Мебелите на Виденов-няма такава пародия!

• 6 045
  • 24
  •   1
Отговори
Страшно съм възмутен от виденовите боклуци. Има тема която е заключена и няма как да споделя мнението си , затова отварям нова.
Закупих диван който струваше около 600 лв това лято, мисля юли месец, доставиха го за около месец, до тук добре. След като го сглобихме се оказа , че е много твърд и неудобен, но вае пак е 600 лв, а не 2600 и го преглътнах. Механизма за разтягане е абсолютен фалш трябва да си супер сръчен за да разтегнеш дивана без да го разглобиш Sad не ми се налага и не го разгъвам, сега вече стигам до най-фрапантното след 6 месеца цялата еко кожа се разцепи изведнъж, изяинявам се но 600лв за 6 месеца си е доста скъпо, ще кача снимки за се види за какво става дума. Изключително НЕ качествен материал, който първоначално изглежда добре, малко след това-честито. Винаги съм защитавам БГ производителите и съм избирал българското , но никога повече Виденов! Бъдете разумни когато харчите пари за мебели, тези не си струват !

# 1
Гаранция няма ли?

# 2
Няма ли гаранция?
И дупките от какво са?

# 3
Направихте ли рекламация? И аз съм с техен диван, но до момента нямам проблеми вече 2 години. В началото ми донесоха едната възглавница скъсана, но я върнах и ми я замениха без проблем.
Да не би да имате животно? Понеже има дупки на кожата..

# 4
  • София
Случайно да имате котка?

Хич не бих ги защитавала, и аз имах вземане-даване с тях и не останах доволна, защото качеството и на самите им услуги е под всякаква критика, дори и за ниските им цени. Но все пак.

А иначе има гаранция и в стари теми съм чела отзиви, че като цяло уважават рекламации и подменят стока или връщат пари в относително разумни срокове.

# 5
  • София
На майка ми и бяха изпратили възглавница, в която беше зашита ножица, добре, че нямаше пострадали  ooooh! и и пратиха нова.

# 6
Не мисля, че дупките са от котка. По скоро ми прилича на дупчено с остър молив. Дъщеря ми е способна да нанесе подобни поражения, та по-скоро мисля че е дело на дете.
Кожата се е напукала сама, но не мисля, че биха уважили гаранцията с тези дупки.

# 7
И ние сме потърпевши от Виденов.
Купихме ъглови дивани Приста за апартамент,който даваме под наем. Преглътнахме,че ни доставиха различен цвят на матрака.След около година плата на матрака започна да се цепи само като го пипнеш.

# 8
Случайно да имате котка?
Не нямам, дупките как са се пявили незнам. Ползва се много малко и не всяка вечер. За една седмица целия се нацепи. От всички страни, добре че не е целия от кожа а има и тапицерия от плат.
Много калпав диван, предния ми беше немски от Айко 6 години и се нацепи така, но издържа доста.

# 9
Да не би да имате животно? Понеже има дупки на кожата..
Определено има намеса на гадинка и тя е котенце.  Simple Smile
(с опит съм)
Не мисля, че дупките са от котка. По скоро ми прилича на дупчено с остър молив.
Разстоянието м/у две (по групи) е еднакво.

# 10
Мен лично са ме влудявали със сроковете и мудността си, но имам диван, който оцеля (почти Mr. Green) на 5 животни и 3 години експлоатация. Само че не е кожа, защото това е най-рискованото, което можеш да поръчаш. Лятото ти залепва дирника, зимата ти държи студено, цепи се, надира се и прочие хубавини.

# 11
Не нямам, дупките как са се пявили незнам. Ползва се много малко и не всяка вечер. За една седмица целия се нацепи. От всички страни, добре че не е целия от кожа а има и тапицерия от плат.
Много калпав диван, предния ми беше немски от Айко 6 години и се нацепи така, но издържа доста.
Не отговори за гаранцията newsm78

# 12
Законовата гаранция е 2 години. Потърсете си я..

# 13
"Мебели Виденов" е трудно да се каже, че са производители.Те са много силни на рекламата и промоциите.Имат много под-изпълнители, но ако си купиш, примерно, дивана от истинския производител той би струвал по-скъпо, отколкото го предлагат "Мебели Виденов".Защото ще е направен по-качествено.Тези фирми-подизпълнители работят за "Мебели Виденов" така че да се поберат в промоционалната цена.
И от това идва не дотам високото качество на мебелите им.За китайските заготовки предимно на корпусна мебел мисля, че всички знаят.

# 14
Имам 2 спални комплекта, порт манто и тв модул на Виденов. Като качество са добре - няма нищо счупено.
Единствения проблем беше с доставката на първия спален комплект (2012 г. ) чаках го 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт