.

Много прегръдки на вас и вашите прекрасни слънчица. Радвам се, че съм сред вас.

# 367
Позитив, много късмет от мен! Дано бързо се съберат парите и да се оправи малчугана! Praynig

Наденце, много ми е гадно за теб! Уж сте на едно дупе разстояние, а все си самичка Hug ! Включвай се по-често в срещичките ни да ти е по-разнообразно! Хайде утре на бебешко кафе от 11 Party

Утре, 11ч бебешко кафе на Ангел Кънчев 30А, до НДК

Флафи, мааалко ти завидях за океана! Аз щях само там да кисна Mr. Green .
Ама много гадно, бе момичета! 358 дни чакаш една дата! Идва ти почивката и тия 5-7 дни излизат като пет вдишвания! Направо безмилостно! И малко като магарето с тоягата, на която е вързан един морков. И тъкмо викаш, аха сега ще си хапна морковче, а то 2 хапки Tired . Аз за това не искам да почивка Joy

Дано всички вече е наред с Тони!  Praynig Hug Ужасно е това лято! Ама то постоянно някакви вируси, някакви гадости Sick ooooh!

Момичета, благодарности огромни за стиснатите палчета. Ама като го гледам какви сополи има, едва ли ще са чисти резултатите Tired

# 368
Привет момичета!
Позитив, стискам палци-ще пусна и аз смс! Praynig
Марвелъс, Димяни  Hug !
Оле, благородно ти завиждам! На мен мечтата ми е да си работя от вкъщи и го правя, но не е постоянно и съответно доходите не ме устройват.  Tired
Яни не се изправя все още сама-като не броим това на колене в леглото и Joy
Непрекъснато обаче иска да я държим да върви или да търчи с паяка.
Момичета, да ви попитам ( май се обсъждаше това скоро , но не помня подробности) - какво кисело мляко давате на мъниците? newsm78

# 369
  • София
Привет и от нас.

ТАя седмица все не ми оставаше време да пиша в темичката ни. Тръгвах да пиша, и прозореца си седеше отворен няколко часа...

Лина - радвам се, че операцията е минала успешно.

Димяни - оправяйте се бързо. Гледам, че и теб те е тръшнал вируса  Cry...м ного неприятно

Ние до море с Гого няма да стигнем, но ходихме на басейн тази седмица. Ето малко снимков материал http://irinopolis.multiply.com/photos/album/64/64#photo=29 от тази снимка нататък са от басейна. НА Гого много му хареса. Голямо шляпане - и в лодката и във водата. ДАже май повече му харесваше да си рита свободно във басейна, отколкото в лодката.

ПОзитив - дано бързо съберат средства за детенцето, и да започнат изследванията и после и успешното лечение. Пратих СМС.

Нещо в тези горещини Гого яде само по 3-4 лъжички от готвеното. Предпочита си цицата. Но може и от зъбки да е - пръстие са му все в устата и все гледа хапе. Вече е с4 зъба горе и 2 отдолу.

Ох, после пак ще пиша, че ме викат.

# 370
Здравейте и аз да кажа днес!

Флъфи, честита ви месечинка! НЕка Ник бъде живо и здраво, жизнерадостно и много успешно детенце!!! Simple Smile  Hug

Момичета, благодаря ви за съветите! Мисля наистина да изчакам да видя как ще се развият нещата уикенда и в понеделник задължително на лекар, че вторник рано-рано потегляме и искам да знам, че с момчето ми всичко е наред!  Naughty Мирче, давам му вит Ц, да - 5 дена, ама сигурно и още 5 ще предпише докторката в понеделник. И калциев глюконат му давам, а иначе мажа с ментолов спирт (за успокоение, макар, че не го сърби и не ги чеше) и с фенистил. Доста позавяхнаха вече, но сякаш все още излизат нови.  Thinking

Позитив, имате и моято скромна подкрепа!  Hug Пожелавам на детенцето и на родителите му бързо да забравят за тези несгоди и да оздравява час по-скоро!

Утре сме на кафенцето ние (живот и здраве), а после Ники е на фризьор...  Whistling Изчаках да мине кръщенето (беше днес) и ще му направя една лятна прическа. Дано не протестира много. Simple Smile Държа се геройски младежът днес, че и проспа половината церемония.  hahaha Събуди се директно за къпането, явно някой му е говорил отгоре. Не плака, ама не даде да го миропомажат. Там много се дърпа. Хихихи... Да знаете, че като свърши всичко и сякаш камък ми падна от раменета, така се почувствах. Много исках да го кръстя, че в последно време много мухи цеце му се лепяха и само: "Ау, какви бузи! Ех, какъв пухчо!" дрън-дрън... Свиваше ми се душичката, но сега съм спокойна вече.  Party

Краси
, за понеделник едва ли ще успея да се класирам за Борисовата, ама да ви пожелая прохладно и приятно разхождане!  Hug

Ами май толкова за сега.

# 371
Ани, хайде честито християнче и на вас! Дано всичко лошо е зад гърба ви! Hug Heart Eyes

Нинче, страхотни снимки! Толкова много да порастнали дечицата! И са станали много, много хубави! С предпоследната 49-та снимка направо ми стопли душата! Едно време и Симеон така спеше Heart Eyes

# 372
  • София
Нинче, много сте хубави! Децата ти са като близнаци на различна възраст.

Ани, честито ви сладко християнче! И аз съм от тези „с бузите“, но с много добро сърце  Two Hearts Много го харесвам твоя дребошляк  smile3521

Краси, утре ще вали. Да не забравиш дъждобрана за Симеонче.

Моето Еве заспа в 19 ч.  ooooh! Засега диша през нослето, да видим дали ще се спи тази нощ.

# 373
Hailie, ама то наистина не ставаше за къпане там, нашето моренце е в пъти по-добре, а и честно казано не видях никой да се къпе, само на един "плаж" имаше сърфисти.
Anik, честито християнче, а снимки от кръщенето ще покажеш ли Heart Eyes
Arim, дано да спинка цяла нощ непробудно твоето Евче и като се събуди да няма и помен от запушено носле Simple Smile
Irinopolis, страхотни са дечицата ти, а гого само какъв тен е хванал, сладур.
Къде изчезна MartakEly newsm78 да не е на почивка някъде?
Poliglot, аз дадох Активия, не знам дали е много подходящо, ама като посегна към него и после за пръв път отваряше хубаво уста и дадох колкото поиска.

# 374
Честита месечинка на Ник Тайлър! Hug

Кисело мляко давам на Верея от 3.6 процента, мммм много му се услажда! Simple Smile

Иринополис, тамън се чудих че не си писала от много време и ти се разписа. Simple Smile

Ани,честито ви кръщене и на вас! Simple Smile

Нашият младеж си има зъбче вече ми докладваха, от 2-3 дена си е пробило  вече, иначе точно като идвахме на море и предният ден го видях, че е разпукало венеца, но не се виждаше още самото зъбче. Баба му го слагала в кошарата и вече се изправял чисто сам и я обикалял цялата.  Mr. Green

За бебешкото кафе - пропускаме, то ние сме на морето, аз съм си мислела за другата неделя. ooooh! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт