И на ред са: Американците! Американците!

• 16 602
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ауууу, Итън Хоук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Великолепен в Гатака...

# 61
  • София
дааа и в големите надежди много го обичам, въпреки , че Гуинет ми е леко непоносима...

# 62
Аууу, маймуни мръсни, използвахте, че ме нямаше цял ден и изпозаплюхте све що диша!

Мириел, не се прави на дръж ми шапката Дженсън да е само твой, Маракана е голяма и Тренера на всички надянали червените гащи.  Naughty Ще го делим!

Бебе, понеже защото не си му го написала правилно името на Джеймс МаРстърс ще даваш 50% от него!

А Брус Уилис да ми се запише с огненочервено най-отгоре на списъка и само някоя да е посмяла да го погледне. Той ми е първата холивудска либоф  Heart Eyes Heart Eyes, още от га беме млади  Mr. Green.

Ване, дай малко от Киану, моля!  Praynig

Дензъл, гледам е оплют, затва искам Уил Смит за цвят. Джак Никълсън също е мой, мой, мой!  Mr. Green За други не се сещам сега, че е много късно, но утре ще приготвя списък три лакътя дълъг.  Laughing

# 63
Злате, мерси, че ме поправи, ама засега не щЪ да го деля. Като събера армията тогава. Laughing
Джак Никълсън минава възрастовата граница, тъй че го слагам общ, но пък Брус си е само твой. Mr. Green

# 64
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бебе, мило, Ейнджъл няма претенции за Шон, както сама ти каза, запиши ми го- червен, болднат и никоя да не си помисля да припарва до него. Заявила съм собственичество много, много отдавна Twisted Evil

Боже, жега е, ужасна, и покрай реката няма прохлада даже, само комари Tired

# 65
Амм, Джой, милу, нищо не е казвала за Шон. Laughing Аре като дойде я питай дали има претенции за него и тогаЗ шЪ ти го запиша. Кефи ме да раздавам ред, само да не стане така, че да убиете вестоносеца. Confused

Ох, а тук е толкова хладно, чак краката ми замръзнаха...

# 66
Злате, давам половин Дензъл за половин Джак  Flutter

# 67
Аз както съм казвала в много теми съм дашна, никак не  държа някой да е само за мое лично ползване...
Не се прави на чукната, моля, нали раздаваш ред hahaha. Освен това тя не е и заплюла отначало, само изброи кой и харесва.

Моля те, пиши ми Шони, либим го до претъркване Mr. Green Hug

# 68
  • София
тц, дашна съм да деля, не и да преотстъпвам на 100% Crazy Laughing

# 69
Ето, видя ли мръсницо! Искаш да ме използваш и после аз да съм виновна, че съм ти дала Шон... Laughing

# 70
Стига дееее, един да искам еднолично, и ми го вземате newsm45 newsm45 newsm45

# 71
  • София
Мириел, не се прави на дръж ми шапката Дженсън да е само твой, Маракана е голяма и Тренера на всички надянали червените гащи.  Naughty Ще го делим!

дам, дам, на тоз клон маймуни безброй висим Simple Smile нема хъкътъ-мъкътъ...

# 72

Ем... що не се сети по-рано... К'во да направя. Confused hug Искаш ли да ти дам половин от някой от моите, но без Ерик... Глей к'ва съм добра...

# 73
  • в сърцето на един мъж...

Брех, и ти един път да си от обратната страна Joy

# 74
Сетих сеее, аз заплюх първа, още при британците  smile3518. Искам Шооон, твойте не ме вълнуват. Подсмрък, подсмрък Weary

Гея, защо се смееш на чуждото нещастие, безсърдечница такваз smile3506. Аз се обезводних от подсмрък, тя се смее Crossing Arms

Кой тоз Дженсън, аз що не го знам newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт