И на ред са: Американците! Американците!

• 16 471
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
  • София
М... поне един американец нямаш ли?!?!?

# 31
Кевин Спейси мой, мой, мой  Mr. Green Не че някой друг ще го пожелае  Laughing
Джон Малкович също, мерси  Mr. Green

# 32
М... поне един американец нямаш ли?!?!?

Имам, разбира се - батко. Него едва ли някой го иска, така или иначе. Затова ще сеирджийствам.  Mr. Green

О, Слънчо, много си експресна.  Laughing

# 33
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Слънчо, подели Джон с мен Hug. Моля, много моля Blush

# 34
Не искам  Twisted Evil Но пък искам Дензъл Уошингтън, той нали не е заплют?  Whistling

# 35
Моля  newsm03

Майкъл Тревино в моя списък, без споделяне! Mr. Green

# 36
  • София
хъм, хъм...американците...любимците -  Heart Eyes Дженсън Екълс, Heart Eyes Том Круз, Heart Eyes Братко Питко, Heart Eyes Едуард Нортън, Heart Eyes Шон Пен, Heart Eyes Кристофър Уолкън(въх така ли се пише пък това на бг)  Heart Eyes  Харисън Форд

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 21:31 от Angel_Dust

# 37
О, Ейнджъл, мерси, че ми напомни Hug... Каква съм проста, от слънчасване забравих да запиша моя Крал- Шон Пен в аленочервено начело на списъка ми, моля Twisted Evil

# 38
  • София
Забравих Киану Рийвс...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 39
Ужас, след половин час излизам, ще изядете всичко забравено Rolling Eyes Mr. Green

# 40
  • София
Ужас, след половин час излизам, ще изядете всичко забравено Rolling Eyes Mr. Green

Няма... имам да си гледкам "Генезис" с Леонардо... Божкеее, ако някой ми беше казал, че на дърти години (негови и мой) ще го харесам нямаше хич да му повярвам и щях да му се смея! Колко ми беше анти... по времето на Титаник...

# 41
  • София
ах, Генезис...това е може би първият и едниствен филм, в който ми е симпатичен..

# 42
  • София
Aaaaa, ужас, докат сваря те изредили половината А-листа на холивуд. Laughing Па кат ми взимате Лео-то, аз пък искам Джоузеф Гордън-Левит пък. И Джаред Лето - склонна съм да деля, шот освен актьор е и певачка, нали....  Laughing

# 43
  • София
ах, Генезис...това е може би първият и едниствен филм, в който ми е симпатичен..

Много ме е яд, че го почнах преди няколко часа и заспах...

На мен Лео ми е на сърце още от Гилбърт Грейп като актьор, обаче като мъж - твърдо нъйе! А сега е пораснал... възмъжал...
Препоръчвам "The Departed" - там също ми е любим...

Северче, ш`ти гУ отстъпвам веднъж месечно да го водиш на разходка в гората!

Аз предлагам да ги заплюваме заедно с кратко списъче от любимите ни филми с тях...

# 44
  • София
хъм това с филмите по-друга хава... аз някои от тях ги харесвам, без да харесвам самите им филми...както и има много актьори, които страшно харесвам като роли и филми, но чисто по мъжки никак не ме грабват...че някои са ми и леко противни даже....

Преди няколко години и Вал Килмър щях да добавя, но нещо на дърти години ми стана противен...но на младини мн го тачех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт