И на ред са: Американците! Американците!

• 17 502
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
С Кевин Спейси е като с Джон Литгоу - никой друг няма да ги пожелае  Laughing

# 226
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пак съм назад с инфото, кой е Литгоу Blush?

# 227
  • София
няма да се пъхам тогава там между шамарите Simple Smile

Джой
май само в на гости на третата планета съм го гледала

# 228
Ето кой.  Grinning

няма да се пъхам тогава там между шамарите Simple Smile

А, там вече всичко е разградено, споделено, зазидано...  hahaha

Бейби, почнА се, яко ти дупе оттук нататък, ще ти бърша потта и кръвта, че като се разярят свръхнаглите в чудо ще се видиш.  Mr. Green

# 229
Боооже, че знам го бе, да се... даже го и харесвам Laughing
Благодаря, момичета  bouquet

Пуци, аз бях дотук, виж, че даже не им помня имената на половината, то голямо чудо таз Америка hahaha. Може периодично да ми изниква някое именце, ама то ще е заграбено вече Mr. Green

# 230
Сарк, не може всички да са общи. Все едно аз да ти поискам Джуди или Гослинг, или Фостър... И аз много ги харесвам, ама нъц... Не може всички, които харесваш да са твои. Mr. Green Понеже много тЪ обичам и в тая тема си леко ощетена  Joy, ти го давам, но е единичен случай, понеже не е много известен и едва ли някой ще го пожелае, но ако някой го иска, ще делиш. С това условие ти го давам. А за останалите, 'дето си ги изброила си се пазари със собствениците. Аз нищо не мога да направя. Hug

Пуц, мерси за подкрепата, к'во шЪ правя без тебИ? ooooh! Hug

# 231
Джой, не! Нима си захапала твърде голям залък?! Недей се предава още на амнайста страница, де! Ти го рече - Америка голяяяма! Mr. Green

Ко, ко, ше психясаш, пък аз вече обръгнала, закоравяла от забравих-колко-теми.  Joy Не е лесна тая работа пъдарската.

# 232
Смей се ти, ама в тая жега либидото ми падна Mr. Green. Имам да ходя на лов за сандали, не знам как ще събера сили да изляза Tired.

# 233
  • Ænima/Albuquerque
Джото е милостива от време на време, но на мен милостта ми е непозната.
Слънчо, Спейси? Като Литгоу? Ти откачи!
Той е от най-гениалните актьори в Холивуд, чудя се как никой не е зинАл, за общия списък!
Само заради ролята му в "Седем" предявявам претенции да заминава в графа общи!  Mr. Green
За Малкович нищо не казА. Знаеш много добре колко го обичам,даже дружно сме въздишали по него една вечер в Ужасната.

Бейби, за общите, дето си писала - аз смятам, че един актьор се определя не по години, а по ролите, които е изиграл, не смяташ ли?
Щото този Екълс-уатевър в общите, пък Дензъл... някакси, разбираш ли ме?

# 234
Милостива съм ами, даже ви оставям сами да се борите за Малкович, нищо, че и аз го обичам Wink. Тази пролет го изтървах на косъм тук в Прага, още ме е яд, ама бяха свършили билетите, докато се наканя да купувам Cry.

# 235
Сарк, разбирам те, ама... За Екълс имаше 5-6 човека, които му се бяха наточили, пък за Дензъл само Слънчо предяви претенции. Ако има спор и много хора го желят, ще и го отнема. Засега си само ти, поделето го пък. Както и Малкович. Аз ги харесвам и 2-мата, ама то аз всички харесвам. Laughing

# 236
Спейси е много специален за мен, щото "Американски прелести" ми е най-най-любимият филм от едно десетилетие насам и сигурно ще си остане така и за предстоящите десетилетия  Crazy Имах предвид, че никой няма да го пожелае, защото не е секси, поне не по някакви популярни критерии  Mr. Green

Джон Малкович деля само срещу Робърт Дауни - Джуниър, ето, казах си.

# 237
  • Разпиляна във въображението
Бейби, Натали я пиши споделена.

Мишето също не ми е на първа линия и Кастиелките могат да си го взимат. Важното е мъже да прелитат и да красят страниците.

Еееее, ама оставете да си пусна мнението Whistling

# 238
  • Ænima/Albuquerque
Джон Малкович деля само срещу Робърт Дауни - Джуниър, ето, казах си.

Боговете сигурно са полудели!

Ох, "специален" ти бил Спейси (не, че не знам за любовта ти към него)... дадох го за пример, заедно с другите големи имена подвизаващи се, като еднолична собственост.

А, Мириел, к'во стана? Натали първо аз си я поисках, даже поревах, че я забравих.  Sad

Викате кафе да пия, че не се трая, а? Mr. Green

# 239
  • Разпиляна във въображението
Мириел, к'во стана? Натали първо аз си я поисках, даже поревах, че я забравих.  Sad

Ок, тъй като първата плювка е моя - преотстъпвам ти я. Спомням си големите сълзи сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт