Мебелите на Виденов-няма такава пародия!

• 6 046
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
  • Gorni Bogrov
Мисля,че за дупките нямат вина те,няма как да се получат от нищото.Виж за скъсаното да получава се от некачествена кожа,но другото .......Преди 2 седмици познати си взеха спалня от тях и при разопаковането видяхме ,че е с вдлъбнатини по кожата и леко скъсано,смениха им я без проблем.

# 16
На няколко пъти забелязвам , че в нито един от обектите с марката МакДонолдс на франчайз в София не ползват ръкавици за еднократна употреба - но не само когато ви подготвят храната , а дори и когато преди това са чистили тоалетните даже - имам заснет материал за това в ресторанта им срещу ЦУМ. Подобна нечистоплътност към потребителите проявяват и от мебелите „ Виденов" - моя близка е заявила мебели там /по експонати/ и зачакала да й обявят кога ще й бъдат докарани. Прецакали я днес да ги чэка от 07-часа до 17-следобяд , /а е пътувала за това до самоковско село , където е вилата й/ и дори не й се обадили , че няма да й бъдат доставени. Дали й някакво мъгляво обяснение , че имали много поръчки , но чак когато тя ги потърсила да попита , защо не са си устояли на думата , па макар и с 10-часов пириод. Ето колко пазарни са пазарните субекти в милата ни татковина - пазарни , но само ако им отърва на тях , а клиетът ...мани го клиента , той трэбе само да снася ... добри яйца.

# 17
Да, пословични са с бавния разнос.

# 18
  • Сф
Не знам дали ще намеря снимки- 2012г поръчах диван цвят шампанско- докараха го целият на петна, все едно е капало от покрива и са станали огромни петна. Смениха го, докараха нов, който от вътре на вън беше прояден от дървояд, който беше умрял междувременно в дупката и стърчеше  Twisted Evil
Трети път ми носеха диван, ама тоя път ги накарах те да свалят стария и да качат новия. Но като извинение ми подариха табуретка и бутилка вино. Ама големи ядове бяха.

Ето снимките на бубата Simple Smile

1
2

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 20:52 от Miraj*

# 19
  • София
Не знам дали ще намеря снимки- 2012г поръчах диван цвят шампанско- докараха го целият на петна, все едно е капало от покрива и са станали огромни петна. Смениха го, докараха нов, който от вътре на вън беше прояден от дървояд, който беше умрял междувременно в дупката и стърчеше  Twisted Evil
Трети път ми носеха диван, ама тоя път ги накарах те да свалят стария и да качат новия. Но като извинение ми подариха табуретка и бутилка вино. Ама големи ядове бяха.

Ето снимките на бубата Simple Smile

1
2

В потрес съм.  Shocked

# 20
  • Сф
От 3 години все се каня да кача снимки в нета, ето тая вечер бях на кеф и ги "похвалих". 3 години по- късно диванът е жив, но дунапренът е вдлъбнат, където се седи. Сега имаме диван от Комо и разликата е голяма, Виденов е много по- твърд и дървен.

# 21
  • София
Виденов са бюджетни мебели и качеството им отговаря на цената. Не знам как очаквате от диван за 600 лева да се държи по същия начин като диван за 2600 лева.
Обаче за под наем са супер и каквито и боклуци да съм поръчвала от тях са си изкарвали живота за цената си. Подменяли са ми двойно малко диванче след 6 месеца експлоатация се поизтърбуши. Без мрънкане, без нищо  Simple Smile
А за дивана на колежката е видно, че е имало и външна намеса, пукнатините изглеждат от самосебе си, но не се знае какъв зор е видял материала да се получат.

# 22
Подкрепям горното мнение! За тези си цени няма какво повече да искам! А според мен много зависи и от експлоатацията на дадената мебел. Все пак ако деца скачат ежедневно върху дивана е много по-вероятно да се изтърбуши. И все пак! Виденов нямат кой знае какво качество и ако имам финансова възможност за в бъдеще бих ги подменила с по-качествени.
В крайна сметка какво стана с автора? Използва ли си гаранцията или разчиташ на оплакването в интернет само?

# 23
Аз пък не мисля, че човек харчи пари, било то и не чак толкова, а получава някакъв умопомрачителен боклук.
Какво означава "за тази цена какво очаквате". Ако говорим за конкретния случай очаквам следното - диванът да е доста по-твърд и неудобен спрямо скъпите, диванът да е с по-евтина дамаска спрямо скъпите, диванът да няма същите функции и екстри като скъпите и разни такива неща. Говоря примерно.
Моят диван специално е доста повече от 600 лв, така че не съм пристрастна в случая.

# 24
Miraj*,  видях на живо умрял дървояд Joy, ама на тебе едва ли ти е било смешно.
Десет годишен е нашият диван, от две-три години, аха да го сменя, последно исках тази Коледа, но все не се престрашавам, като си представя на какво мога да попадна.

Общи условия

Активация на акаунт