Отговори
# 525

Саманта, много се доближават нашите истории! Сродна душа си намерих!  Hug
Много сте готини, страхотни мами и бебенца, както във Варна, та и в Бургас!
Честит рожден ден на малката кукла на беболе!

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 21:57 от m9m9

# 526
  • Варна
Оле извинявай да ти е жива и здрава голямата принцеска и хубав ден   bouquet
М9м9  Hug

# 527
От телефона така и не се научих да слагам снимки, та ето и почерпката

Ако се чудите защо тортата е с Мечо Пух не сте единствени. И ние се опулихме, след като Симона два месеца ни врънка за торта на Мики Маус и като отидохме да я поръчаме, от 5те снимки с Мики Маус, които и показахме си избра....Мечо Пух.  Laughing А днес каза, че всъщност искала Немо и то СЕГА.  Crazy

# 528
  wavey
Здравейте, мили мами исладки бебоци!
Завърнах се от престой на по-хладно и сега това ми излиза през носа - нямате изчитане Laughing
Липсвахте ми много Hug
Иначе - растем, Гоги вече се изправя и се придържа за мебелите, не иска да стои седнал или на ръце изобщо.
Иначе -все още се кърмим , праз нощта поне три пъти ( ако много е жега - по сто).
Аз си почимнах качествено при мама и тати - няма готвене, чистене, само разходки, срещи с приятелки и четене на книжки.Обаче много се затъжихме за тати и ето ни тук sweating
Сега отива да чета и да се изкажа по някоя тема Mr. Greenhttp://oktomvri2010.snimka.bg/daily/legeo.481865.24404925 - малко снимки

# 529
  • Бургас
Ако се чудите защо тортата е с Мечо Пух не сте единствени. И ние се опулихме, след като Симона два месеца ни врънка за торта на Мики Маус и като отидохме да я поръчаме, от 5те снимки с Мики Маус, които и показахме си избра....Мечо Пух.  Laughing А днес каза, че всъщност искала Немо и то СЕГА.  Crazy
хаха, това много ми хареса   Joy Ако не ти е на главата е много забавно  Mr. Green
Беболе, да ти е жива и здрава принцесата, да ви радва много!
Илка , много интересни съвети  newsm10, ще гледам в бъдеще да ги използвам.
Ох, много ми е интересно да ви чета, но с това мое викало никак не става  Wink После ще се връщам да ви дочета.

# 530
БебОле, много честит рожден ден на Симона
newsm59  ura Tada Gift Tada newsm38, да расте здрава, палава, умна и жизнерадостна ! Весел празник ви желая!

Легео, много е порастнал Гого, расте и хубавее... Hug Heart Eyes Добре завърнали се Hug

# 531
Кат,колко добре те разбирам.Моята свекърва е същата.Тя постоянно намира кусури на детето ми.Главата крива,ушите клепнали,краката къси и хиляди още неща.Търпях,търпях и един ден и теглих майните с извинение и винаги ще го правя,ако обиди детето ми.Проблема е,че живеем заедно и дрезги постоянно има.Не се понасяме взаимно,но засега трябва да живеем заедно.Обаче въобще не се оставям.

Ники,вече ходи по леглото,много е сладак.А когато сам легнала на спалнята той се катери върху мен и ме гушка,обожавам тези мигове Heart Eyes
Имаме 4 зъбчета и др са наред.
Това е засега готвим се за море Laughing

# 532
  • У дома
Ехоооооооо,

Честит рожден ден на кака Симонка-бонбонка. Да е винаги много усмихната и весела. Весел празник с много приятелчета и подаръци   bouquet

Зарат, мноооого ви завиждам за пътешествието  Mr. Green. Ами, приятно ви пътуване още, ще се задоволим със снимки

Барбалетка, бързо оздравяване.

Хейли, браво за отрицателните резултати, сега ще стискаме палци за операцията да мине леко  Hug

Бургазлийки, чудесни сте, а дечицата ни са най-сладките.

Ние вече си имаме тати, свършиха жътвата, върна се на своята си работа от днес и ще се прибира навреме. А в неделя ще ходим къде........... на мореееееееее hahaha

Айде, бай........... ще излизаме на разходка

# 533
БебОле, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава и да те радват все повече!  Hug

Моля да ме извинявате за поздравления пожелания и прочее, аз не съм в час вече изобщо  Crazy ама наистина. Положението е спешно ама не знам за какво, пия едни витамини, но абсурд да запомня дали съм ги изпила или не, пък не трябва да се предозират и предполагам, че май не ги пия...

m9m9  Hug  Hug  Hug тука махам подробностите

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 18:28 от Саманта Упс

# 534
СамантаHug Peace Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 21:56 от m9m9

# 535
m9m9 като гледам колко общи неща имаме може да ми помогне твоя опит, но ще ти пиша на лични ако не възразяваш че аз вече втори път се редактирам че ми е много кофти да ги пиша тука...

И още ще ви се оплача днес как се ядосах. Снощи едва паркирах с 1000 зора зад една стара лада с теглич. Днес излизам и какво виждам - една кола пред въпросната лада се опитва да излезе и блъска ладата, ладата се мести назад и теглича вече опрял в нашата (а аз оставих поне 20см разстояние) и не стига че опрял, ами двама дават акъл на шофьора и му викат - Давай още може! леле призля ми и се разкрещях и взех веднага да набирам мъжа ми - те ми викат - Спокойно нищо й няма, излязоха докато набирах и двама като хванаха ладата с две ръце я набутаха обратно и духнаха. Да ви кажа ако ни бяха вдлъбнали щях да викам КАТ и да ги съобщя че са избягали. Обаче после като се замислих не знам защо се ядосах толкова, май нещо много ми дойде в последно време. А то се оказа че те били добри хорица, можеха да са някои да ми скочат да ме набият.

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 00:13 от Саманта Упс

# 536
М9, Саманта Hug Hug Аз изпуснах Саманта какво е написала, ама си представям Tired
М9, при мен голееемият проблем е че аз съм лошата снаха. За всичко съм крива - така не се къпе, така не се облича, така не се храни, така не се прави...ако другата снаха го е направила по различен начин Tired . Но за тях представата е да имаш първо дете на 30, а ние бяхме на 21 като забременях и повече как да ме харесват, ми няма как!

КатHug . Много знаят, беее, с по 2-3-4 дипломи всичките! Sick

Ей, разстроихме темичката Hug Извинете!  bouquet

Мирче, много се радвам, че Ев е по-добре! Hug

Беболе, страхотна ви е тортата! Дано е била и много вкусна! Party

# 537
здравейте момичета Simple Smile ние сме добре малко сме на село че на мъжа сестрата трябва да си дойде тези дни от Холандия и я чакаме и после ще ходим малко на почивка  Grinning
отчет от днешната консултация 9450 и 74см

# 538
Беболе, честит рожден ден на малката ти Бонбонка! Да ти е жива и здрава, много красива и умна, винаги късметлийка и щастлива!
легео, твоя само как се рови в шкафовете!  hahaha hahaha
м9, възхищавам се на търпението ти! Постъпваш наистина много християнски и ето, че с времето нещата ти се подреждат. Дано и по-добре да станат! Аз ако имах етърва, която се държи по този начин не съм сигурна, че би ми пукало изобщо дали пита за детето ми или не. Стига да не ми пречи с нещо в живота.
нани, благодаря ти за съвета за гастрокинда. Ще го имам предвид.
хейли и значи какво се оказва: тези родили на 21 са по-лоши майки от тези родили на 30???  Joy Joy Joy тези ги пускай от едното ухо през другото без да оставя последствия по средата, ок?

# 539
Буболече Hug , забравих да ти кажа, че може да даваш и Линекс бейби, то е пробиотик му се отразява страхотно на моя беб! Аз му давам сутрин по едно прахче в кашата, но понеже не знам дали ще си го изяде всичкото го слагам само отгоре. Но може да даваш и разтворено в малко водичка със спринцовка. Много е вкусно. Дано се оправи коремчето!

Общи условия

Активация на акаунт