Лято в Албена 2011 (тема5)

• 44 047
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
megelinka, в ресторанта сна Л. Гардън има мед два чешита - един, който повече ми харесваше, гребеш си с черпаче от купа и един от стъклено буренце с попма. Вторият е може би по-хигиеничен, но първият ми беше по-вкусен.
Орехи си вземи, не видях. Дори и да ви изпратят в ресторанта на Л. Бийч съм 100% сигурна, че и там ще има мед.

Има и едно божествено сладко от кайсии или праскови, което си слагах в палачинките и к. мляко. Не по-тъмното, а по-светлото. По принцип не обичам сладко, но от това щях да си открадна със сигурност за вкъщи, ако си носех бурканчета  Grinning. Със страхотен аромат беше.

# 616
Здравейте, преди три дни се върнахме от десетдневна почивка в хотел Гергана, много съм доволна от всичко, храната беше разнообразна и вкусна, бяхме в стая която гледа назад и е много тиха, анимацията не се повтори нито веднъж, за шезлонгите намерихме решение срещу 3 лева на ден за шалте, момчето ни пази чадъра който изберем, кърпите ги сменяха и почистваха всеки ден, чаршавите на 4 дни, ако някой иска подробности да пише.

# 617
  • Луната ни пази
megelinka, в ресторанта сна Л. Гардън има мед два чешита - един, който повече ми харесваше, гребеш си с черпаче от купа и един от стъклено буренце с попма. Вторият е може би по-хигиеничен, но първият ми беше по-вкусен.
Орехи си вземи, не видях. Дори и да ви изпратят в ресторанта на Л. Бийч съм 100% сигурна, че и там ще има мед.

Има и едно божествено сладко  от кайсии или праскови, което си слагах в палачинките и к. мляко. Не по-тъмното, а по-светлото. По принцип не обичам сладко, но от това щях да си открадна със сигурност за вкъщи, ако си носех бурканчета  Grinning. Със страхотен аромат беше.
Благодаря, Елси, за бързия отговор. За орехите предположих, за това си чупя от сега и си слагам в бурканче. Меда явно е като миналата година Simple Smile

# 618
А какво ще кажете за КОМ и Магнолия плюс?

# 619
  • Пловдив
А какво ще кажете за КОМ и Магнолия плюс?
Казали сме доста и за Ком и за Магнолия Плюс, аз и Ева сме коментирали точно тези два хотела много подробно Peace. Нещо конкретно ли те интересува?

# 620
ами хигиена на стаите спец. маглония плюс ако е етаж 1
коментарие в тази тема ли са ще търся

# 621
  • в града на вечния купон

Има и едно божествено сладко от кайсии или праскови, което си слагах в палачинките и к. мляко. Не по-тъмното, а по-светлото. По принцип не обичам сладко, но от това щях да си открадна със сигурност за вкъщи, ако си носех бурканчета  Grinning. Със страхотен аромат беше.
последно почиващите в Л.Маре ползват ресторанта на Гардън или на Бийч?

# 622
  • Пловдив
В тази тема са Peace. Хигиената в стаята в Магнолия Плюс беше на ниво по моите критерии, кърпите се сменяха всеки ден, чаршафите май за 10 дни веднъж(аз го намирам за нормално и в къщи ги сменям приблизително толкова). Банята се почистваше с моп всеки ден, самата стая по скоро не, кошчетата всеки ден. Терасата не я чистеха, само изхвърляха пепелника.
Ние бяхме на 4-ти етаж по наше настояване, но едва ли има разлика в почистването между етажите Peace

# 623
  • Русе
  Тази вечер е концертът на Веселин Маринов във Албена. Ако някой се престраши да отиде нека да ни разкаже утре Wink

# 624
  • София
етаж 1 - миналата година - в банята се събираше вода на локва, за която си взехме моп да си подсушаваме, че синът ми не можеше да доплува до тоалетната (предполагам, че не във всички стаи е така), пода го бърсаха сигурно 2-3 пъти за 14 дни, иначе чаршафите ги сменяха на 3 дена, кърпите винаги когато ги оставиш на земята, големият проблем бяха мравките - цяло море се борих с тях и те победиха, хем храна в стаята не сме внасяли, може би предишните обитатели...

# 625
  • Пловдив
етаж 1 - миналата година - в банята се събираше вода на локва, за която си взехме моп да си подсушаваме, че синът ми не можеше да доплува до тоалетната (предполагам, че не във всички стаи е така), пода го бърсаха сигурно 2-3 пъти за 14 дни, иначе чаршафите ги сменяха на 3 дена, кърпите винаги когато ги оставиш на земята, големият проблем бяха мравките - цяло море се борих с тях и те победиха, хем храна в стаята не сме внасяли, може би предишните обитатели...
И в нашата баня се събираше локва, моп не ми дадоха, за подсушаване ползвах една хавлиена кърпа. При нас мравки нямаше, но имаше нещо подобно на стоножки, много гадно Close, на 2-рия ден си взех Райд и пръсках обилно, после се появиха пак една ...две(главно вечер) и се прикючи.

# 626
  • София
...за шезлонгите намерихме решение срещу 3 лева на ден за шалте, момчето ни пази чадъра който изберем
3 лева сте плащали за запазването на шезлонги ли или за шалтета?
Защото на плаж Хвана шалтетата ги раздаваха на всички желаещи без пари.  Rolling Eyes

# 627
  • Sofia
Радост, зависи когато пристигнете какви гривнички ще ви сложат за Л. Гардън или Бийч. А това от какво зависи не попитах - или редуват седмиците на който е ред, или според натовареността на хотелите.
Нашите гривни бяха за Гардън, Лулумба беше в Бийч, заради техни приятели, когато майка ми дойде управителката каза, че сега би трябвало да е в Бийч, но заради детето ми, което си беше свикнало с Гардън, пул бара и анимацията й сложиха и на нея за там.

Относно хигиената - за мен е нормално, какво и беше при нас - пода и банята да се забърсват всеки ден /терасата също, но не се правеше/.

Кърпите да се сменят всеки ден - ако ги простирам, къде ще съхнат плажните?! А и трябва специално да помня кой с коя се е бърсал, защото в нашето семейство са индивидуални, или най-малкото не бъркаме тези на възрастните с детските.

Чаршафите да се сменят на 3 дни. И аз всъщи сменям бельото в края на седмицата или на 10 дни, но моите извинения, в хотел, особено на море, държа спалното бельо да ми е чисто от пясък, което е непостижимо, дори и когато взимаш душ след всеки плаж.

Така че, моля ви, не подстрекавайте към икономии в това отношение.

# 628
...за шезлонгите намерихме решение срещу 3 лева на ден за шалте, момчето ни пази чадъра който изберем
3 лева сте плащали за запазването на шезлонги ли или за шалтета?
Защото на плаж Хвана шалтетата ги раздаваха на всички желаещи без пари.  Rolling Eyes
На плажа пред Гергана шалтета се плащат 3 лева на брой, за да ни запази чадър си вземахме по едно шалте на чъдър,  все пак да му направим оборот и да има интерес да ни изчака докато се наспим.

# 629
  • Пловдив
Радост, зависи когато пристигнете какви гривнички ще ви сложат за Л. Гардън или Бийч. А това от какво зависи не попитах - или редуват седмиците на който е ред, или според натовареността на хотелите.
Нашите гривни бяха за Гардън, Лулумба беше в Бийч, заради техни приятели, когато майка ми дойде управителката каза, че сега би трябвало да е в Бийч, но заради детето ми, което си беше свикнало с Гардън, пул бара и анимацията й сложиха и на нея за там.

Относно хигиената - за мен е нормално, какво и беше при нас - пода и банята да се забърсват всеки ден /терасата също, но не се правеше/.

Кърпите да се сменят всеки ден - ако ги простирам, къде ще съхнат плажните?! А и трябва специално да помня кой с коя се е бърсал, защото в нашето семейство са индивидуални, или най-малкото не бъркаме тези на възрастните с детските.

Чаршафите да се сменят на 3 дни. И аз всъщи сменям бельото в края на седмицата или на 10 дни, но моите извинения, в хотел, особено на море, държа спалното бельо да ми е чисто от пясък, което е непостижимо, дори и когато взимаш душ след всеки плаж.

[b]Така че, моля ви, не подстрекавайте към икономии в това отношение.[/b]
Точно в тази тема, където всички сме потребители на услугата предлагана от Албена АД, не съм срещнала пост в който да се подстрекава към нещо подобно, по скоро всички говорим за обратното Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт