Звездни компромати-106

• 69 244
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Eто в това отношение ми харесва как Румен Гайтански се е справил.Нито Ивайла Бакалова се впуска в подробности за живота си с него, нито Ася Христова. Laughing

Изобщо не може да се сравняват единият мъж и другото момче, на което Марчето е стъпила на врата.  Освен за бизнеса, не съм чула и някоя от двете да говори какви "пинизи" и секси игрички и номерца прави на мъжа си, как ако и изневери ще му откъсне ........ и т.н.  Мария така го излага нейният мъж, че май и Галена не може толкова Галин.

# 241
Eто в това отношение ми харесва как Румен Гайтански се е справил.Нито Ивайла Бакалова се впуска в подробности за живота си с него, нито Ася Христова. Laughing

Изобщо не може да се сравняват единият мъж и другото момче, на което Марчето е стъпила на врата.  Освен за бизнеса, не съм чула и някоя от двете да говори какви "пинизи" и секси игрички и номерца прави на мъжа си, как ако и изневери ще му откъсне ........ и т.н.  Мария така го излага нейният мъж, че май и Галена не може толкова Галин.
Мария беше се изказала в едно интервю, че ако Митко не бил богат нямало как да се получат нещата, или нещо такова.

# 242
Не можем да сравняваме и Мария с Ивайла и още  по - малко  с Ася , но аз го дадох за пример  не за да ги сравняваме , то е и невъзможно де .Митко може само да диша прахта на такива като Гайтански и Божков, който също е "действал" не една и две  небезизвестни жени , но те си мълчат. Wink

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 21:45 от Te amo

# 243
  • в Кошера
Една от причините, поради който Ивайла е била натирена в ...., и от червения мерцедес кабрио 'С 8888 **' е скочила в рено, е била, че много й знае устата в интервютата, особено след едно, в което показваше общия им дом, гардероб и пр. Това съм го чувала още тогава от изявени СФ-клюкари  Mr. Green Истината е някъде там.....
Колкото до Митко на Мария...той за мен си е мъж под чехъл, влюбен в жена си..тя затова и плямпа толкова наляво-надясно...Само се чудя, що не каже, примерно, че до коорепацията им няма алфалтов път?!?! По въпроси с домът им съм чела "живеем в полите на Витоша и дишаме чист въздух.." Дрън-дрън! Лъжа! Живеят в квартал Витоша, което е нещо много различно  Grinning

# 244
Някой гледали тази вечер  Черешката на тортата?

# 245
Аз, но не внимателно. Защо?

# 246
  • Бургас
Гледах я,май тази седмица хванах домакинството на Катето Евро и Ива. Астор ми направи неприятно впечатление на кисел чичка, а ми се чу коментар на Дичо при вечерята у Евро,че не бил в настроение,защото не пиел нея вечер. Но днес беше яко подпийнал и се цупи и се кара,че не е оценен по достойнство.

# 247
# 248
  • ...край Дунава

Странно как и тя започна да се появява без грим Thinking Иначе ми е мниого приятна.

# 249
Да, и аз се замислих за това с грима Simple Smile

# 250
  • Burgas
Мале тоя Делянчо е ужасен  Shocked как може,а Цветелина ми беше симпатична.... парите какво ли не правят...

# 251

Много са ми готини двамата Peace Ама Антонио остарял ми се вижда, но си все такъв пич Wink

# 252
Според мен не е търсен ефект - не е съвсем без грим, но с такъв, че да дава нуд-ефект. Добре изглежда, но можеше да сложи малко цвят за свежест Peace

# 253
ами да, ВСИЧКИ копират Николета - очила, анцузи, с грим, без грим...  Crazy

# 254
Гледах я,май тази седмица хванах домакинството на Катето Евро и Ива. Астор ми направи неприятно впечатление на кисел чичка, а ми се чу коментар на Дичо при вечерята у Евро,че не бил в настроение,защото не пиел нея вечер. Но днес беше яко подпийнал и се цупи и се кара,че не е оценен по достойнство.

Да, и мен много ме изненада неговата реакция. Вярно е, че много се постара наистина, но накрая само дето не се разплака. Явно не може да губи. Много ме изненадаха думите му.

Общи условия

Активация на акаунт