Лято в Албена 2011 (тема5)

• 44 045
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
 Ая,  щом някой си публикува преживяванията във форума, споделя навиците си и това как си нарича "1/2" /!?! / явно е сметнал, че може да го сподели с неограничен кръг потребители.....пък на някои от тях може да им направят впечатление тези неща и те от своя страна да ги коментират например тук.

# 556
За първи път ли чувате някой да нарича съпругът си "половинката ми"? И вместо да изписва тази дълга дума момичето хубаво се е сетило на напише 1/2. То голям проблем стана. Ама все си мисля, че ако беше доволна от Албена на 100% нямаше да има такива коментари. Колко положителни мнения за Албена видях, които изобилстваха от "стай", "чершефи" и "чедъри", ама там никой не направи забележка  Stop

# 557
milittana, оплачи се на модератор, щом толкова те подразних
а как си се наричаме не е ничия работа, още повече твоя
нито е тема в тази тема

# 558
  • София
Хм, а защо тук пишат потребители с 0 публикации  Thinking

# 559
  • София
разрешиха им временно  Peace

темата от "Само лошо за Албена" се превърна в "За Албена или добро, или нищо"...

# 560

И аз се чудех това.
Намерих информацията в подфорума, в закованата тема:
"Експериментално от 9.07.2011 г. подфорумът ще бъде достъпен за публикуване за всички регистрирани потребители. В зависимост от количеството спам от новорегистрирани потребители, както и в зависимост от оказваното съдействие от страна на редовните потребители (информиране на модераторите при публикуване на нерегламентирани реклами и спам), подфорумът може да остане "отворен" или отново да бъде "заключен" за потребители с ранг по-малък от Ентусиаст."

# 561
  • Sofia
Мнението на W'A'S'P' е коректно и обективно. Писала е детайли, които и аз забелязах, но не им отделих място в моя чаршаф отпреди 1-2 стр. и ако на някой той му се струва по-розов, това е защото съм видяла положителните неща в цялостната картина.
Въпрос на натюрел, а и на моментна снимка в периода, който улучите, ако напр. си бях тръгнала 3 дни по-рано и не бях ходила по-рано в Албена и аз щях да реша, че морето там е блато от водорасли.
Освен това всички пропуснахте момента, в който тя пише, че ако почива пак на Бг Черноморие, все пак ще е Албена.

Не знам какви са тези ежби и заяждания в темата, с лични коментари и радикални мнения за курорта. Всеки, който има глава на раменете си и изчете n броя мнения може да си изгради обективна представа за курорта.

july1993, , позволяваш си лични нападки, обиждаш и точно ти не демонстрираш необходимото възпитание и култура. Ако имаш какво конкретно да споделиш за курорта - заповядай, другото си плаче за модератор.

# 562
  • София

Не знам защо числото е 0, имам и други, но дори и да е така, ако някой иска да се включи в нещо, не започва ли от 0? Нещо ви гони мания за шпионаж или преследване някакво май, но за съжаление, нещата са далеч по-тривиални. И защо ако не плюеш нещо, ставаш "адски съмнителна персона"? Различаваш се като бяла гарга сред черни ли?

# 563
milittana, оплачи се на модератор, щом толкова те подразних
а как си се наричаме не е ничия работа, още повече твоя
нито е тема в тази тема
Може ли да не ме съветваш какво и как да направя? Аз имам глава на раменете си и съм пълнолетна. Как "си се наричате" не е моя работа, но като ги пишеш и то неграмотно  във форум, вече става достояние на всички както и мое. Като искате да запазите личното си пространство не ни съобщавайте дневното си меню и колко стоите под "чЕдърите" в Албена и дали 1/2 е бил доволен от почивката. Който споделя нещо и се излага публично тук няма защо да се дразни, че друг го коментира в една или друга светлина.

# 564
  • В.Търново
пиша така, както го видях и усетих
като не ти харесва, не чети

а бяхме там, защото само там имаше места 3 дни преди пътуването

и няма нужда да цитираш такъв чаршаф
няма да го трия, за да го пазиш за поколенията

Ако държиш такъв тон на мъжа си, то тук не му е мястото, мисля. Въпрос на възпитание и култура е да бъдеш най-малкото учтива. А цитатът на чаршафа е, за да си го прочетеш пак и ако можеш да усетиш "аромата" му. Hug

Аз пък винаги обичам да чета такива дълги "чаршафи",за да бъде още по-добра оценката ми за Албена.Късите коментари и впечатления по-лесно се забравят,докато дългите остават по-дълготраен спомен в съзнанието.

И не виждам нищо лошо в това да наричаш съпруга си "половинка",ами то това е практика в цял свят.
july1993,мисля, че търсиш под вола теле!....Говоря за отношението ти към W'A'S'P', за големия й пост и за претенциите й,жената го е написала така,както го е усетила,така както е прекарала почивката си,все пак да се изръсиш с над 1000лв. за няколко дена отдих не е никак малко!!!

# 565
Обичам подробните мнения, като на W.A.S.P. Peace Отбелязва се и хубавото, и лошото. Освен това на мен много ми допада това с "1/2" Mr. Green Само дето доста се чудих какво е първоначално. Laughing
Не разбирам раздразнението на някои потребители..уж искате пълни и достоверни коментари, пък като ги получите и все нещо не ви харесва. Thinking

# 566
  • В.Търново
Обичам подробните мнения, като на W.A.S.P. Peace Отбелязва се и хубавото, и лошото. Освен това на мен много ми допада това с "1/2" Mr. Green Само дето доста се чудих какво е първоначално. Laughing
Не разбирам раздразнението на някои потребители..уж искате пълни и достоверни коментари, пък като ги получите и все нещо не ви харесва. Thinking

Именно!Даже тия кратките коментари от рода...бяхме в Компас,стаята беше хубава,храната разообразна,прекарахме приятно и тем подобни и до тук и ме дразнят.Нищо не разбирам от такива лаконични изказвания,като се включва някой нека разкаже от-до,а не дъра-бъра с две изречения и край! Wink

# 567
  • София
И на мен ми допаднаха постовете на W.A.S.P., а това с "1/2" е даже забавно. Едва ли е накърнила честта и достойнството на "половинката" си, изписвайки го по този начин.   Laughing
Дамата е споделила най-подробно впечатленията и усещанията си от почивката си, пречупени през нейния поглед и усещания.
В темата има далеч по-претенциозни и дразнещи мнения....
Имаше дни, в  които една да се оплаче, в хора се включиха още доста дами да се оплакват и недоволстват. Тогава никой не се заяждаше с тях, нали.

# 568
Аз пък друго се чудя на WASP-  как след този интересен и изчерпателен пост твърдиш, че бихте се върнали само в Албена на бг Черноморието newsm78. Нещо не ми се върза...даже се върнах пак да прочета, ами то едно нещо видях да ти е харесало  Rolling Eyes

Р.Р. Много ми беше забавен поста, честно  Peace

# 569
raja_nikol , опитах се да кажа, че след като прекосихме една голяма част от Черномоерието и видяхме панели навсякъде, решихме, че ако пак останем без алтернатива, то ще изберем само Албена от това, което предлага бълг. туризъм

сутринта хвърлих поглед и на тукашните форуми за Албена
и там мненията са интересни и разнопосочни
ако искате, утре може да преведа малко

Общи условия

Активация на акаунт