И на ред са: Американците! Американците!

• 16 502
  • 723
  •   2
Отговори
# 660
  • София
Кой е този филм...

За мен най - тъпият филм в света е "Пич къде ми е колата?" Помня, че го гледахме организирано в училище и заехме цялото кино... Майко мила!  ooooh!

# 661
Оо, да! Голяма тъпотия! ooooh!

# 662
  • Пловдив
Аз май съм единственият човек,който не е гледал това творение на филмовото изкуство Mr. Green Но се придържам към късния Къчър Laughing

# 663
  • София
Аз май съм единственият човек,който не е гледал това творение на филмовото изкуство Mr. Green Но се придържам към късния Къчър Laughing

Това звучи като късния Гоя примерно  hahaha hahaha hahaha

# 664
  • Пловдив
Какъв ти Гоя,какъв ти Пикасо Mr. Green Аштър е светлинни години над тях...преклон пред творчеството му hahaha

# 665
# 666
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, ще ме уморите днес, късният Кътчър hahaha hahaha hahaha

# 667
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532

Ние тези дни даже сме мълчаливи... леко...

# 668
  • Ænima/Albuquerque
Кой е този филм...

За мен най - тъпият филм в света е "Пич къде ми е колата?" Помня, че го гледахме организирано в училище и заехме цялото кино... Майко мила!  ooooh!

Баш за същия приказвам.

Трябва да ви кажа, че за мен "Dumb and dumber" + "Dude where's my car?" са най-дебилните комедии правени някога!  hahaha hahaha hahaha

# 669
  • София
Хубави? Комедии? Сарки, кво пиеш... притеснявам се  doctor

# 670
  • Ænima/Albuquerque
Дебилни, Ване, дебилни.
Бира пия, Каменица.

# 671
  • София
Ох, май доктора треа да дойде за мене  smile3502

# 672
  • Ænima/Albuquerque
Трябва да си ги преговоря, малко смях да падне.  hahaha

# 673
Айди вижте списъка и кажете к'во съм пропуснала? Rolling Eyes

1. Бейби - Ерик Дейн, Нийл Патрик Харис, Джаред Лето, Анджелина Джоли, Чад Майкъл Мъри, Остин Никълс, Скот Майкъл Фостър, Ева Лонгория, Сандра Бълок, Закари Куинто, Майло Вентимиля, Кристен Бел, Джейсън Доринг, Райън Хенсън, Toм Ханкс, Джъстин Чеймбърс, Кели Карлсън;
2. Джой - Ан Хатауей, Мишел Пфайфър, Розана Аркет, Майкъл Тревино, Сара Шахи, Джеймс Кавийзъл, Кевин Бейкън, Ашли Джъд, Уинона Райдър, Гуинет Полтроу, Лейша Хейли, Марлин Матлин, Клое Севини, Джулиан Мур, Кейт Хъдсън, Майкъл Труко;
3. Сарказъм - Бен Фостър, Робърт Дауни Джуниър, Джулия Стайлс, Матю Пери, Патриша Аркет, Лора Лини, Стив Бушеми, Ед Харис, Сам Рокуел, Дженифър Бийлс, Джон Литгоу, Зоуи Дешанел, Джъстин Тимбърлейк, Шон Хатоси, Майк Патън, Ерик Белфур, Дженифър Карпентър;
4. Емма - Патрик Демпси, Чанинг Тейтъм, Майкъл Хол, Аштън Къчър, Ричард Гиър;
5. Мириел - Том Круз, Крис Пайн, Матьо Бумър, Кевин Костнър, Дженифър Анистън, Матю Фокс, Бен Браудър, Джеф Пробст, Гарет Хедлънд, Миша Колинс, Ема Стоун;
6. Ваня - Леонардо Ди Каприо, Мат Деймън, Брайън Смит, Киану Рийвс, Джо Фланиган, Сара Уейн Келис;
7. Слънчо - Кевин Спейси, Джон Малкович;
8. Ейнджъл - Крисчън Слейтър, Итън Хоук, Мат Лебланк, Майкъл Медсън;
9. Пуци - Дезмънд Харингтън, Робърт Родригес;
10. Злата с метлата - Уил Смит, Хоакин Финикс, Куентин Тарантино, Дани Трехо;
11. Гея - Вин Дизел, Скалата, Джош Чарлз;
12. Севера - Джоди Фостър;
13. Плами - Джим Парсънс, Джаред Падалеки, Крис Евънс, Дан Футърман, Кам Гигандет, Шон Патрик Фланъри;
14. Валандин - Джеймс Лафърти, Виго Мортенсен;
15. Анели - Уесли Снайпс, Вал Килмър;
16. Лятна Буря - Марк Сейлинг, Джейсън Сийгъл, Джесика Алба, Джон Морисън, Кати Касиди;
17. Тупарова - Джош Дюамел

Споделени:

1. Джеймс Франко, Матю Макконъхи, Джейк Джиленхал, Едуард Нортън, Кейт Мениг, Мерил Стрийп, Джоузеф Гордън-Левит - Сарказъм и Джой;
2. Джеймс Марстърс, Крис Нот - Бейби и Злата;
3. Шон Пен - Ейнджъл и Джой;
4. Джош Холоуей, Джордж Клуни, Джулия Робъртс - Бейби и Джой;
5. Натали Портман - Сарказъм и Мириел;
6. Оливия Уайлд - Бейби и Джой;

Почетни американци, демек за общо ползване + всички над 65 г. са: Брад Пит, Робърт Де Ниро, Джони Деп, Кристофър Уолкън, Харисън Форд, Ал Пачино, Джак Никълсън, Дженсън Екълс, Брус Уилис, Дензъл Уошингтън, Харви Кайтел;

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 23:18 от H0uSse_Baby

# 674
Кой е този филм...

Баш за същия приказвам.

Трябва да ви кажа, че за мен "Dumb and dumber" + "Dude where's my car?" са най-дебилните комедии правени някога!  hahaha hahaha hahaha

Амин! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт