КГБ = Клуб на Готините Баби - 112

• 27 802
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
             Привет,девойки!
              Аз ,разбира се,се мотам от сутринта и се захващам с какво ли не!Нещо не ми спори и ми е едно..... Sad.....ревливо.Това време направо ме разсипва.Болят ме ръцете и всички костички  Sad Вчера ми дадоха една опаковка на някакво лекарство та ще го търся и ще пробвам.Дано спрат сутрешните болки,че сили нямам.
             Римар  Hug Hug Hug!

Джили,честит рожден ден на порасналото ти момче!Здраве,късмет и обич!

Яжке,няма ли за теб спокойствие вече?
           vessit,ти ме уплаши с това "не къпане в морето" ooooh! И както ми е нервно още повече ми стана ревливо. Cry
           Каролин,приемам предложението ти и хайде казвайте КЪДЕ И КОГА?

# 91
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Честит празник!

Джили , да ти е живо и здраво синчето!
Много щастие , любов и късмет!

Веси за твоя Илия. Flowers Rose Flowers Rose

Ааааа Маринка , Яжка предполагам ме е понтирала с маркуча.  Joy
То докато бях в БГ с това ме помнат все бЕх с маркуча и днес и нощес. Laughing

# 92
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет девойки,

Джили, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на сина ти!

ЖЕЛАЯ МУ МНОГО  ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ, ЗАОБИКОЛЕН ОТ ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ И ОБИЧАЩИ ГО РОДИТЕЛИ!

НАЗДРАВЕ

Джили, на теб пожелавам да се видите в най-скоро време, да го прегърнеш и да нагушкаш малкото слънчице. А това е за теб

Майче, честито пенсиониране! Добре дошла в стройните редици на "държавните рентиери"!     smile3503

На празнуващите днес, да им е живо име и да са здрави и щастливи!

Яжка, разбирам те, но стискай зъби и все ще се намери решение на въпроса. Ето и Здравето ти подсказва - " при баба в града" звучи чудесно, нали?    newsm53

Римар, винаги когато имаш нужда се обаждай, мила. И не само на мен, нали за това сме семейство, да си помагаме!  Hug   Hug   Hug

Веси, съжалявам много.....но, такъв е живота и каквото ни поднесе, трябва да се справяме, нали? На мен най-трудно ми беше да се справя със самотата по празници, когато всички семейства са заедно, а аз виех от мъка..... smile3518

Танитка, нямаше ли кой да те обръща на плажа, сестро мила, че така си се "опекла".... tooth    tooth     tooth

Айлааааааррррииииппппииииии, бабата по съвместителствооооо! Умната в планинатааааа!
Здраве, завиждам ви. Нацелувай и намачкай Йо от мен!  Да си изкарате чудесно.smile3521

Маринка, кафенцето ти е мммммм, пийвам си го с кеф, мерси. Целувки за Владко.     love001

Каролин, броени дни бързо минават, но нищо не знае човек.....може до края на лятото да ти се случи отново да дойдеш и пак да се видим...... newsm10

# 93
  • София
    Днес пера на ръка.Голяма мъка е.Майстора ще започне в събота.Дано поне  монтира пералнята,но не ми се вярва.Има много за къртене,водопровод,канал,подзидване,подмазване,после подовите плочки и чак тогава. Вижда ми се далече.
    Каролин,ще се срещнеме пак,но сега не мога да кажа кога.Аз ще ти се обадя след работа.Ако се организирате за уикенда,вероятно ще съм с майстора.
    Маринче,исках да го напиша специално.БЛАГОДАРЯ ти за подаръка,който ни направи.БЛАГОДАРЯ на всички момичета,които дойдоха в Костенец и изкарахме великолепно.Останаха ни незабравими спомени.БЛАГОДАРЯ и на Пламен,че позволи да прекараме една седмица в къщата ви.Да му предадеш,че има златни ръце и голям мерак.Направил е една разкошна вила и още по хубаво оформен двор.А вече си има и помощник,който да се грижи за тревата,поливайки я с "мукук". 

# 94
Върнах се, бях на среща с приятелки от младежките години, влезохме уж в заведение с климатик, ама то климатика като на реиса за Костенец Joy hahaha hahaha
Панирахме се на тая жега и се разбягахме като попарени, абе май си беше без  "като"-то Mr. GreenКупих някакво кисело мляко и сега се изстудявам с аирян Simple Smile

и вас да почерпя

За среща решете когато  и където на всички е удобно, освен понеделник вечерта.

Маринче и аз още веднъж се присъединявам към писаното от Яжка с моето огромно БЛАГОДАРЯ Hugза всичко
БЛАГОДАРЯ още веднъж също и на чудесната компания която направи дните незабравими,позволете ми да се самоcитирам от  старата тема :

Както вече се досетихте нашата седмица в Костенец беше неописуемо отморяваща, заряждаща, отпускаща, благодарение на очарователната ни и всеодайна домакиня, изключително приятната компания,прекрасните попълнения за уикенда ( само можем да съжаляваме че не бяха повече на брой, но и това надявам се ще стане)истинското ни запознанство с жизнерадостната Djili.Всичко това остави в сърцата ни горещо желание за още.. Hug Hug Hug.

Яжка мила,погледни на въпроса за това че в момента си сама откъм положителната страна.Така поне няма да се притесняваш че режима на някого ще се наруши от предстоящия ремонт. Да търчиш на работа,да готвиш,шеташ, пазаруваш переш и прочие тривиални действия при полеви условия ще ти бъдат по лесни за един човек.А що се отнася до Вики, тя си е и винаги ще си остане твоята сладка красавица.Както малкото пухкаво кълбеце Насенце в момента расте и се развива малко далеч от теб,така ще е и с Вики.Все едно че за момента само е при другата баба, а по нататък както казват човек предполага, господ разполага.

Олеле и аз написах ферман #Crazy
Стоите на хладно и пийте много вода Hug

# 95
Добър ден, девойки!

Днес е много горещо, пазете се  Hug Hug Hug

Джили, честит рожден ден на твоето момче!
Много здраве, любов и успехи в Далечната земя!

Честит имен ден на празнуващите днес, щастие и много успехи!

Мая, честито пенсиониране! Дълги години да си получаваш пенсията!

Яжка, пожелавам ти бърз и успешен ремонт!
Трудно и неприятно ти е сега, но после ще стане удобно и хубаво  Hug

Здравче, приятно изкарване на прохлада!

Спокоен и усмихнат ден на всички ви пожелавам  Hug Hug Hug

Днес нещо не мога да се организирам - започвам едно, оставям го, подхващам друго.....и с всичко съм до никъде  Mr. Green

# 96
  • София

Момичета, току-що говорих с журналистката от сп. "Тема", тази вечер предава материала си за печат. Иска да публикува снимки на някои от нас, тези които нямат нищо против, разбира се, или на наше внуче. Аз имам намерение да се срещна с нея в късния следобед и да поговорим. Така, че ако някой иска някоя снимка да се пусне казвайте.

# 97
Паролата сменена.
известие на лични.
КГБ.

# 98
           Марина,а нямаше ли начин да се срещнем групово с нея?Все пак не ми е безразлично какво точно ще напише.Няма ли начин да се види материали преди да се публикува? За снимките - може би трябва да и се дадат от първата среща с всички /поне една/ и от последните срещи с новите членове.Така,че да се видят всички и стари и нови.

# 99
  • София

Диди, аз й се обадих днес в отговор на молбата на Здравка. Както писах, тя предава материала си довечера, готви го, както разбирам от постове, вече няколко дни. Така, че ако си свободно привечер кажи час и ела с мен. Отнася се за всички, които искат и могат. То впрочем беше уточнено още в самото начало. Аз не проявявам самоинициатива заради самата себе си. Както разбирам има хора, които вече са писали и разговаряли с нея. Редакцията на списанието се намира в пресечка на Витошка и на мен ми е близо. Това е от мен.

# 100
 Embarassed Малко се позасегнах, ама нищо. Ще ми мине.

Късмет,
Бабет

П.П. И да ти е жив и здрав сина, Джили, с още внуци да те радва!
П.П.П. Оhо, и Дидия била РАЧЕ като мене, пък забравих да й честитя. Да си все така пряма и бойна, Дидия!   bouquet

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 15:30 от BABETka

# 101
Привет момичета !!!

ДЖИЛИ- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЕТО МОМЧЕ !!!ПОЖЕЛАВАМ МУ ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ,КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ЧОВЕК !!!

Яжка - припомних си времето,когато перях с пералня Рига,обута с червени гумени ботушки в банята  и изплаквам ли изплаквам на чучура на душа Grinning Mr. Green Joy Joy
Не се тревожи ,че си сама.Може от тук нататък да ти се отворят нещата. Hug Hug

Мая - честито ти пенсиониране и от мене Hug Hug
Дълги години да си харчих паричките  Hug HugДано да са повечко Hug Hug

На всички - приятен следобед! И на сянка - по възможност,че жегата еее- майко мила
При нас - казаха 40 градуса.Надявам се да не познаят

А парола кой ще ми изпрати  newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 14:06 от Gabkata

# 102
  • София
    Гъбке,чувствам те близка,а още не съм те виждала.Хайде,покажи се най-после!
    Бабетке,стига си трила,пак е станало мазало!Трябва да отида назад,да направя справка...,но нямам нерви за това.Пиши си в прав текст,така всичко ще е ясно!
    Маринче,оправяй се с журналистката,само без имена и снимки!Аз и писах общи работи,но не конкретни.Ако решите за обща снимка-хубаво,ама не е актуално.На Балани и Морени има от отлюспените.А нямаме, по принцип, обща снимка,на която да са всички.Що не ни сложи аватарите,нали сме искали да сме анонимни за публиката!
    Тук духа един силен вятър...Прането съхне за минутки.Днес  при нас има и облаци и не е толкова горещо.
    Днес нито веднъж не можах да побликувам нормално.Скъса ми нервите.Не знам какъв е проблема.Изтекла ми сесията,та копирам и побликувам след като вляза наново.

# 103
  • София
 Абе момичета ,какви са тези забележки към Бабет. Naughty
 всеки си има право да трие ,да пише ,да брише.  Да не я пропъдите от темата.... Cry бурята започва ,изпратих снимки на Марина.
 Големи конспирации,голямо нещо. #Crazy

# 104

Здравейте момичета! Hug
В най-горещите часове бях по задачи- не оставих неплатена сметка, напазарих това-онова, прибрах се вир-водичка, направо в банята и ще си полегна, ама първо да ви видя как сте, че после! Joy

Здравче, добре че на Йо са му минали пъпките! Heart Eyes

Яге, дано се понаредят нещата с времето! Heart Eyes
Аз минах по този път, само че Дилянка и Бори се прибраха у дома.
Тази дето им развали живота и тя го изгони, и тя му гледа едно дете, само че без брак, а зетя.........пак ерген! Чудесии на чудесата!!! newsm78
Бързо да минава ремонта! Hug

Мая, честито ти пенсиониране!   newsm51
Да ти е голяма пенсията и дълго да я получаваш!   Heart Eyes

Каролинче, благодаря за паролата! Heart Eyes

Тутулинка, аз бях под тента на сянка, ама във водата изгорях жестоко! Heart Eyes

Бабет, ако дойдеш във Варна, сигурно ще се видим, само здраве да е! Hug
Благодаря за поканата, за еднопосочния билет! hahaha

Веси, за Илия Flowers Rose Flowers Rose!

Маринче, за "Тема", от мен имаш картбланш, нямам претенции, действай и избирай на място!
Heart Eyes

Джили, честит рожден ден на сина ти!!
Желая му най-големия букет,
от здраве, щастие и късмет!
                    Наздраве!

За теб Джили!

Общи условия

Активация на акаунт