Прахосмукачка Karcher WD 2.200

• 23 206
  • 10
  •   1
Отговори
В Метро са пуснали този модел на Керхер.Ето и характеристиките и:

сухо и мокро почистване
мощност 1200W
въздушен поток 65 l/s
налягане 170 mbar
капацитет на контейнера 12 л
пластмасови тръби 2 x 0.5 м маркуч 1.9 м
филтър за пяна
хартиен филтър
цена 101.99 лв.

Има ли някой такъв модел на Керхер да сподели впечатления?Искам да си купя прахосмукачка,а знам че тази марка са добри.

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 15:28 от mmtomova

# 1
С Керхер съм, но друг модел съм от около 6месеца-струва около 220лв. и съм много доволна.
Този, който описваш, мисля, че го купихме на свекито преди около година и нещо и също е доволна.Единственото му неудобство поне за мен, е че е висок и обемист, а аз си държа прахосмукачката в едно отделение на гардероба.
А и торбичките за смяна, мисля че са скъпички.
Но мъжо, като казах нова прахосмукачка каза:"Избери си модел на Керхер, който искаш, друга няма да е"!

# 2
  • Плевен
Здравейте,
и аз искам да питам за тази прахосмукачка. Най-много ме интересува сухото и мокро почистване. Сега също я има на промоция, а аз отдавна си мечтая да имам такава с мокро почистване, че тапицериите вкъщи са ужасни, тъй като децата постоянно ги капят с нещо...
Много ще съм благодарна на споделени мнения   bouquet

# 3
  • Под гъбата
И аз се интересувам от тази прахосмукачка! Писна ми да мия с четка, подовете из къщи. ooooh!

# 4
здравейте ние сме с кархер но малко по стария модел който отговаря на вд 3.200 май беше. Та шумни са но пък са наистина мощни, торбичките са големи и по рядко се сменят и има алтернативни в метро например където 3 торби са към 9 лв. Зависи какво и колко чистиш но при мен досега съм сменил 2 торби за повече от година и половина като я ползваме веднъж седмично. Доволен съм специално от нашата тя е 20 литрова с метален контейнер. Ако взимаш от промото ги огледай добре че в метро на моменти се опитват да изчистят нещо което е вече захабено външно и има нещо счупено.

# 5
  • Под гъбата
В сайта на фирмата за този модел е описано в допълнителните характеристики следното ФИЛТЪРА ЗА СУХО И МОКРО ИЗСМУКВАНЕ НЕ Е В ОКОМПЛЕКТОВКАТА НА МАШИНАТА !!!

Който купува, да внимава!

# 6
  • Плевен
В сайта на фирмата за този модел е описано в допълнителните характеристики следното ФИЛТЪРА ЗА СУХО И МОКРО ИЗСМУКВАНЕ НЕ Е В ОКОМПЛЕКТОВКАТА НА МАШИНАТА !!!

Който купува, да внимава!

Да, и аз това прочетох в сайта. Чудя се това какво означава - че се закупуват отделно ли?  newsm78

# 7
Да, освен това "мокро почистване" според мен не означава пране на килими и тапицерии. Просто има функция за изсмукване на разляти течности.

# 8
точно така мокрото е смучене на течности като преди това трябва да се махне едиият филтър от вътре  Simple Smile

# 9
Здравейте искам да питам за мнение за прахусмокачка Керхер VD3  има ли доволни и ако не вие от кой модел сте доволни?

# 10
  • София
Здравейте искам да питам за мнение за прахусмокачка Керхер VD3  има ли доволни и ако не вие от кой модел сте доволни?

И аз се интересувам, благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт