Към разведените татковци - съжалихте ли?

• 4 666
  • 16
  •   1
Отговори
Съжалихте ли, че се разведохте и за какво? Ако не сте пак защо?

Напоследък станах свидетел на много раздели на хора, които не бих предположила, че могат да съществуват поотделно, аз самата веднъж бях пред подобна дилема /много се бяхме скарали/ и се запитах какво ли е чувството отсреща/ Сега - ясно, но после?

Защо една двойка, която се е събрала с много любов, създала е дете /деца/, стига до момент, в който няма нищо по-важно от това да бъдат пооделно? Направо имам чувството че това е някаква мода?!

# 1
Наближило е! Скоро време ще има шут под опашката. И едва ли ще съжалявам.  bash

# 2
Сигурно,че не са се решили по-бързо. Mr. Green

# 3
Няма по-безсмислено и рушащо психиката чувство, от това да съжаляваш за нещо - особено отминало. Това че си носиш последствията от безразсъдството си на младини, като си се женил или сега, като се развеждаш е друга тема, но да съжаляваш при условие, че нищо не можеш да върнеш...!!??? Не и при мен. Решенията съм ги вземал без грам чувства, след ясна преценка и осмисляне на ситуацията и нито за секунда не съм съжалявал, защото виждам от позицията на времето, че съм постъпил правилно.
На авторката - много хора се държат за ръка и се натискат на публични места, за да демонстрират, колко се обичат, но идея си нямаш какво се случва в къщи зад вратата. Така че не се шашкай, като видиш най-големия моралист или най-успешната си приятелка да се развеждат - всичко се променя и всеки прави грешки, което не значи че всеки го очаква същото.

# 4
diancheto:
Не очаквай точно в този форум някой да ти каже, че съжалява!  Peace

# 5
diancheto:
Не очаквай точно в този форум някой да ти каже, че съжалява!  Peace

Така и предполагах Mr. Green Просто ми стана любопитно newsm78

# 6
Да се разведеш е грешка, но по-голяма грешка е да продължаваш нещо, което очевидно не върви. Важи и от двете страни на уравнението.

# 7
Във или извън, отпред  или зад форума - не съжалявам!!! Който съжалява, значи нито е бил прав като се жени, нито сега е прав. Обикновено това се случва на по-младите, когато си мислят че всичко знаят. От позицията на годините, нещата се случват с мисъл, а не с емоции! Затова не съжалявам и за милиметър!!!

# 8
За развеждането ли питате!?!? Mr. Green Laughing LaughingНЕ! НЕ ! НЕ! Не съжалявам и никога няма да съжеля...След като да се оженя беше едно от най-тъпите неща които съм правил, да се разведа  беше едно от най-умните...Тегаво е,но е адска школовка...Просто отново спечелих себе си...А след развода има:

http://www.youtube.com/watch?v=6Inyg70V-QI&ob=av2n

P.S. НЕ съм срещал мъж дето да съжелява да се е развел, а само такива дето не са го направили изобщо или не са го направили по-рано. Whistling Whistling

# 9
  • софия
Научно е доказано,че влюбването трае три-четири години,след това остава партньорство,приятелство и т.н..Когато това не се получи е наказание за всички и е много по-добре да се разведеш,отколкото да продължаваш да се наказваш под различен предтекст - заради децата,заради хорското мнение или други подобни.А и от честолюбие,едва ли някой ще си признае,че е сгрешил.

# 10
радвам се. един товар по-малко  Joy

# 11
  • Бургас
Знам за случаи, в които единия от двамата си има любовник/ца и причината за развода става той/тя.След това този, чиятно инициатива е бил развода, е съжалявал, но...дотам.

# 12
Всеки човек се ражда и умира сам, колкото и клиширано да звучи.
Не съм била омъжена, нямам и развод, но нещата според мен седят по следния начин.
Ако имаш дете/ца, е малко по-различно от страна на майката.
Като се замислим , човек живее един живот и не бива да страда заради грешките на другия.
А най-тъпото е ако седиш "заради детето" твойто време минава , детето разте и накрая то излиза.
Оставаш сам с себе си , и съпруга/супругата която , и да е там всеедно го/я няма.
Кух емоционален живот и лиспа на онази пеперудената емоция заради която си струва да живеем Simple Smile Макар и по отделно Simple Smile

# 13
Да. Моята бивша ми беше първата жена в живота, но още след сватбата разбрах, защо нейните предишни гаджета са я зарязвали. Трябваше още тогава да си тръгна, но се поддадох и резултата е като за учебник - не може да угодиш на алчна и нечистоплътна душевно жена?! Ако щете вярвайте аз опитвах 18 години да угодя на моята "Голяма любов" и нейните роднини - съжалявам не успях. От 1993 до 2011г.

# 14
Аз поне не познавам някой, който да е съжалил, нито мъж, нито жена. На два пъти сме били на косъм от развода и то защото като си изпусне мъжО нервите говори една купица глупости, на другия ден все едно не е било, което мен ме вбесява. Ако се случи да се разведа съмнявам се, че ще съжалявам, както и той. Значи е дошло време да се стигне дотам сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт