Дългото чакане след трансфер - 7

• 62 010
  • 856
  •   1
Отговори
# 225
Мила Меди,
Много се радвам за двойния ти успех! Много много много ни обнадеждаваш и дано вече си повлекла "крачета" за успеха на всички ни!   bouquet

# 226
  • София
Кик, стискам палци отсега Praynig Praynig Praynig

# 227
  • близо до София
Меди, честито! Дано вече всичко да върви по мед и масло.
На мен вчера ми беше трансфера на 2 замразени и 1 пресен ембрион. Имаше проблем с трансфера, единото ембрионче беше останало в катетъра и отново го трансферираха. От вчера само чета  в нета, видях ,че не е добре това, намалява шансовете за имплантация ,може да се вкара бактериална инфукция и т.н. Имало ли е при някоя от вас подобно нещо и как се развиха нещата после.

# 228
  • София
Браво, меди! Не съм спряла да ви мисля, само съм на море, но чета редовно. Поздрави от бара на корал и стискам палци за следващите ви опити!

# 229
kik   Praynig Praynig Praynig (дано счупиш каръка в тая тема Praynig Praynig Praynig)
danaya, не знам подробности, мила, но едно нещо е ясно - нищо не може да направиш. Не си мисли най-лошите неща, това че има повишени рискове не означава, че непременно нещо лошо ще се случи. Фокусирай мисълта си върху един страхотен финал  Hug.

# 230
  • София
Данайче, и аз като Дарлена ще те посъветвам да спреш да се тревожиш. Моите трансфери като все са били безпроблемни, та какво... Вярвай в щастливия финал и това е!  Praynig Hug  bouquet

# 231
Здравейте момичета  Hug Hug редовно ви чета и следя случващото се с вас,за съжаление и лошите и ПРЕКРАСНИТЕ моменти !
Много се развълнувах от добрата новина с medimed KiaraTiara и много ми домъчня за Сев,,Gugito и останалите с отриц.резултат,знам какво е ..и като прочета за едно такова разочарование си знам колко зле се чувствах аз ... и  no no и да си призная сега си почиваме ,но септември се надявам да започваме на СТАРТА и отново ме обзема някакъв вътрешен страх  ooooh!
Данайче, ,kik_0486 успех от сърце Ви желая  Praynig

НО...нека бъдем оптимисти и не мислим само негативно,нека Щастието,което все ни Прескача този път бъде с нас  Hug Hug и нека Господ бди над всички ни  Praynig Praynig

# 232
Добро утро  и от мен.Трети ден от ЕТ,добре се чувствам,слагам и пия изписаните ми лекарства,а от довечера трябва да си бия
КЛЕКСАН (10 бр.),но забравих да попитам онзи ден док,само с тези ли 10 бр.,или като свършат трябва да си закупя още Rolling Eyes.А и теа цигари Close(знам,че много от вас щеме упрекнат),намалих ги,но не мога да ги откажа напълно.Хубав ден на всички.

# 233
  • София
Добро утро  и от мен.Трети ден от ЕТ,добре се чувствам,слагам и пия изписаните ми лекарства,а от довечера трябва да си бия
КЛЕКСАН (10 бр.),но забравих да попитам онзи ден док,само с тези ли 10 бр.,или като свършат трябва да си закупя още Rolling Eyes.А и теа цигари Close(знам,че много от вас щеме упрекнат),намалих ги,но не мога да ги откажа напълно.Хубав ден на всички.

мале, мале. Клексан с цигари! Да се надяваме, че като видиш положителния тест и от вътре ще ти дойде музата да спреш пушенето. И аз бия клексан всяка вечер, но до термин. Малко е зор, че в корема не мога вече, но пък иначе рискът е много голям и не си струва да не предприемеш лечението. Още не съм "веща" в клексана, че и на мен ми е от скоро, но знам, че повечето го слагат до термин.

# 234
  • София
danik,клексанът е до теста-при положителен,доки ще ти каже колко да продължиш.Ако,по принцип,ти е изписан само профилактично,ще ти го спрат по някое време,няма да е до край...или,най-малкото,ще го разредите.

# 235
Аз съм с отрицателен уринарен тест на 14 ден след ЕТ и усилващо се кафеникаво зацапване   Cry Cry Cry и не знам дали да продължавам с лекарствата, май няма смисъл Tired

danik102, *danaya*, kik_0486 , дано вие най-сетна да прекъснете тази черна серия, че май освен Медимед нямаме други искрици вяра и надежда Praynig

# 236
  • София
Беласица,отрицателен кръвен ли? Ако е така,няма никакъв смисъл от лекарства вече
   Sad Hug Hug

# 237
Pезултат 54.31 ? Няkoй имал ли е таkъв резултат? Леko бpеменна за сега 2 тест понеделниk Simple Smile

# 238
  • София
Кик, стискам палци до тогава да се вдигне не двойно, а тройно!!! Но защо ЧАК понеделник - в събота няма ли къде...?
Аз съм с отрицателен уринарен тест на 14 ден след ЕТ и усилващо се кафеникаво зацапване   Cry Cry Cry и не знам дали да продължавам с лекарствата, май няма смисъл Tired

Беласица, пусни и кръвен, за да си сто процента сигурна /макар че това зацапване май подсказва предстоящ цикъл, пък и отрицателен пиклив на 14 ден е по-скоро верен, уви / в резултата. А за лекарствата - да, при отрицателен кръвен се спират

...теа цигари Close(знам,че много от вас щеме упрекнат),намалих ги,но не мога да ги откажа напълно.Хубав ден на всички.
Даник, ако искаш да си сигурна, че цигарите не "участват" в опита, е трябвало да ги спреш поне три месеца преди старта...Но знам, че е трудна работа Sad. Въпросът дали и доколко ще попречат на имплантацията няма категоричен отговор, според мен newsm78  Аз лично ги спрях след трансфера, но други не успяват веднага и въпреки това стигат до положителен тест... С това далеч не казвам, че цигарите не пречат и в никакъв случай не те насърчавам!!!

# 239
Кик тихичко честито, продължаваме да стискаме палчета.

Общи условия

Активация на акаунт