И на ред са: Американците! Американците!

• 16 501
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Бебе деля Мат Деймън със Северчето,
Брайън Смит с Мириел (мисля) и Плами.
Да си кажат моля!  Hug Защото към тази ми собственост не съм настроена твърде закрилнически.

# 676
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бебе, какъв списък ooooh! ooooh! ooooh! И това за една седмица hahaha

# 677
  • Ænima/Albuquerque
Моя списък е баш тъй.  Mr. Green

Трябва да ви кажа, че за мен "Dumb and dumber" + "Dude where's my car?" са най-дебилните комедии правени някога!  hahaha hahaha hahaha
Амин! Mr. Green

Съвсем така е, нали?  hahaha

# 678
Бебе, не съм съгласна по-два въпроса:

1. Категорично отказвам да споделя Брус Уилис с цялото форумско фенство. Както биде отбелязано в съседната Британска тема, това не е комунизъм, а и живота поначало не е честен. Първа съм се сетила, първа съм си го плюла - мой си е! Другите може да си го обичат отдалече, но ще си се води мой! Мой! Мой!
2. Доколкото си спомням, пуснах  запитване - дали някой не е плюл вече по Харви Кайтел, ако не е  го взимам аз. Никой не се изказа, че го иска, значи си е мой! Мой! Мой!

И една малка забележка - Дани Трехо го делим с Пуци.

Казах! Хау!  Peace

# 679
Злате, за Брус, както и за Дензъл имаше скандал, тъй че съм с вързани ръце. Трябва да угодя на тълпата, че иначе ще пострадам. Hug Аз лично нямам нищо против, но и нищо не мога да направя.

И да питам дали някой иска да делим Мел Гибсън, ако не - мой!

# 680
  • София
Добре де, Брус на колко години е? Аз лично не го Щъ, освен в ролята му от Сурогатите.

# 681
Ване, не заради годините, а заради филмографията. И точно ти беше една от тези, които искаше да е общ, да не търся цитати. Naughty

# 682
  • в сърцето на един мъж...
Мел Гибсън изобщо не може да е за една жена, така че и аз предявявам претенции към него Peace

# 683
Добре Гея, ако няма и други желаещи ще го делим. Hug

# 684
Доколкото си спомням само Сарки изяви претенции за Брус. За мен той е като Сарказмов за нея, надявам се да прояви разбиране и да не настоява. Брус си е мой!

# 685
  • Пловдив
Бебе,можеш да ми махнеш Джон Морисън и Кати Касиди.А и си ми пропуснала Тайлър Блекбърн и Вал Килмър Simple Smile

# 686
  • Разпиляна във въображението
Вану, със Смит сме едни от съсобственичките.

Пуснах го и в съседната тема, но понеже един от американската ви собственост ми е се изявява и в него, пускам линк и в тази тема - http://www.ign.com/videos/2011/07/21/in-time-sdcc-panel-footage

# 687
  • София
Ване, не заради годините, а заради филмографията. И точно ти беше една от тези, които искаше да е общ, да не търся цитати. Naughty

Не помня какво съм имала предвид... много ми е анти по деф...  newsm78

Видях си цитата... значи мисълта ми беше, че корифеите трябва да са общи, ама явно понятието "заслуги по филмограия" е доста субективно, та... така... иначе конкретно за Брус Златето да си го ползва със здраве. Аз и Дензъл и кой ли още не харесвам като актьори ама като мъже...  Sick

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 23:17 от Vanya_I

# 688
Ем тогава Брусчо ще и го оставя. Дано не стане пак нЕкой скандал. Grinning

# 689
Благодаря, Бебе!  Hug

Мириел, тоя филм много добре изглежда на трейлър.

Общи условия

Активация на акаунт