Отговори
# 540
Привет!
Честити месечинки и всички други поводи, които тези дни съм пропуснала!
Hug  bouquet
Ние се завърнахме от морето Grinning, беше добре, освен че мъжа ми след плуване в басейн си поднови някаква инфекция в ушите , и сега е с отит, но като не ме слуша да не плува в басейни, така е. То на него ушите са му слабо място. Tired
Малкият ми мъж се е справял чудесно с баба си, има вече 2 зъбчета, да го похваля горкото че доскоро не се изправяше, нещо не правеше, вече пълзи, обикаля кошарата изправен, държи се с една ръка също така. Heart Eyes Mr. Green
Децата оставяме като сме тук, защото така или иначе сме далече и не искам да лишавам бабите и дядовците от щастието да са с децата, така че нямам притеснения. Така или иначе в чужбина сме залепени. Mr. Green
Хайли, браво на малкия сладък мъж за хубавите резултати!! Стискаме палци!! Praynig Hug Heart Eyes
Лина Борисова, браво и на вас, че е минало добре всичко. Моят мъж нали го оперираха от хернийка на 2.5 месеца беше, знам какво е... Да са ни живи и здрави дечицата! Hug
Беболе, честит рожден ден на Симона! Да ви е жива и здрава! Иначе аз щях да предложа куклена къща на Лего, е ако има дървена още по-добре. Моята такъв подарък получи от нас, иначе от гостите - книжки, китара, обувки, дрехи, кукли. Simple Smile
Кат, нЕАм думи за такива просто! Ние се завърнахме от морето, просто онемях как шофират по родните пътища. #2gunfire
МамаСмехи, тук нашият педиатър ми изписва да давам Вигантолетен, който съдържа вит. Д плюс Флуор, така че аз давам от доста време. След първата годинка вече, със дъщеря ми спрях да давам, защото редувам паста за зъби със Флуор с такава без. Simple Smile
Илка, браво много стойностен пост! Съгласна съм със всичко написано. Леле откъде тези страхотни идеи с лепенките?? Признавам си, на морето основно подкупвах със сладолед, но имахме моменти на големи тръшкания, направо луднах. #Crazy
Барбалетка, как сте? Да се оправяте! Praynig
Съни, радвам се, че операцията е минала добре Praynig, добри съвети са дали мамите, аз съм на мнение, че е различно за различните деца. Едно се повлиява добре на награди, при друго не минава този номер. Трябва да намериш това, което най-добре влияе на Весела. Например Лидия ако нещо не иска, ак осе тръшка, обръщам нещата така например - Аааа, не не може бебето Коси да ядеш от яденето на кака, защото тя е по-голяма и има зъби, а ти нямаш зъби! И нашата това и чака, почва да нарежда как има зъби и е голяма и да речем почва да яде. Това минава някой път, друг път не минава или изобщо моментът не е подходящ, тогава да речем подкупвам. Просто зависи и от ситуация, и от много неща. Peace
Легео, добре дошли! Hug
Добре дошла на новата мама! Hug

# 541
Честити месечинки на Ники (да ни пазите зеткото, някоя зафътна мома да не ни го отмъкне  на морето Rolling Eyes), Евичка-перличка и Мина-прекрасна - все така усмихнати и обичани да растат   bouquet
Оле - да ти е опора и отмяна бодра порасналата красавица   bouquet!

Добре дошла на Nadenka  Hug Дано се чувстваш уютно при нас.
На болничките бързо да оздравяват  Praynig

Ани, знам, че сте на почивка и от време на време наглеждаш форума, та да питам - само докато спи ли се стряска Ники или от всеки по-остър и висок звук, шум и прочее?
brasto - Олето ти е отговорила, но и аз да уточня. Давам го, защото моите зъби са по наследство ужасни и зъболекарката ми препоръча да давам въпросните капки, за да не последва моя път до кабинета след време щерката. Колкото до миенето на зъбките каза, че ако на този етап се противят - да не ги насилваме. Според тях - зъболекарите, по-правилно било децата вече да посягат сами към четката и да имитират това, което ние правим, миейки нашите. Иначе може да се почистват с мека кърпа или с много мека четка.
sunny, илка много добре е обяснила всичко (спокойна съм, че имам бодра отмяна, че както станах нередовна в писането  Embarassed). Само ще добавя, че е необходимо време, търпение и постоянство в това, което правите с баба. Сигурна съм, че ще се справите, просто й дайте време на сладураната и ще ви изненада приятно Hug Колкото до поощренията и наградите - ако не се прекалява с тях дори са много полезни. В крайна сметка какво са оценките в училище, картинките, цветните кръгчетата и прочее в детските градини?! Наденце, да, права си, това е вид манипулация, но е полезна. Децата са първични и затова трябва да прибягваме до хитринките, за които е писала илка
Иначе при нас нищо ново - разходки, игри, Смехи вече е с 6 зъбчета и още 2 на път.
Спокойни и сладки сънища на всички  Hug

# 542
    Оле,да ти е жива и здрава голямата кукла!Безгрижно детство и много да е обичана и пожелавам!
    Hug Момичета благодаря ви за всичко!На мен всичко това ми е ясно и вярвайте ми всичко съм опитала,дори и лепенките!Ние се справяме перфектно с тези неща от рода на миене на зъбки,донасяне,помагане на каквото и да било.Даже бих казала,че е много добричка.Но ситуацията е друга,седим си на дивана тричките с една купчинка играчки и те двете си играят а аз си седя до тях и прикрепям Цвети,изведнъж Весела скача идва ощипва я или я ухапва и се връща на мястото си все едно нищо не е станало  Shocked!Просто тя изведнъж превключва и всичко става за секунди,че немога и да реагирам.В това мигновенно,от нищо не предизвикано агресивно включване е проблема.Всичко друго си е като при всяко нормално,будно дете на нейната възраст.Ама стига съм ви отегчавала с мойте размисли и страсти,дано в градината и хареса септември и се кротне малко.
  А Цвети одеве лазейки по пода се изправи на шишето с вода  Laughing,дано скоро не си счупи главата с това бързане да прохожда.Лази и се изправя на де що види,а в кошарата си хваща играчка с ръчички и "държейки се за нея" седи по няколко секунди  Laughing.

# 543
  • София
Ще откача! Буди се за пети път от 9 часа насам!  ooooh!

Оле, цял ден те подминавам и забравям да ти честитя рожденичката! Да ти е жива и здрава! Голяяяяяяяма да порастне!  Hug

# 544
Леле, хора, колко е готино да четеш толкова много и хубави честитки. Отчетната на Симона замира бавно, но славно и тук тя получи много повече поздрави. Благодаря ви!  Hug

Празника мина много хубаво. Децата играха много и до късно. Симона получи много подаръци, които ще отворим утре и ще споделя, както обещах.

Съни, Симона също има такива изблици. Но го прави само когато е крива като не се е наспала примерно.

Снимки също утре. Лека!

# 545
Честити месечинки на Преслава, Алекса, Галин, Раян Теодор! Много здраве и да растат весели и обичани!

# 546
Банда, хайде почерпете се и за моя РД днес.  Hug

Чака ме дълъг ден. Мъжа ми лети от Холандия и довечера дано е навреме в Бургас.
Мила е на детски РД следобед. Аз пък ще чакам гости за кафе и торта тогава.
Абе ще падне обикаляне след малко. Вчера минах магазините за да си купя подарък,
обаче абсолютно нищо не ми хареса,хихи.

# 547
БебОле, на патеричка поздравления за рождения ден на Симонка. Да ти е много здравичка и послушна кака! newsm51
Поздравления и за месечинките на Евичка, Ники и Мина!
Честити месечинки на Преслава, Алекса, Галин, Раян Теодор!
Milla, Да ти е честит! Бъди все така позитивна и готина! Приятно изкарване на празника днес, а после чакаме снимки! nbirthday  party023
Лурдес, добре сте си изкарали значи на морето. Вчера с един колега тъкмо говорихме за децата и той ми разказва как едното му дете останало да спи една вечер при приятелче и как за тях било направо като почивка Laughing Абе и аз съм си свикнала да съм си винаги с детето, но май като Бърди няма да изпитвам огромни угризения, ако съм за няколко дни на почивка без него.
Sunny, ти си страхотна майка и съм сигурна, че правиш най-доброто в ситуацията. Според мен Весето е в ужасните 2, отделно й е трудно да те раздели с Цвети и нещата се насъбират. Ще видиш, че като мине година две и като поотрасне и започне повече да разбира ще се оправят нещата, сигурна съм.
Хейли, стискам още палци да минава операцията и да си отдъхнете.
Kat, Bobinka, m9m9, Саманта Hug

# 548
Здравейте! newsm18

Ние се поизгубихме, но бяхме малко на балкан, после в Търново и сега вече сме на линия.

Да ви похваля моето Ники, казва мама и се изправя сам в леглото, само иска да ходи и да прави бели.  Crazy

Честити месечинки на малките сладури!   costumed034

Честит рожден Ден, Milla Elaine , бъди много щастлива и много обичана.  bouquet

# 549
Мила, честит рожден ден! Бъди много щаслива, здрава, обичана, винаги усмихната и много успехи! Весел празник! newsm67

Рени, добре дошли! Снимки? Flutter

Лурдес, радвам се много , че сте си изкарали супер! Браво и за постиженията на малкия палавник!

# 550
  • Sofia
Milla Elaine Честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много обичана! hbday

Честито на празнуващите днес месечинка!!!

Kat, Bobinka, m9m9, Саманта
аз от 8 години съм лошата снаха и двете ми деца са нежелани в техния род и едно хубаво нещо няма по тях - всичко е лошо и то от мен са го взели и това само защото се ожених за любимеца на мама. Хубавото е че не сме заедно, а мъжа ми я държи настани откакто си насочи небивалата ревност и към дъщеря ни. Но да не спамя повече хубавата темичка...

А що се отнася до кривите крачета и стъпването на пръсти - аз водих и двете на консултация. И двата пъти ми казаха, че докато не проходи стабилно няма никакви притеснения.

Съни
моята въпреки, че е голяма и тя имаше една подобна криза няколко месеца след появата на бебето. За щастие всичко отмина и то след като започна да се наспива добре и след като и направих железен режим, който не е имала до сега.

Хубав ден!!!

# 551
Честит рожден ден, Milla Elaine! Желая ти много щастие и любов! bouquet

# 552
Здравейте, мили мамчета!

Аз издебнах wireless-а и намерих къде е максимален (до детския кът)... Хихихи...ю

Благодаря на всички за честитките за месечинката ни!  Hug Честити на патеричка на Евичка-перличка и на Минка-бамбинка! Да са здравички и много обичани! Simple Smile

Оле, честит рожден ден на Симонка (на патерица)! Нека е жива и здрава и много щастлива!!!

За Зимафлоура, аз пия капките откакто бях в 4ти месец бременна, та до сега. Лекарката ми каза да ги пия, докато кърмя, обаче не знам дали нещо отива и при Ники...  newsm78

Смехи, опитвам се да опазя зеткото от фен клуба, който се заформя тук (малко и голямо все около него). Той много е доволен сякаш, хич не се оплаква от вниманието, което му се отделя. Хахахаха... Вчера една кака (сигурно на към 6-7 г.) дойде да го люлее на люлката... Абе весело. И на плажа ни знаят вече с каприза, който не иска да спи на хавлията, ми в количката.  Laughing Вчера една жена цял ден го чака да се събуди, че да го видела... Направо се  Shocked, че ни е запомнила...

Иначе за стряскането - само докато заспива и малко след като е заспал. Предполагам, че е отпускане на мускулите, но понякога е много силно стряскането. В будно състояние не го прави.

Мила
, честит рожден ден и тук!!! Нека си жива и здрава и много радости да ти носят любимите хора!!!   bouquet

Браво на момчетата на Лурдес и Рени!!! Simple Smile Докато се усетите и те ще са тръгнали! Simple Smile Ники започна все по-лесно и по-бързо да се изправя и дори вчера го гледам около басейна вместо да пълзи - си вдига по-високо краката и ходи на ръце и крака (Тини го беше описала по-добре преди време)...Simple Smile

Хайде, отивам при мъжете до басейна. Simple Smile

Хубав ден на всички и по-малко жеги!   Hug

# 553
Milla Elaine честит рожден ден и от мене! Всичко най-хубаво ти пожелавам!   bouquet

Ely-st Hug

# 554
  • Варна
Мила  nbirthday newsm67 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт