КГБ = Клуб на Готините Баби - 112

• 27 802
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За албума - може да си сменим пак паролата. Но този път да бъде нещо съвсем неочаквано от врага. Например комбинация от цифри и букви. Ама  пък ако имат близък комп. специалист все ще влезат и ще гледат. На мене не ми пречи - да гледат и да завиждат. Хубави хора се срещат на хубави места и си изкарват хубаво.
Фурия, къде си след рок-феста? Обади се..

# 76
Eее, не! Писах, писах със замах и хъс и се оказа, че нетът ме е отхвърлили и ми иска мейл и парола, а посел пък сесията изтекла. Ама аз съм си в темата, не съм излизала...ох, доставчикът ли не е на ред или времето обърка нета, не зная, но вдъхновението ми секна, не мога да се повторя.
Та пожелавам лека и спокойна нощ, сладки сънища, обич и любов!
И още много, много емоции

# 77
...

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 15:27 от BABETka

# 78
Добро ви утро!
Все още не е съвсем утро, но както ,,бързо'' Simple Smile пиша, когато го публикувам сигурно съвсем ще се е развиделило.

Бабет  здравей,  появи се и ти. Вярна на стилът ти-пак писано и ,,брисано'' Simple Smile, но си е твое право. Учудвам се за начинаеща, каквито сме с теб, колко много знаеш за някои тук. А и писането ти е едно такова припряно-хаотично и разхвърляно и като ,,поорежеш'' в последствие от тук, от там съвсем се губи смисъла.  Успокой се, напиши нещо интересно случило ти се, разкажи ни за градът ти, за животът там, за семейството ти, как си, коя си-такива неща, а ти само ,,прехвърчаш'' от тук от там и като изтриеш после половината от написаното става ,,манджа с грозде''

Днес за мен е специален ден. Моето пораснало момче навърша 33 години. Сякаш вчера беше когато се роди, бяха  същите юлски горещини, а аз младо майче, искащо да сподели с целият свят, колко е щастливо, че си има бебче.
Сега нещата се обърнаха, синът ми си има вече почти 4-месечна дъщеричка, а аз от позицията баба пак ми се ще да изкрещя на целият свят колко съм щастлива. Животът през тези години доста пъти ме е ,,удрял през пръстите'', та станах по-предпазлива и по въздъжана. Какво го е еня ,,светът'' за моите радости, даже напротив,  започна да ме е страх да не завиди ,,светът'' на щастието ми. Научих се да не споделям с всеки, макар, че за мен споделената радост е двойна радост. Нещо не ми се търсят картинки, но ако имам възможност, бих почерпила всяка от вас за здраве и късмет на момчето ми и семейството му. Къса ми се сърцето, защото не сме се виждали почти две години, но пък ме успокоява това, че е по-важно да е здрав и щастлив и може да се справи във всяка ситуация.

.

За къде рожден ден без торта .
Виртуална  почерпка за вас, приятелки мои.
Хубав и успешен ден от мен !!!

# 79
  • София
djily, Честит Рожден ден на твоето пораснало момче!
Пожелавам му здраве, щастие и нека живота му бъде изпълнен само с хубави изненади и щастливи мигове!
На теб пожелавам да бъдеш все така щастлива и горда майка и баба и  в най-близко бъдеще да можеш да ги прегърнеш!

Надявам се, че и с теб ще се срещна скоро и ще има много какво да си поговорим, усещам го от това, което пишеш.
Маринка, извинявай, но на патерица - Честит Рожден Ден на твоята майчица. Щастлива си, че я имаш. Да ви е жива и здрава!

Момичета, за сега се справям. Спя пред ТВ-то, със светната лампа в коридора. Мен и преди не ми е било комфортно , когато го е нямало за ден, за два. Та това е, с което ще трябва да се справя.
Много ми е накъсано мисълта нещо, ама, нейсе. Не, че ми е мисъл  Laughing

# 80
  • София
Джили,честит рожден ден на сина ти!Пожелавам му да е здрав и щастлив,да те радва и да се гордееш винаги с него!

# 81
Добро утро момичета Simple Smile,

m a y a, Честито пенсиониране, да си здрава и да сринеш пенсионния фонд!

djily , Да ти е живо и здраво момчето, с още внуци да те зарадва!

Днес е Илинден, ако има именници - честито и на тях! Поверието е днес да не се влиза в морето, че винаги взема жертви! И е нормално днес да вали и гърми Simple Smile. Свети Илия е светия на мълниите и гръмотевиците Simple Smile. Днес моя Илия, щеше да празнува, мир на праха му!

# 82
  • София
      Добро утро,момичета!
      Римар,Весит Hug Hug Hug Hug
      Мая,честито ти пенсиониране!Да си харчиш паричките за екскурзии и удоволствия!
      Аз днес ще съм у дома.Ще пиша по-късно по-вече.
      Приятен ден!

# 83
  • София

Добро утро, дами мили!

Откога не сме пили кафе заедно?  Wink

Джили, честит рожден ден на синчето ти. Да е здрав и с късмет, пожелавам му прекрасни мигове с любимите му хора.

Римарче, благодаря ти, мила. Прегръдки!  Hug

Майче, честито пенсиониране. И аз като Яжка ти пожелавам да си харчиш пенсията за дълги пътешествия!  Laughing

Яжка, как е, ще почваш ли ремонта?

Кари, вчера гледахме с Владко твоите красоти, пратени по мейла и то с голямо удоволствие.  bowuu

Лек ден да е деня на всички!

# 84
Добрутро мили девойки Hug

Римар Hug Hug

Джили, честит рожден ден на сина ти.Да е жив ,да е здрав,да е щастлив и още няколко пъти да те направи щастлива баба

Майче миличка,честито ти заслужено пенсиониране и както казаха момичетата, пенсията само за хубави неща да харчиш

Момичета, времето лети със скороста на метеор Simple Smile другата седмица  (в края) си заминавам.Много бих се радвала на поне още една срещичка.Какво ще кажете?

Желая ви хубав ден а аз излизам, горещо или не, с шишенце студена вода в ръка

# 85
  • София

Джили мног здраве ,късмет ,любов и успехи на твоето момче!
 С оглед очакваните горещини и бури,ходенето ми на лекар се отлага за утре или вдругиден.
 Мая честито ти пенсиониране,дано те задоволява пендията,че мъж ми с 43 години стаж идобра заплата взе много ниска пенсия ,чак даже ме  е срам да я кажа.
 За албума мисля ,че напротив бих се гордяла с тези снимки.
 Много внимание им отделяте,аз престанах ,просто ги няма,пък и не тая омраза към никой,да учеем да простим е върховно качество. Днес басейна на децатае напълнен пак от рано и неможете да ги видите с каква радост се плацикат.
 Весит  за твоя незабравим Илия Flowers Rose Flowers Rose
 Римар почивай си много и спи повече. Hug

# 86
  • София
vessit  Hug Hug Hug

готова съм за среща

# 87
  • София
      Mомичета,много ми е тъжно.Останах сама.В неделя се прибра Еми и изпразни гардероба в тяхната спалня/заради ремонта/Някои дрехи качи в кашони на тавана.но повечето изпрати на Гулянци.Днес си замина,но ще дойде към края на другия месец,заради документи от работата.Остана безработна и ще постои при майка си,после ще търси работа.Но не се знае къде-тук или там...Нещата не вървят на добре.Надявах се,но май е напразно...На мен ми е много мъчно,не ми е било съдено да се радвам на Вики.Само 6м /от Нова година/можах да контактувам с нея всеки ден,да я пазя понякога.Знам,че това неминуемо щеше да се случи.Но ми е много мъчно.

# 88
  • София
Яжка  Hug Hug Hug

# 89
Джили,, Хубавице! Да ти се ненадява човек с тая хубост и младост как си изгледала 33-годишно момченце!
Да му е честита Христовата възраст! Да го споходят Христовата слава и власт над света! Да го отмине чашата с Христовите мъки!

ura  Party Time  Gift
Маринка, на патерица - здраве и дълги дни за майчето ти!
 Gift   dazzler1    party002

Майче, най-хубавите години били идвали! Ха дано!

newsm67

Девойки, Йоан "се отпъпчи" - топлинно - та се евакуираме спешно двамата високо-високо-високо /любим хит на ФСБ, един от най-добрите в БГ/ - на Витоша.
Моля ви, погрижете се за Ирина от Тема, не бива да я изоставяме.

Яжке, стига си тъгувала, тръгвай с мен на Витоша! Ще го измислим как. Имам внуче за гледане "по съвместителство". Ако не днес - в събота. Пък ей го Гулянци къде е - ще идвам с теб, имам работа натам. Представям си как ще станеш най-любимата баба на света. И както другите деца лятото ходят "при баба на село" - така Вики ще идва "при баба в града".

Общи условия

Активация на акаунт