Отговори
# 420
  • У дома
Здравейте,

Веси, изкарали сте си страхотно, а Чочко много е порастнал.

Аримче, бързичко оздравяване на Евка  Hug

Аник, страхотен е Ники, много е сладък.

Марвина, хубава почивка ви желая.

А сега да се оплача от моето дяти - голямо мрънкане, не може да спи спокойно, върти се, хленчи. Тоя зъб дано избива скоро, че .............. страшна работа.

И да ви питам нещо свързано с храненето. Лъчко яде много добре всичко от кухнята. Но готвят много редичко и аз му слагам по 1-2 сухарчета в манджичката да я уплатня, че иначе изтича от лъжицата, докато я поднеса към устата. Възможно ли е да го напомпвам по този начин. Притесняват ме малко кг. или е така понеже все още няма никакво движение. Незнам, просто мисля на глас, добре ли е, не е ли.

Хубав следобед на всички. Ще закусваме и отиваме в парка, ще играем с Кари на федербал, а малчо с топка на тревичката.

# 421
Pozitive благодаря ти много, расте Чочкин не ами.....голям мъж става Simple Smile

Аз също се чудя за кухнята, от сряда за първи път ще взема и от сега се чудя как ще я давам тази супичка  newsm78 нали е рядка, до сега не сме яли така рядка храна......изкл.млякото разбира се Wink
И май и аз ще троша сухарче, поне в супата де.....

# 422
  • Сливен
здравейте
позитив и аз слагам в яденето по 2 сухара и отделно каши,кифли,рогчета,козунаци,ама не виждам дени да се помпи за 2 месеца е качил 300 гр в момента е 9400,то си е до дете
веси аз в супите си слагам сухар и той поема  излишната течност
бургазлиики стискайте палци,че нещо не ми се нареждат нещата,не мога да намеря бунгала близо до бургас,които да ме устройват като цена,а ако слезем много на юг няма да мога да се върна обратно на 27 и може като се прибираме  Crossing Arms ooooh!
уф
продължавам да гледам

# 423
  • Варна
Позитив аз слагам сухарче, не е възможно иначе да я яде. Не знам дали помпи. Моето дяте е странно, яде на поразия, ака на поразия и не дебелее, но пък и дивее и пълзи и щъка на поразия  Mr. Green
Доколкото помня от Никито, всички така си правят със супичките, не мисля че толкова ще го напомниш.
Аримче оздравявайте по скоро  Hug
Марвина приятна почивка!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!

# 424
  • У дома
Благодаря  Hug, явно нямаме още много движение, да не казвам никакво. А и нали се кърмим още, основно като се приспиваме, буди се през нощта и пак си цоква по малко.

Май сама си вкарвам мухи в главата.

# 425
Позитив, в супата от кухнята в повечето случаи и аз слагам сухарче. Не мисля, че попми чак толкова, плюс това у дома и ние ядем супата с филийка-две хляб. Аз купувам на Cicibebe, те са обогатени с витамини.
На моя зъбната атака поотмина, резултат - гледам установил, че пръстчетата са мноооого сладки и естествено няма зъби. Пфууу, 6 месеца бърша тонове лиги и нито един зъб Crossing Arms

# 426
Не знам зъбоатака ли е, инат и проклетия ли, обаче цял ден само реве smile3511 . Направо ми идва да избягам през глава! И още не е заспал. Поне кротува, де.
Всичко четох, ама нищо не запомних, а и не мога да изкажа мнение ни за супичките, ни за сухарите. Не давам още. И бисквитки не давам, притесняват ме яйцата вътре, може и да нямам основание, но не искам да давам още белтък.

# 427
  • Сливен
БУРГАС ще направя всичко възможно на 27.07 от 17:00 да ви търся из морската

# 428
Ако има мами и бебоци около Слънчев бряг след 01.08 да свиркат, може да се видим. Ний ще се гологъзим на Иркали  Mr. Green и ако там, където сте, ви се стори пренаселено, смръдливо и скъпо, заповядайте при нас  Crazy

Позитив, то си е до дете. А и според мен 11 кила и нещо за бебе на 9 -10 месеца са си напълно в реда на нещата  Peace Нали яде, ака и е здрав, какво друго ти трябва  Hug

Мириамс, успех с бунгалата. Ама то август е най-кожодерския месец, нали ден година храни и август като за последно надуват цените  Rolling Eyes

# 429
Здравейте, скъпи мамчета!

Айде, последно включване от моя милост на софийска земя... Днес леко луднах (ама тъй то, като оставям всичко за последния момент)... Четох ви, четох ви, когато коментирахте/ме багажите и не ми се вярваше, че ще стане така, ама аз направо изнесох къщата за един месец напред.... ooooh! Малииии, що багаж, що нещо събрах (въобще не знам кое ще ми трябва и кое - не, ама нека има). То само лекарствата са един голям сак, ама нали ви четох, че е по-добре да има, отколкото да се чудя от къде да търся. Та, стегнахме багажите на 97%. Simple Smile  Sunglasses

Мирка, ох, милото Евче! Дано при следващото ми включване прочета, че се е оправило детето и всичко е наред!!!!!  Hug

Мирка, да знаеш, че беше права за обрива на моето момче... Днес го водих за повторен преглед и докторката спомена думичката "уртикария" или по-скоро "детска уртикария"... Много голяма част от петната са завехнали, но тук-таме се появяват все още нови. Продължаваме с лечението още няколко дни, ама как му писна да го мажа с миризливия спирт. Направо в мозъка го удря, миличкия..  Confused

И аз не мога да дам акЪл за супичките и кухнята (че даже не знам кога ще го записвам и дали ще го записвам)...  Thinking

Позитив, казваш, че не се движи много Лъчко? Ако е така, е нормално да качва по-повечко грамчета. Нали и ние сме във вашата категория, но пък Ники не се спира и за минутка... Именно на движенията и гимнастиките му се дължи спада в теглото (поне аз така си мисля)

Краси, милата...  Hug А Мони принципно е толкова спокойно дете... Хайде, време ви е за зъби вече и да се успокояват нещата....

Хайде, отивам да гледам ТВ или да лягам, че след има-няма 5 часа ще тръгваме. То пък за "късмет" дядото на нашия татко си отиде днес (лека му пръст), та за малко да се провали пътуването. Ама няма да ходим на погребението, а направо на морския бряг. Добре, че имаме много разбрани роднини...

Лека нощ, момичета и ще гледам да ви хвърлям по едно оЧо, че да не изпусна много нещата...

Да оздравяват всички! Да са честити месечинките на всички! Да излизат зъбчетата по-лесно и безпроблемно на всички! И така, до следващо включване!  Heart Eyes Hug

# 430
Това, което аз съм чела е, че въглехидратите са много важна част за подрастващия организъм. Не се притеснявайте от напомпване. На дребните организма не е като нашия. Те растат напрекъснато, а докато това е така въглехидратите трябва да са на масата.  Peace

Радо много лошо си изпраска главата в ръбестата ни маса и му се зачерви веждата, добре, че не я отвори.  ooooh! Сега ми е малко притеснено, да видим как ще е нощта.  Confused

Закъснява ми. Възможно ли е като вече ми се е възстановил цикъла, да ми спре отново, заради това, че кърмя?  Thinking

Мирче, капеш ли нещо? Дано се оправи това малкото носле тази нощ да спите спокойно.

# 431
  • Сливен
беболе да няма изненада  newsm78
ани и аз събрах сумати багаж,мъжо едвам го събра в багажника а утре сутринта ще му натоваря и още  Blush при условие ,че ще сме на море 4 дни  ooooh!
диданка мерси,намерих нещо близо до поморие,да видим дали ще е на късмет  Praynig

# 432

Закъснява ми. Възможно ли е като вече ми се е възстановил цикъла, да ми спре отново, заради това, че кърмя?  Thinking

Възможно е и Радо да стане батко  Whistling
Мира дано Евичка е по-добре вече  Hug
Аник много весело изкарване на морето и на всички моржуващи също  Simple Smile

# 433
Момичета, лек, прохладен и безавариен път ви пожелавам! Да си изкарате страхотно, че да гледаме готини снимки и ние Mr. Green Hug Hug

Ани, моите съболезнования!   bouquet

Малечко благополучно заспа в и 21:30, което за него (или по-точно за мен) е доста късно! Дано си спи в режим, че луда ставам, така ми се е насъбрало недоспиване, умора, всички ме дразнят и съм ужасно изнервена! ooooh! #Silly
Дайде координати на психолог/психиатър, че не знам до къде ще ми издържат нервите, явно не се справям с тая "ситуация". Tired

Беболе, намажи веждата с малко олио, не знам дали помага, но така съм чувала.
За цикъла - не знам дали е възможно, но ако си е увеличил суканията в денонощието може и да има отражение Hug

Мирче, какво стана днес при док? Какво ви изписа? Hug Дано бързо се оправя милото Евче! Praynig

# 434
.............
Дайде координати на психолог/психиатър, че не знам до къде ще ми издържат нервите, явно не се справям с тая "ситуация". Tired
.......

Краси, отдавам го на умората и недоспиването, ама само да ти подскажа, че си имаме тук един личен, ама ЛИЧЕН психолог - СмехиPeace А пък, ако искаш и още, мога да те насоча към моята психоложка (при която аз съм ходила). Simple Smile Ама дано не ти се налага!!!  Hug

Уф, не мога да се отлепя от тук. Аре, изчезвам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт