Звездни компромати-106

• 69 131
  • 751
  •   1
Отговори
# 510

Някак измъчена ми се вижда тази жена. Хубава и нежна, но измъчена.

# 511
  • София
Чак пък толкова да е гнусен Делян Пеевски е доста преувеличено. Нито е толкова грозен, нито нищо. Не го харесвам, но някои са доста крайни. Ми има си хора с доста наднормено тегло. Това не ги прави гнусни. Не могат всички да са фиданки. Моят мъж също е от така наречените " огромни и гнусни". Да, голям е, но е много мил и привлекателен. И тези хора също има кой да ги обича  Peace
Включвам се провокирана от тази атака към по- пълничките  Laughing Много е лесно да коментираме човек, който е изтипосан тук, а ние да крием нашите снимки  Mr. Green
 Та, моят мъж преди 10 години беше 75 кг.с буйна коса и изглеждаше като модел от лъскаво списание... Сега е 100 кг., леко му поокапа косата, има си и малко коремче, но е ужасно красив, свива ми се стомаха като го видя  Heart Eyes  Така, че моля ви не слагайте етикети на хора, който дори не познавате, не знам злоба ли е, комплекси ли   newsm78
 Повече положителни емоции, момичета, лято е, радвайте се на живота   bouquet

Само да добавя за моя приятелка, която беше много красива, слаба, с идеални мерки, но и откриха заболяване на кръвта, започна прием на кортизон и заприлича на слонче  Sad  Какво мъжът й да я зареже, за да не си ляга до нея ли  ooooh!

# 512
Чак пък толкова да е гнусен Делян Пеевски е доста преувеличено. Нито е толкова грозен, нито нищо. Не го харесвам, но някои са доста крайни. Ми има си хора с доста наднормено тегло. Това не ги прави гнусни. Не могат всички да са фиданки. Моят мъж също е от така наречените " огромни и гнусни". Да, голям е, но е много мил и привлекателен. И тези хора също има кой да ги обича  Peace
Включвам се провокирана от тази атака към по- пълничките  Laughing Много е лесно да коментираме човек, който е изтипосан тук, а ние да крием нашите снимки  Mr. Green
 Та, моят мъж преди 10 години беше 75 кг.с буйна коса и изглеждаше като модел от лъскаво списание... Сега е 100 кг., леко му поокапа косата, има си и малко коремче, но е ужасно красив, свива ми се стомаха като го видя  Heart Eyes  Така, че моля ви не слагайте етикети на хора, който дори не познавате, не знам злоба ли е, комплекси ли   newsm78

Само да добавя за моя приятелка, която беше много красива, слаба, с идеални мерки, но и откриха заболяване на кръвта, започна прием на кортизон и заприлича на слонче  Sad  Какво мъжът й да я зареже, за да не си ляга до нея ли  ooooh!
Съгласна съм с това разбира се.
Но Цветито е с Пеевски само заради милионите му то е ясно. Ако не беше милионер, а обикновен водопроводчик да речем тя ФУУУЛК зВеЗдЪтЪ ЩЕШЕ ЛИ ДА СИ ЛЕГНЕ С ТОВА ГРОЗНО ДЕБЕЛО момче???

# 513
# 514

Само да добавя за моя приятелка, която беше много красива, слаба, с идеални мерки, но и откриха заболяване на кръвта, започна прием на кортизон и заприлича на слонче  Sad  Какво мъжът й да я зареже, за да не си ляга до нея ли  ooooh!

Оооо,ситуацията,която описваш е коренно различна  Stop
Твоят мъж си е твой мъж и ти го познаваш отпреди,знаеш какъв е бил,била си до него по време на промяната си и той винаги ще си е твоят мачо  Peace

Но Делян Пеевски,нито е красив,нито е привлекателен дори/незнам, може аз нещо да съм недоскив  Thinking /.И Цветелина Янева се е запознала с него в този му вид  Wink Не е била отпреди с него,когато е бил слабо и красиво момче/каквото всъщност той не е бил май  Crazy /.

Няма сила ,която да ме убеди,че Цветелина Янева,която си е красавица за мен може да го хареса ей така на една сватба и да се влюби в него просто в красивите му "сини очи"  Laughing
То е ясно,че не й е супер антипатичен/защото ако беше незнам как пък толкова време ще издържи да си ляга  с него/ ,но определено всичко е подплатено и от портфейла му  Wink

Доколкото ми е известно Цветито преди е ходила с този Мистър България:
http://www.blife.bg/pictures/big/5c30e136e5df.jpg

Той твърди,че са имали само флирт и нищо повече,но са засичани много пъти заедно:
http://life.dir.bg/gallery.php?id=6048283&nomer=5

Още като излезе Цв.Янева на "бял свят" нета беше фрашкан с техни снимки,а сега са ги изпокрили  Rolling Eyes Където беше снимана тя,там беше и той  Mr. Green

А точно по времето,когато тя се е залюбила явно с Делян  Laughing мъжът ми я е видял в кафенето на мола.Седяла е точно на съседната маса.Била е без екстеншъните,на нормална руса черта с лек грим.била е с някакви приятелки.Тогава е дошъл Лъчезар Иванов,навел се е да я целуне,а тя се извъртяла с въздишка и подала бузата си  Laughing Не му станало много приятно,но си седнал при тях.

Та мисълта ми беше,че ако е ходила с него/флирт,млирт или каквото и да е/ съмнявам се да е толкова влюбена в Пеевски.Не,че Лъчезар е големия красавец де,но в сравнение с Пеевски  Whistling Whistling

# 515
  • София
И аз познавам няКолко дебелки момчета- чаровници и работливи, как някоя фолк звЕзда не се завъртя около тях, ами само на разни Коковци и Делянчовци скачат.

# 516
ми те може и да не си лягат с делян пеевски; само да я спонсорира и да се хвали с нея; а знаете ли коя е жената от която делян пеевски има детенце?
и на линка в дир-а над снимката с мистър българия има заглавие че днешните жени са мн. меркантилни; явно не е бил достатъчно финансово красив за цветелина янева.
николета също сигурно не е с божинов само, защото е известен и симпатичен

# 517
  • Балчик
ми те може и да не си лягат с делян пеевски; само да я спонсорира и да се хвали с нея; а знаете ли коя е жената от която делян пеевски има детенце?
и на линка в дир-а над снимката с мистър българия има заглавие че днешните жени са мн. меркантилни; явно не е бил достатъчно финансово красив за цветелина янева.
николета също сигурно не е с божинов само, защото е известен и симпатичен
аааа да да , само заради нейните сини очи я държи Пеевски.
На мен ми беше смешно като в интервю говореше как баща и майка и
колко много го харесали  Mr. Green и го одобрили, а дали биха одобрили
водопроводчика  Mr. Green

# 518
Доколкото зная, семейството на Цвети отдавна изкарва доста пари от музика. Едва ли е търсила само и единствено изгодата. Според мен, властта и някои други качества могат да бъдат доста по-мощен афродизиак. Все пак става дума за сравнително младо момиче, не е видяла свят още и т.н. Тепърва й предстои да се запознава с богати мъже. Laughing

# 519
# 520
Доколкото зная, семейството на Цвети отдавна изкарва доста пари от музика. Едва ли е търсила само и единствено изгодата. Според мен, властта и някои други качества могат да бъдат доста по-мощен афродизиак. Все пак става дума за сравнително младо момиче, не е видяла свят още и т.н. Тепърва й предстои да се запознава с богати мъже. Laughing
А изкарвали пари - хвалят се само.
Ако не бяха милионите на Пеевски - едва ли щеше да стане ФУОЛкЪЪ ЗвИзДЪЪЪ Цецито ЯнеВа.
А пък тази хипотеза вложил в нея няколко мильона за да се надува , че му е гадже без да спи с него - ГОЛЯМ СМЯХ... Joy
КОЙ ДАВА ПАРИ ТОЛКОВА, А ДРУГ ДА БЛИЖЕ И ЯДЕ ТОРТАТА - ТАКЪВ ФИЛМ НЯМА...
На пълна консумация и програма е Цецито на Пеевски... Mr. Green Joy Joy Joy

# 521
  • Балчик
Изкарали много пари - ами ок , това не значи , че ще бягат от още
изгода е разбира се -  ти си го писала - власт , някои други неща и пари.
 Peace

# 522
# 523
Марианке, тя влезе в Пайнер доста преди да се запознае с Делян. И, да, от сватби се изкарват парички, и то доста Wink
Както и да е, не ми се спори. Детето пее, прави добри клипове, за мен е без значение с кого спи Hug

# 524
Семейството на Цветелина може да изкарва добри пари от музика, но  друго си е да владееш целия медиен пазар. Peace

Общи условия

Активация на акаунт