И на ред са: Американците! Американците!

• 16 615
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Северче, от британската тема предполагам си наясно, че със Сарказмова сме разделили Джоузеф за вечни времена. Помоли ни мило за споделяне Hug

# 46
  • София
хъм това с филмите по-друга хава... аз някои от тях ги харесвам, без да харесвам самите им филми...както и има много актьори, които страшно харесвам като роли и филми, но чисто по мъжки никак не ме грабват...че някои са ми и леко противни даже....

Аз имам предвид тоталните любимци заедно с филмите/сериалите/ да вървят.

# 47
  • София
Нещо такова?

Екълс - СПН
Круз - Rain Man,Interview with the Vampire, Jerry Maguire, Vanilla Sky, Collateral
Пит - Fight Club,  Interview with the Vampire, Mr. & Mrs. Smith, Interview with the Vampire, Sleepers, Meet Joe Black, The Devil's Own  ...тук просто край няма, а Simple Smile
Нортън Fight Club
Харисън Форд - Индиана Джоунс, Междузвездните...

А междо другото забравих абсолютно Крисчън Слейтър  и той в интервюто, а също и част от тях  се събират и в True Romance  bowuu

# 48
  • София
Именно...
по - късно и аз ш`си направя списъче.

Ммммм да... Брад Пит наистина няма край. Не се сещам за лош негов филм  newsm78  не си падам по "Легенди за страстта" ама и там е великолепен  Laughing

# 49
  • София
хахаха даа...там само зяпаше в една точка и от време на време ривеше...
аз седем не го понасям просто.
а последните не съм му ги гледала...

иначе и Бандите на оушън ме кефят...но като за разтоварващи филмчета, не и в графа любими чак Simple Smile

# 50
  • София
Е, "Бандите..." То кво да им харесваш, освен класните физиономии, доста тунинговани в последната... то ботокс, то чудо ли е!?!?!?!

"Дървото на живота" уж казват, че е нещо доста добро, ама четейки мнения...  newsm78 ако изпадна в съответното настроение!

"Седем" е мноу як филм... с много топли чувства съм към него.

# 51
  • София
Eпа вие всичко сте разделили. smile3518 smile3518 smile3518 Може ли поне лятните ваканции да ми гостува? #Puppy dog

# 52
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, може, щом така посиня от мерак hahaha Hug

Хайде чао ви, мохитото ме зове Grinning

# 53
  • София
Широка душа си ти, строга но справедлива. bowuu

Айде, първото мохито ти е от мен:

# 54
  • София
Северче, годината има 12 месеца. Мога да ти го пускам веднъж месечно + 2 пъти по празниците. Прави общо 14 дена. Можеш да си ги използваш както решиш   Flutter  Mr. Green

Я да видя аз списъка:
Леонардо: What's Eating Gilbert Grape, Gangs of New York, The Aviator (този не ми е любим, но ролята е УНИКАЛНА), The Departed, Body of Lies, Inception (много, много, много ме кефииииии)

Киану: Скорост, Feeling Minnesota (този имам нужда да си го припомням), Матриците 1,2,3, Sweet Novemver... а сега като гледам колко много неща с него имам да наваксвам... а сигурно и пропускам нещо.

Брайън Смит - Старгейт Вселена (той горкия друго си няма)

Чанинг Тейтъм: Step up (винаги много се разтоварвам като го гледам, нищо, че не е нещо особено като филм),  Stop-Loss, G.I. Joe: The Rise of Cobra (супер глупаво филмче, ама си падам и по такива), Dear John (изглежда божествено в него, а и ми харесва партньорката му).

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 22:14 от Vanya_I

# 55
Така, по ред на номерата:

1. Емма, Райън е канадец, т.е. е под короната, т.е. е за бритската тема, а там май вече е заплют. Вторият Бен Фостър ли е, кой е, много ми прилича на него, но ако не е той, не се сещам за името. ooooh! Третият не го разпознавам. Патрик Демпси ти го пиша. Ако може занапред да им пишеш имената, че не съм всезнаеща и всевиждаща, колкото и да ми се иска. Grinning

2. Мириел, твоите са наред, зачислявам ти ги. Hug

3. Ване, и твоите са наред, пиша ти ги. Лео можеше да го заплюя, ама викам, аре да съм добричка, тъй че можеш да обмислиш да го споделиш малко с мен. Grinning Мисля всички над 65 да са общи. Wink

4. Слънчо, и твоите ти ги зачислявам.

5. Пуц, не съм в час, кой от всички е батко? Laughing И Nelly в скайп съм аз. hahaha

6. Джой, слагам ти го, но ви отнемам Ал Пачино, слагам го при общите. Grinning Mr. Green

7. Ейнджъл, Дженсън, Нортън и Том Круз са заплюти вече, Брад е за общо ползване, той не може да бъде само на една жена. Кристофър Уокън и Харисън Форд минават възрастовата граница, общи ще са. Другите ти ги пиша.

8. Пак Джой, тя Ейнджъл си го заплю, как тъй ще си го пишеш ти Шон Пен? Laughing

9. Сев, Джоузеф ще ви го запиша като се изкаже и Сарказма дали е съгласна да дели, но Джаред е начело в моя списък и засега не си ме омилостивила да го споделя. Mr. Green Тъй че си избери други американци. Hug

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 22:22 от H0uSse_Baby

# 56
  • София
Еее заплюти, заплюти...нема заплюти, ще делят. Особенно пък за Дженсън. Аз както съм казвала в много теми съм дашна, никак не  държа някой да е само за мое лично ползване...

# 57
Ами разберете се, аз мога да съм само арбитър. Grinning

# 58
  • София
А Итън Хоук зает ли е...ако не метни го в списъчето.... Simple Smile

# 59
Списъкът е на 1-ва страница, до утре ще мога да го обновявам. След това докато се изпише темата се заплюва още и още Laughing и в новата тема обновявам. Такава е процедурата. Итън Хоук не е зает, пиша ти го. Hug

Аз си заплювам и Джемйс Мастърс, Чад Майкъл Мъри и Остин Никълс. Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 22:58 от H0uSse_Baby

Общи условия

Активация на акаунт