Отговори
# 510
Честита месечинка на дундата Ева  Hug Честито и на всичките ни месечинковци!

Честит рожден ден на Симона на Олето   bouquet  да са живи и здрави! (Оле, сподели моля, за подаръка, че и ние от сега сме в разни чуденки, нищо че има няколко месеца  Thinking )

Уффф, Мая пълзи та се къса, изправя се, ходи, бутайки разни неща пред себе си, а днес успя да влезе в акумулаторната кола на брат си  ooooh! май скоро съвсем ще шизофренясам - като проходи шансът да излизам някъде сама с двамата се свежда до нула  hahaha

Илка, браво за съветите, аз сутрин не мога да мисля  Hug

# 511
Добро утро, момичета!
Честита месечинка на Евичка, да расте здраво и усмихнато дете!
Честит рожден ден на Симона, да е винаги здрава и да се радва на едно вълшебно детство пълно с много приключения и незабравими мигове!
Хейли много стиснати палци и положителни мисли за вас   Praynig всичко да мине леко и да забравиш бързо всички притеснения!  Hug
Съни радвам се, че и вашата операция е минала успешно  Hug Аз също смятам, че при Весето е само период и ще отмине, а и като порасне Цвети още малко да могат да си играят заедно всичко ще се промени.
Илка много добри постове, напълно съм съглана с всичко написано  Peace
Бургазлийки много сте готини, а бебоците са прекрасни  Hug
Ние сме добре, но Митко продължава да реве на сън нощно време, предполагам, че сънува лекарите или болницата едвам го успокояваме, надявам се скоро да премине, че ...  Tired
Лек и усмихнат ден, ние следобяд ще ходим на Хари Потър, а малкия ще оставим на баща ми, малко да разпуснем, че нещо много ни се насъбра...

# 512
  • Русе
Добро утро момичета
ПЪРВО ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И РОЖДЕННИ ДНИ   bouquet Hug
Наденка добре дошла в темичката  Hug
Хеили дано всичко мине добре  Hug Praynig
Бургазлиики стахотни снимки ,ама нашите октомвриичета са най - големите сладури
Нашия дребосък започна вече да се изправя сам подпирайки се на леглото или фотьоила ,не пълзи много ама все иска да ходи ,а от водата немога да го извадя ако има как 24 часа ще се плацика
Утре сме на консултация да видим -мен ми се струва поотслабнал ,ама ще разберем
Чакам с нетърпение морето ама има още доста време

# 513
Обещах си, че ако имам второ дете няма да го дам на бабите да го гледат.
Същото реших и аз.
И да ти кажа напълно те разбирам, защото нашият случай е много подобен.
В градината поне не им говорят лошо за майките им.

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 14:51 от Саманта Упс

# 514
Честита месечинкна на ЕВА, МИНА, НИКИ! Нека са здрави, весели, щастливи дечица! Много да папкат, бързо и лесно да излизат зъбчетата!

Честито и на Борис, Браян, Адис!

Честит празник и на Симонка! Да е здрава, да расте обичана и усмихната!

Съни, дано отминава този период, защото ми звучи просто ужасно! Виждам аз как моят малчуган ще е от тези дето се тръшкат по земята и пищят, от сега се опитва да ме хапе като не му харесва нещо, просто ми се изправя косата като си помисля какво ме чака... Whistling

Бургазлийки, страхотни сте! Бебчетата са много красиви!

Лина, Симеон като го изписаха зимата миличкия такъв ужас преживяваше всеки път като го оставях и не ме вижда къде съм, за щастие бързо отмина, но доста страда Hug . А до скоро изпадаше в ужас от бели престилки.

Наде, казвай къде. А на теб как ти писна Борисовата като един път не дойде Joy Peace (да не се обидиш Hug )

# 515
Мила, Нани, благодарности за снимките! Страхотни са всичките ни дечица, а Симонка наистина беше като перличка, нашето момиченце Heart Eyes (И най-послушна също така.)

илка, Съни, това с наградите действа и при голямата на сестра ми, мисля че и в детската ги поощряват с такива лепенки. Не мисля, че би имало подкупващ ефект, тъй като това са просто едни миниатюрни лепенчици, за които още същия ден забравят че са залепени за дрешката им. По-скоро ефектът е псиохологически на момента. Може би, Смехи трябва да се изкаже.

За бабите - аз като ви казвам, че си имам цял списък с "какво не трябва да правя като стана бабка" вие ми се смеете!  hahaha hahaha

Добре дошла на новото мамче и бебе Зорница!

# 516
Оп, забравих да приветствам новото ни мамче и бебе Зори Party

Добре дошли в Октомврийския отбор!

(И като написах в Октомврийския - моля Лейди или Беболето да оправите от първа страничка Във Октомвройския на В Окт.... Благодаря! bowuu )

# 517
Идея за разходка - Зоологическата градина (стига да не вали или да не е много горещо)  Peace

аз не мога да си преставя да отида някъде без децата - едвам издържах 3 дни в родилното без Момчил (а ми го водеха през деня да го виждам), камо ли да ида някъде на почивка... да, трудно е да си с деца където и да е, но някакси без тях  ни е едно такова празно, и скучно, и тъпо...  Peace

# 518
  • Русе
и аз немога да си представя да отида някъде без малчо

# 519
Oле, честита ти сладка рожденичка!  Heart Eyes

Честити месечинки!

Наде, мерси за комплиментите!  Hug

Бургазлийки, отново чудесна среща. Толкова приятно да се разхождаш с
готини хора и сладки бебета. Моите снимки нещо не са сполучливи и само във фейса има няколко.

Кат, много се смях. Голяма глупост се е изцепила свекърва ти.  Laughing

м9м9, сега ми стана по ясно.  Peace
Вашата ситуация е била наистина сложна. Момичета, не се оставяйте така да ви се качват на главите тези свекърви.

Didanka, и ние сме все с децата. Особено в Холандия са буквално навсякъде с нас.

# 520
  • Варна
(И като написах в Октомврийския - моля Лейди или Беболето да оправите от първа страничка Във Октомвройския на В Окт.... Благодаря! bowuu )

Peace Готово. То от кога седи, ти сега чак казваш  Joy

Честита месечинка на сладките Евка, Мина и Ники!

Аз пък съм хем боли хем сърби. Като отидем някъде без деца/ което е много трудно/ ужасно ми липсват и в същото време ми е хубаво. И мъжа ми ми вика, не знаеш какво искаш. Миналата събота ходихме на кръчма и беше егати кефа да вървиш с мъжа за ръка, без да държиш дете или да буташ количка. Еми линчувайте ме, ама имам нужда и от такива моменти.

Бургас страхотни сте  Hug

Хипо аз пак няма да успея днес  Tired Много ни е натоварен деня с разни други задачки, че и мъжа ми на летището пореща, бях забравила, ще се пробвам другия път.... Много ме е яд.

Кат и моя ходи на пръсти, кое му е по късо  Mr. Green

Добре дошла на Наденка. Моля те пиши на общия профил със всички данни, които пишем във списъка на първа страница и ще те впиша.

# 521
  • София
Оха, оставям ги децата и си хващам мъжа и забягваме за седмица някъде, ей това ми е мечтата, хич не ми е гузно даже. Ама няма как  Mr. Green Тоест, все още няма как де, Майчето си расте, започва да свиква с бабите и само да спре да се буди нощем, без никакви угризения ще се отдам на почивка с мъж без деца за някой уикенд  Flutter
Не съм от залепените майки, привързаното родителство ми е леко непонятно, много си държа на личното пространство. Иначе съм мама-глезана, ей го големия по гаджета е тръгнал вече, ама още си го гушкам и цункам и се лигавя с него и той ми позволява  Laughing Нооооо вечер всеки си знае кревата  Laughing

След като миналата седмица почна най-сетне да пълзи, днес Мая се изправи като се беше хванала за дивана. Расте дивачка като невидяла  Laughing

# 522
Честити месечинки на бебчетата  Heart Eyes!

Оле да ти е жива и здрава принцеса!

Добре дошла на новата мама!

Бургазлийки, много сте готини   bouquet!

Леле, какви истории за бабите..., ако някоя си позволи да говори лоши неща за нас пред Ев не знам какво бих направила в яроста си.

# 523
Здрасти  ooooh! ффф много натоварен денн, не съм се псряла и след малко пак изчезвам по задачи
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКОВЦИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  Hug
Оле да ти е жива и здрава рожденничката    bouquet
 Zarat   Hug приятна почивка и чакаме снимки
Варненки приятна среща , съжалявам че няма да присъствам  Hug, Веси и аз съм се затъжила за вас искам да ви видя- Чочко, Владкиша , Алекс на Тини , Вика на Дейзито и всички останали бебоци. Надяваам се другия път да съм на линия.

# 524
Благодаря на всички за пожеланията, страхотни сте!  Hug
Денят ни минава супер. След малко ще започнем да се оправяме и към 6 отиваме да си посрещнем гостите в един детски кът. Диданка, после ще споделя за подаръците.

Честито на днешните месечинки!   bouquet

Добре дошла и на новата мама

Общи условия

Активация на акаунт