Отговори
# 555
  • София
Milla Elaine, честит рожден ден и тук!

Оле, ама как съм пропуснала вчера  Embarassed
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на детенцето ти!

Да е здравичка и добричка малката ти пораснала принцеска! И да и купите торта с Немо!

Ние днес трябваше да боядисаме дневната, но нашия тате се запиля някъде по неотложни задачки и ние с Евенце се ширим в почти празната стая - голям кеф!!! Паркирала съм я до мен на дивана с купчина играчки и тя кротува, а аз се наслаждавам на вашата компания  Hug Блаженство!

# 556
Милла,честит рожден ден.Всичко най-хубаво ти желая  bouquet
Честит Рожден ден и на Симона със закъснение

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 15:57 от bobinka 85

# 557
Мила, много здраве и щастие ти пожелавам, и дребните много да те радват!   bouquet

Без да обиждам никой, но все си мисля, че отношенията между хората са двустранни и от вас също зависи отношението ви със свекървите.
Моята свеки преди да я познавам, я знаех като конфликтна личност, защото и с другата снаха не си говореха, с нейната свекърва не си говореше, със сина си караше (другия син, не моя мъж) дори с мъжа си и т.н. Познаваме се от 10 години и досега нито веднъж не ми се е разсърдила или нацупила, или поне не го е показвала. Имаме си взаимното уважение, не й давам поводи да ми се сърди, гледам да се държа добре с нея, дори ако не съм съгласна с нещо, приемаме си общо забележките, поднесени във вид на майтап и т.н. Със сигурност има хиляди неща, които не харесва в мен и аз също не харесвам някои нейни черти, но все пак не съм се оженила за нея, а за сина й.
Какво толкова имате да делите с тези жени, не разбирам. Ако толкова не се разбирате, просто игнорирайте и се дръжте възможно най-дипломатично (лицемерно  Mr. Green)
Естествено, може и да не съм права за вас, просто изказвам мое мнение.  Peace

Не се наспах тази нощ и днес ми е криво. Мързи ме, а имам да правя 100 неща, че къщата е като след погром. Като че ли тук сме правили рожденния ден, а не на вън.  Laughing

Дидан, спец за теб: Нещата, които Симона получи и са много добри попадения за възрастта й, са тази дъска за рисуване, както и такава, но умалена, без стойка, да не заема много място, с две страни, едната черна с тебешири, другата бяла, гладка, за маркери (мисля, че е от джъмбо). Освен това получи няколко комплекта на плей-доу с пластелини като тези, както и тези костенурки с безвредни бои, с които падна голямо мазане, но пък беше много щастлива. Също така получи един пъзел с животни и числа, за да учи числата и да брои животните. Получи тротинетка, за жалост същата като тази, която получи миналата година от леля си, но се разбрахме, че ще можем да я сменим с друго. Още получи масичка с огледалце и аксесоари за прически, която незнам къде да я сложа далеч от ръцете и по-важно от устата на Радо, но тя много си я харесва и няма как да я скътая. Останалите подаръци бяха дрешки, главно роклички и туники и всички й стават.  Laughing Ние не й купихме нищо, защото решихме, че няма смисъл още да пълним къщата с неща, така или иначе се поошушкахме с това парти. Бях скътала два пъзела, които и бях купила като бяхме в София и й ги подарихме тях рано сутринта за да започне деня с подарък.
Общо взето много съм доволна от подаръците, който ме пита, казах, че обича да рисува и да реди пъзели и повечето се бяха ориентирали в тази насока.

# 558
Честити месечинки! Мила , честит рожден ден. Нека ти донесе много хубави емоции и нови мечти!
Добре дощла и нановата мама и нейното сладко октомврийче!  bouquet
И от мен честито за порастването на Симона с една годинка  bouquet
МартакЕли, благодаря, благодаря Hug
Буболече, да , обича да се рови из шкафовете, секунда не стои никъде на едно място.И по този повод,Арим, имаш златно детенце - така да си играе до мама и да я остави да си джътка из нета Laughing
Зах одене някъде без Малчо - сигурно ще ми се пукне душичката какво прави, плаче ли, добре ли е, но съм твърдо за почичица кратка без дечурлига и колкото и да ми е тегаво бих го оставила с баба му.

# 559
  • Sofia
Оле Подаръците на Симонка са много хубави!!!

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 11:27 от Ely-st

# 560
Без да обиждам никой, но все си мисля, че отношенията между хората са двустранни и от вас също зависи отношението ви със свекървите.
Няма какво да се обиждам, но това твърдение ми звучи безумно или не мога да те разбера.
По тази логика излиза че ако някой ме нападне на улицата и ме претрепе, аз съм си виновна, защото отношенията между хората нали са двустранни та значи това е зависело и от мене. Ти мислиш ли че жените които ги бият мъжете им са си виновни те и е така защото отношенията между хората са двустранни и ако беше на тяхно място нямаше да те бият?
Спирам до тука, защото подобни разправии са ми неприятни, но не виждам защо трябва да се обвиняват хората които имат някакъв проблем.
Разбирането че не трябва да се оплакват защото е срамно според мене вече е остаряло.

# 561
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Оле, честито на Симонка на патеричка! Да ти е умна, красива и умерено послушна!  Hug

Мила, ЧРД, много, много, много от каквото си поискаш!  Hug

Честити месечинки и всякакви др поводи!   bouquet

На нас ей сега ни дойде нета!  Crazy Направо не знам, при малко по-силен вятър или дъжд и айде, чао интернет за неопределено време!  ooooh!

Стоян е станал голям калпазан, ама е толкова сладък, че не можем да му се сърдим! Само ходи и "разтребва" навсякъде из къщи!  ooooh!

Айде, времето ми свърши - дзверо си иска своето!

# 562
Няма какво да се обиждам, но това твърдение ми звучи безумно или не мога да те разбера.
По тази логика излиза че ако някой ме нападне на улицата и ме претрепе, аз съм си виновна, защото отношенията между хората нали са двустранни та значи това е зависело и от мене. Ти мислиш ли че жените които ги бият мъжете им са си виновни те и е така защото отношенията между хората са двустранни и ако беше на тяхно място нямаше да те бият?
Спирам до тука, защото подобни разправии са ми неприятни, но не виждам защо трябва да се обвиняват хората които имат някакъв проблем.
Разбирането че не трябва да се оплакват защото е срамно според мене вече е остаряло.

Мое безумно мнение е, че ако някой те нападне, или мъжът ти те удари, или свекърва ти се държи лошо с теб или каквото и да е, не е твоя вината. Вината е твоя ако това се случва систематично, а ти не си намерила начин да се справиш с това по един или друг начин. Тук като се оплачеш, ще намериш съчувствие, но едва ли решение на проблема, което според мен е по-важното да се направи. Аз много пъти се оплаквам тук, като имам нужда от съвет, и по никакъв начин ако някой не мисли по моя начин, не го приемам като безумие.  Peace

А за това, че е срамно да се оплакваш, никъде не съм споменала.  Thinking

# 563
  • София
Аз не съм наясно кой какви проблеми има със свекърва си. Честно - пропускам подобни постове.
Но пък с две ръце разбирам и подкрепям Олето!
АКо някой е подложен на физически или психически тормоз според мен трябва да намери правилния начин да противодейства. Ако те боли отиваш на лекар, нали? Не си траеш. Така си мисля че трябва да е и с домашния тормоз - има ли го трябва да се реагира адекватно и да му се противопостваиш по един или друг начин, ако трябва и специализирана помощ да се потърси, но не трябва да се допуска да се превръща в нещо обичайно, с което жертвата да се примирява.  Peace

# 564
За свекървите - който не намери общ език с майката на мъжа си рано или късно ще й се обтегнат отношенията с него или може да се случи по-лошо! Която истински (а не егоистично) обича мъжа си ще намери всякакъв начин дори и за своя сметка да е в добри отношения със създателката на съкровището й, без да му говори срещу нея, за да се чувства добре и обичан от най-любимите си жени. Няма човек, който да му е приятно, дори и с основание близките му да не харесват и уважават родителите му.
Мен никой без причина не ме е удрял ей така на улицата или мъжът ми, ей така от нищото да ме удари или пребие. Да, имало е случай в който с непознати на улицата да се стигне до бой, но тогава ми е знаела устата доста. Въпреки, че смятам, че съм права.

# 565
  • Sofia
biko всеки знае себе си и няма смисъл да нападаме и да коментираме когото и да било.

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 11:28 от Ely-st

# 566
  • Варна
В последно време темата ни стана доста натоварваща, не мислите ли?
Дано да имаме поводи да пишем по-весели неща!  Peace

Опитвам се да приспивам малкия ... неуспешно  Crazy Grinning
Лека вечер на всички!

# 567
Milla Elaine, честит рожден ден!!!  newsm67

# 568
  • У дома
ЧРД на Мила!

Оле, много хубави подаръци на Симонка да си играе много с тях

Аз отношение за свекървите не мога да взема, моята почина малко преди да се роди Карина, а иначе живееше на село и не съм била много в контакт с нея.
Но пък имам наблюдения върху други снахи и свекърви и много ме учудва отношението на снахите когато свекървата е насреща за всичко и детето да й оставиш да ти гледа, че и ядене да ти наготви, а те въпреки всичко недоволни и капризничат и се дразнят за някакви дребни неща, какво казала, ама защо така направила и т.н.

Мъж ми тази вечер е на банкет, а дъщеря му го търси вече 2-ри път по телефона, кога щял да се прибира  Mr. Green, толкова да е вързана за него, че понякога го съжалявам.

# 569
ОЛЕ  Hug мерси много! До ноември, живи и здрави време има, ще мислим. Сега новата мания са "Колите" - купихме обувки с колите, купихме едни гумени "коли", които се пълнят с вода и може да се пръскат децата с тях...Много са хубави подаръците на Симона! Тоалетката наистина и аз бих я държала изкъсо - Мая лапа всичко, вече няколко пъти й вадя от устата гуми от въпросните коли  ooooh! пък за шноли и т.н. не ми се мисли какво ще е, ако налапа...

За свекървите - не мога да дам страна, аз случих на златна жена  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт