И на ред са: Американците! Американците!

• 16 600
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
 Joy hahaha

Мамин сладък! Не искаш ли половин от тоЗ?

Гея, няма ли да заплюваш? Laughing

Джой, не може така, то и аз заплюх не знам си кой не знам си къде ама... Тук стават заплювките. Laughing
Все пак ти предлагат 50%, вземай докато можеш.

# 76
Злате, мерси, че ме поправи, ама засега не щЪ да го деля. Като събера армията тогава. Laughing
Бебе, е бива ли така! Не ти отива на образованието! /укорно клатене на глава в съпровод с тц-тц-тц/

Злате, давам половин Дензъл за половин Джак  Flutter
Аз съм съгласна за сделката, но Бебето ми взе Джак щото бил над възрастовата граница  newsm45

Сетих се, сетих се! Искам Крис Нот - Тузаря от Сексът и градът. Мой! Мой! Мой!

Кой тоз Дженсън, аз що не го знам newsm78?
Скивай ми подписа

# 77
  • в сърцето на един мъж...
Бебе, не знам искам ли да заплювам, може и аз кат Пуц да се хиля с вас Mr. Green А и Мирел вече взе Том Круз, та тук не ми се води война Joy
Джой, не съм безсърдечница бе, просто ми е смешно hahaha

# 78
  • София

Кой тоз Дженсън, аз що не го знам newsm78?

от на Злата подписът...и в моят се мярка...в на Miriel също...от Свръхестествено.

# 79
Оу, да, знам кво искам и там не отстъпвам - Вин Дизел и Скалата Mr. Green Тея двамата са мои Peace

# 80
Не, не и Тузаряя! Златее, що си толкоз злааа... що не се сетих. Шъ съ разревЪъъъ... newsm45 newsm45 Давам ти половин Джеймс за половин Крис. Grinning

Джой ,ей го Дженсън... Много е секси... Rolling Eyes

# 81
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не се обиждай, ама от този точно ме е гнус Rolling Eyes. Много ми е слизест...
Вземам 50% и предлагам огромен подкуп на Ейнджъл за пълните права, да си каже какво иска Laughing

Аааа, тоз ли, ако е общ, и аз искам парченце Blush

Смейте се, смейте, ама аз вече имам 14 парчета, май и тук утепах конкуренцията Joy

# 82
  • София
от кой те гнус?

За Дженсън...плаче си той милият за общите Simple Smile иначе за неговите 100% давам всичките останали "младежи" Simple Smile Шон до споделени може да го докараме... ако не предложиш добър откуп...но в момента ми е заспал мозъка и не се сещам подобаващ...

# 83
Даа, ако Дженсън ще се дели и аз бих си взела пръстче или поне нокътче. Grinning

Джой, 2 половинки правят едно! Naughty

# 84
Минала си се да получиш парче от Дженсън. Даже не го знаеше кой е!!! ПотрЕс, потрЕс! Той е само за верните мараканки!

# 85
Не, не и Тузаряя! Златее, що си толкоз злааа... що не се сетих. Шъ съ разревЪъъъ... newsm45 newsm45 Давам ти половин Джеймс за половин Крис. Grinning
Стискаме ръцете, ако ми пишеш и Джак Нъкълсън.

# 86
Минала си се да получиш парче от Дженсън. Даже не го знаеше кой е!!! ПотрЕс, потрЕс! Той е само за верните мараканки!

Злате, тя иска по презумпция Joy

# 87
Злате, не мога да ти пиша Джак, има си ограничение за възрастта, всички над 65 г са общи... Ако пиша на теб, всички ще искат... Но ако ми отстъпиш целия Тузар, шЪ наруша правилата и шЪ ти го пиша. Mr. Green Laughing

# 88
Джой, 2 половинки правят едно! Naughty
А newsm78 newsm78 newsm78?

От Чад Майкъл Мъри ме е гнус Joy

Не бе, Гея, сетих се за на Златето подписите, хубаво е момчето,а ко всяка получи по парче, смао аз ли да се мина hahaha

Охх, гледам лезбийките, Шейн отказва секса с медитация, ще пукна Joy Joy Joy

# 89
Злате, не мога да ти пиша Джак, има си ограничение за възрастта, всички над 65 г са общи... Ако пиша на теб, всички ще искат... Но ако ми отстъпиш целия Тузар, шЪ наруша правилата и шЪ ти го пиша. Mr. Green Laughing
Абе ще те детронираме тебе, как може такъв подкупен шеф hahaha
Пуууци, къде си, въплъщение на справедливостта Hug?

Общи условия

Активация на акаунт