Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 51"Кекс със стафидки на есен"

• 22 355
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Мариола, каква нова песен зяпа Чаги, не разбрах? Embarassed

# 616
Наде ,   bouquet

Поли ,не ми се струва същото у-ще  newsm78

по натам има  сери с сцени там където   Чаги заведе Фери да и  обясни  Ханде че между  тях  не е имало  нищо е на  тези сери  ще видите че е така а и има към 20, 21 епизод и отвън  в двора на училището     доста съвпадения  Mr. Green 

# 617
а не ми се вързвайте Sickаз като една романтична патка Praynig Praynigвсе ми се приискват някакви по така неща,ама smile3502 smile3502 smile3502

# 618
Мери май всички го искаме Simple Smile

# 619
мн лесно й се дава Емир гледам

# 620
Меги Hug, той не може да и се сърди дълго.

# 621
хах,това е либов.

# 622
Меги, нещо много се разминаваме с теб в последно време, не може да се засечем. Sick

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 16:53 от Neidjal

# 623
Загледах се в Езел,но вече се връщам,че скоро пак започват снимки на нашето сериалче. Мн ни е хубав,сладък сериала,макар че има и други хубави такива,но и аз като тебе съм пристрастена към АФК.

# 624
Как си Наде? Приготвяте ли се за море?

# 625
Раничко е още, но вече се настройваме за морето. До снимките на новият сезон има бая време, защо казваш, че са скоро, друга информация ли намери?

# 626
Емир,как се оглежда накрая,като отиде да остави проекта на Зехра.Помислих си,ако тр да отиде да иска Фери от баща й от там какво ли ще е,че и майка си и баща си да води?

# 627
Нали  Чаатай казва за 15.08.,че ще срещат с Хазал и т.н. да се надяваме.

# 628
Емир,как се оглежда накрая,като отиде да остави проекта на Зехра.Помислих си,ако тр да отиде да иска Фери от баща й от там какво ли ще е,че и майка си и баща си да води?

Стигне ли се до там, да отиде да я иска с родителите си, това ще означава, че всички препятствия по между им, ще са преодоляни и враждата между двете семейства, ще е приключила. Иначе няма как да стане според мен.

# 629
Тинче понеже ти влизаш и в другата тема-какви са тия блогове за филми на ужасите, които съпровождат всеки пост на HouSse Baby.  Shocked Там сме от много теми, много народ, много нещо.   #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт