Звездни компромати-106

• 69 169
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Дете на Пенелопе Крус и Хавиер Бардем със семейството си
Ванеса Паради на филм в Париж
Анджелина Джоли с дъщерите си в магазин за играчки, Лондон
http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 09:02 от ramota

# 496
# 497
  • Bayern
Селма  Блеър   на 25.07  е  родила  момченце - Arthur Saint Bleick

# 498
Аз съм една от тези в темата, които смятат Пеевски за гнусен, като не заклеймявам пълничките мъже. Говоря за него персонално. И аз познавам мъже с наднормено тегло, но много симпатични и чаровни. Което не може да се каже за Дилян.

Не знам за Клуни, но наскоро мои приятели ми раказаха, че по испански острови са виждали Вин Дизел в много интересни ситуации с мъже  Mr. Green Изобщо не искам и да си го помислям, но те се кълнат Grinning

# 499
# 500
Риана има по-големи буци за крака и от мойте бе. И аз от днес тръгвам с къси гащи, щом на нея не и пука и аз тъй  Joy

Джордж Клууни ,ако ми падне ,ще забрави ,че е бил гей  Whistling

# 501
dollface, с теб имаме еднакъв вкус  Heart Eyes Риана ми е голяма слабост  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

иии малко Beyoncé за юлския Vogue Italia , 1  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 09:42 от malka_mravka

# 502
Риана има по-големи буци за крака и от мойте бе. И аз от днес тръгвам с къси гащи, щом на нея не и пука и аз тъй  Joy

Благодарение на тази тема, Алиша Кийс и може би Скарлет се пуснах тези дни с бяла рокля до коляното и цепка Simple Smile Краката ми са като на Тайра от компроматната и снимка по бански Simple Smile Все пак не ми достигна смелост да се пусна така тук, където съм и за място на премиерата избрах голям град наблизо. Усещането е невероятно, пробвай!!!

Катето Евро и култовият за пловдивчани Стефчо Автографа

# 503
Хайде и аз да се изкажа без никой да ме е питал  Crazy
Николета Лозанова я харесвам като цяло, мисля, че няма смисъл да се спирам по отделно на крака, лице, гръдна обиколка и т.н.
Златка златнокоска и нея я харесвам, даже мисля, че е по-сексапилна от Николета, това и преди в тази тема съм го казвала, но пък Никито е по-красива Wink
Цветелина Янева също я харесвам.
Три хубави жени са та дори и без фотошоп  Peace
Държание, излъчване, интелект и т.н. не коментирам, това беше само за визията  Wink

# 504
  • Балчик

Джордж Клууни ,ако ми падне ,ще забрави ,че е бил гей  Whistling

newsm10 Подкрепям за Риана , и дрехите и сякаш си ги е шила на ръка , много е парцалива. Peace

# 505
Николета по-хубава от Златка Joyвиждала ли си ги на живо?
Защото аз съм на обратното мнение,  Златка често я засичам без грим и неглиже, т.е. имам реални впечатления Wink Всяка девойка с добър грим и дрешки може да заприлича на Николета, в нея има нещо безлично, никога не бих се обърнала на улицата след нея, постна ми е newsm78.
Хайде и аз при злобарките hahaha
Обсъждам само външният вид, интелектуално и двете са  забележителни.

# 506
# 507
Чак пък толкова да е гнусен Делян Пеевски е доста преувеличено. Нито е толкова грозен, нито нищо. Не го харесвам, но някои са доста крайни. Ми има си хора с доста наднормено тегло. Това не ги прави гнусни. Не могат всички да са фиданки. Моят мъж също е от така наречените " огромни и гнусни". Да, голям е, но е много мил и привлекателен. И тези хора също има кой да ги обича  Peace
Стига глупости този Дилян Пеевски е толкова гнусен, мазен, дебел, грозен и пъпчив че нямам думи.
Цветелина Янева е с него само заради милионите на майка му.
А как си ляга с него - нямам думи... Sick Sick Sick

# 508
Николета по-хубава от Златка Joyвиждала ли си ги на живо?
Защото аз съм на обратното мнение,  Златка често я засичам без грим и неглиже, т.е. имам реални впечатления Wink Всяка девойка с добър грим и дрешки може да заприлича на Николета, в нея има нещо безлично, никога не бих се обърнала на улицата след нея, постна ми е newsm78.
Хайде и аз при злобарките hahaha
Обсъждам само външният вид, интелектуално и двете са  забележителни.

В интерес на истината съм виждала и двете Златки на живо, но Никиту не  Crazy
Даже черната Златка в видях миналата седмица на плажа. Беше на 3м от нас. Ми...малко е грубичка, ама пък има хубаво тяло. Учеше се да кара сърф и я снимаше някакъв момък отстрани  Crazy

# 509
Сакън не говорете така за Вин Дизел, на кои испански острови, да ходя
да раздам правосъдие и да нашляпам мъжки дупета?Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт