Дългото чакане след трансфер - 7

• 62 012
  • 856
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Кик,честито и от мен,дано ЧХГ-то да се удвоява перфектно  bouquet Praynig Hug
Беласица,не бързай да спираш лекарствата преди да пуснеш кръвен,все още се надявам Praynig Praynig Praynig

# 241
Кик,честито и от мен,дано ЧХГ-то да се удвоява перфектно  bouquet Praynig Hug
Беласица,не бързай да спираш лекарствата преди да пуснеш кръвен,все още се надявам Praynig Praynig Praynig
Стискането на палци продължава и другата седмица newsm17

# 242
  • Sofia
kik_0486, като в онази песен.....Дано, дано, дано...... Two Hearts

# 243
# 244
  • близо до София
Даник, на мен и на теб нали в един ден ни бяха трансферите - 02.08.2011 г.Аз го смятам днес 2 - ри ден след трансфер. Чувствам се добре, вчера и днес ме болеше кръста, снощи имах бодежи в яйчниците , иначе всичко е ОК. Аз имам Фраксипарин от утре, хич не го обичам него ,ама няма какво да се прави. Пия хапове повече и от бабите, ама дано е за добро.
Кик, не си леко бременна, ами си си направо бременна. Честито мила! Дано в понеделник ЧХГ да се е удвоило. Praynig

# 245
Да, Даная,точно,а аз броя 3-ти ден Embarassed

# 246
Момичета,утре е кръвния ми тест(устисках до него),та ви моля да ми стискате палци!Днес на 13 ден от ЕТ направих уринен тест-показа бледа черта,но не бързам да се радвам!Много по-важно ще е какво ще покаже ЧХГ-то!Моля се поне 1 от 3 да се е захванало!Радвам се за medimed и 2-те ти бебчета!
kik,много се надявам ЧХГ-то ти да продължава да расте,а засега Честита бременност!

# 247
Най-сетне, най-сетне, най-сетне  newsm44 newsm44 newsm44.

kik и bebezanHug Hug Hug Praynig Praynig Praynig!!!!!

kik, последния път като рових за някакви стойности намерих, че ако на 11-12 ден след трансфера резултата е над 40 шансовете за успешна бременност бяха най-високи (дали не бяха над 90%  newsm78). Ама колкото-толкова, бременна си, пази бебо  Grinning Grinning Grinning!!!

bebezan, и ти си бременна мила  Grinning Grinning Grinning, бледа или наситена - положителен е!!! Пожелавам ти утре много хубаво число  Praynig Praynig Praynig.

Беласица, пусни кръвен и тогава взимай решения, дано нещата са по-добре отколкото изглеждат  Praynig Praynig Praynig!!!

# 248
Darlena,страхотна си,много кураж ми вдъхна!Както и за kik,дано прочете поста ти,че да се успокои!

# 249
Момичета,утре е кръвния ми тест(устисках до него),та ви моля да ми стискате палци!Днес на 13 ден от ЕТ направих уринен тест-показа бледа черта,но не бързам да се радвам!Много по-важно ще е какво ще покаже ЧХГ-то!Моля се поне 1 от 3 да се е захванало!Радвам се за medimed и 2-те ти бебчета!
kik,много се надявам ЧХГ-то ти да продължава да расте,а засега Честита бременност!
И аз на 13 ден направих тест беше резултата беше като твоя  bouquet

# 250
  • Sofia
Еха.....момичета! Супер! Дано.....дано....дано.... pregnant ей така да сте след няколко месеца! А след още няколко ......ей така sling

# 251
браво на вас момичета............ честито и лека бременност.къде да си пусна кръвнния тест в Пловдив?

# 252
  • близо до Кресненското дефиле
Браво на kik_0486 и bebezan ! Честито ,момичета!Лека бременност! Hug Praynig Peace
Честити две сърчица и на  medimed! Heart Eyes Hug

# 253
  • Пловдив
bebezan, страхотна новина,най-сетне светна тази темичка  bouquetУтре чакаме и едно хубаво ЧХГ та да може да ти се успокои душичката Praynig Praynig Praynig
simba0, кръвен можеш да си пуснеш в лаборатория Писанец HugУспех и на теб,чакаме хубави новини както на другите момичета по-горе Praynig Hug Peace

# 254
kik_0486, bebezan  чудесни новини !!! Пожелавам ви супер резултати на ЧХГ  !  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт