И на ред са: Американците! Американците!

• 16 590
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
 Joy hahaha

Джой, понеже имаш 4-5, които делиш със Сарказма, ги делиш на 2 и 2 половинки правят едно цяло. Схвана ли? Laughing

нИ можИ, аз съм Властелина и не подлежа на детронация! bowuu

# 91
  • София
Луди ли сте да показвате Дженсън на Джо-то! Тя и Ерик (Трайков от съседната тема) не харесваше, ама... а за такъв кат Дженсън сигурно ще събори Маракана! Даже и да е общ на нея не и се полага. и нокът даже!!!

Колко хубаво би било Дженсън да бъде общ... ех, мечти...

Даа, ако Дженсън ще се дели и аз бих си взела пръстче или поне нокътче. Grinning

Подозирам, че редовно си реже ноктите! Ще има и за теб!

# 92
  • Разпиляна във въображението
Така. Дженсън се е видяло, че е общ, ама да се знае, че съм го оплюла първа Whistling

Том Круз

- Коктейл, Топ Гън, Рискован бизнес, Магнолия, Мисия невъзможна, Реймън, Няколко добри мъже, Фирмата............ всичко с изключение на религията му. Направо се сдуха тоз човек.

Крис Пайн - Стар Трек
ох, добре че ще има продължение

Дженифър Анистън - ПРИЯТЕЛИ

Матю Бумър - White collor и Травелер

и за ужас на генетиката - гей

Кевин Костнър - Бодигард, Недосегаемите, Робин Худ, Без изход, Танцумащият с вълци....

# 93
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За толкова време така и не разбрахте, че сложната математика не ми е по възможностите Laughing

Ване, защо не ме обичаш Crossing Arms Cry?

# 94
Матю Бумър наистина ли е гей? Неее! newsm45 newsm45

# 95
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Мирел, направо ми докара сърцетуп Flutter

# 96
  • София
Джо, Обичам те, ама Дженсън не ти давам  Mr. Green ш` гу пазя от теб с всички средства!

Мириел, сега ще се чудя Лео ли да сънувам, Дженсън ли... Том Круз ли (ама на младини)

# 97
Юхуу, ще има нокътче за мен! newsm53

Ванее, айде покажи малко благодарност и ми дай малко от Лео. Иначе сега нямаше да е твой... Grinning

# 98
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ване, споко, дори и да имам парченце Дженсън, го отпускам на Ейнджъл срещу равна част Шон hahaha

# 99
  • София

Това само ако си гледала Свръха, обаче! (аз всъщност не знам дали си ге зяпала)

Джо, нямаш!  Laughing

# 100
Какви са тез части от ДЖенсън, които се раздават. Този човек не се раздава... той се споделя леко, внимателно и изключително прецизно до всяка перфектна клетка на великолепното му тяло Crossing Arms

Матьо наистина е гей Crossing Arms

# 101

Това само ако си гледала Свръха, обаче! (аз всъщност не знам дали си ге зяпала)

Гледала съм го, ама не целия, ще го довърша някой хубав ден. Heart Eyes Прочети ми допълнението на постинга. Laughing Hug

Опаа, заплювам си и Скот Майкъл Фостър. Heart Eyes

И още един - Джош Холоуей:

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 01:24 от H0uSse_Baby

# 102
  • София
Мириел, така е!

Бейби, да беше си поискала преди да изгледам целия Генезис... демек преди 3 часа. Баси сега не знам кое повече ми харесва Матрицата или Генезис! Вкараха ме в размисъл и се чувствам толкова невероятно, както се чувствах след Матрицата!!! Обичам това чувство за нереалност!...
Но след този филм Лео е мой, мой, мой! Може да му викате Лео Ваньов!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
14-те дни на Севера си остават на принципа кой превари, той завари!  Mr. Green

# 103
Имам ужасното чувство, че пропускам още някого... някои Thinking Thinking Thinking

Матю Фокс, Бен Браудър, Браян Смит Thinking Thinking Thinking

# 104
Негледалите поне по два пъти всички серии на Supernatural не получават правото дори да гледат Дженсън! Казах!

Злате, не мога да ти пиша Джак, има си ограничение за възрастта, всички над 65 г са общи... Ако пиша на теб, всички ще искат... Но ако ми отстъпиш целия Тузар, шЪ наруша правилата и шЪ ти го пиша. Mr. Green Laughing
Добре бе, от мен да мине - половин Крис, за половин Джеймс. Джак- общ. Искам обаче Josh Holloway. Ммммммм, Сойер!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт