"Дързост и красота"- тема 70:"Loyalty and betrayal(лоялност и предателство)"

• 48 616
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • somewhere near the sea
А сега ще гльодам и ужасната Пам с още по-ужасния дедо Стив  Sick
Дано само не стигнат до секс, че гледката ще е плачевна  Mr. Green

Дано, ама неТюх ooooh!

# 691
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ей ме на и мене на мегдана!!!! sun
Отивам да чета,щот' доста съм опущила!!!! Cry
Утре шъ съ изкажа компИтентнУ..... Hug

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 20:13 от susy

# 692
СуперГеорги, явно това е новата мода - с турските сериали. Една моя роднина каза тъжно: "То няма какво друго да се гледа. Или тия сериали, или нищо." В работата дойде една заместничка, туркиня, и като разбра, че съм българка, веднага изръси: "Ааа, аз съм чувала, че в България всички гледат турска телевизия и знаят турски."  ooooh! Казах й, че това не е вярно и се оттеглих. Добре, че още дават тоя сериал, който макар и сбозен напоследък, е поне някаква алтернатива на турските мелодрами.

# 693
  • София, България
А, и българските сериали не са лоши. Нищо, че ги дават веднъж седмично. Май единствения ежедневен беше Забранена любов. Но според мен не беше лош - с мъж ми го изгледахме Simple Smile

# 694
  • somewhere near the sea
Наистина, радос, права си за българските сериали. Прави впечатление, че качеството им се подобри. Дори този-"Забранена любов"-макар и с треторазрядни актьори пак беше по- добър от много от турските  или латиноамериканските бози. Дори латиносериалите бяха в пъти по-зле от сега излъчваните турски поредици, но кой знае защо ние не се бунтувахме толкова.

Всеки сериал има своите спадове и възходи. Нашият предстои да живне скоро. Надявам се и почитателите му да живнат. Praynig

# 695
  • somewhere near the sea

Маркъс е впечатлен, че Оливър всъщност познава диджея Daddy Yankee, и той е дошъл в града, за да го види. Той и мениджърът му се интересуват, когато чуват за партито по случай дипломирането на Хоуп в имението на Forrester и иска да го включи в своето видео.
Пам се хвали на Джарет, че  си е намерила мъж и той е отседнал в нейния апартамент. Но не дава да се каже и  дума за това, в противен случай Стефани ще разбере.

Майк Guthrie се връща и иска обратно пистолета от Стивън. Видял е снимка на Стефани върху бюрото, когато се е появил на вратата. Не желае да се намесва  в това семейство отново, заради това, което се е случи с любимата му Шийла.

Стивън обяснява позицията си. Обещал е на жена си да защити дъщерите им и  ще направи каквото е необходимо. Пам се връща у дома и иска да бъдат запознати. Стивън обявява, че това е неговият счетоводител и той излиза.

Брук  казва на Steffy, че това е голяма вечер за Хоуп и очаква да стои на страна от дъщеря ѝ. Steffy се сопва, че Брук не ѝ е майка, така че да не ѝ казва къде  може и не може да отиде. Брук ѝ повтаря, че  възнамерява да бъде там на място и малкият план на Steffy, какъвто и да е той, няма да сработи. Никой и нищо не може да съсипе това парти и това включва Steffy.
Стивън шашва Пам, когато  излиза пред нея по боксерки. Той се шегува, че би трябвало да ги познава, тъй като сестра ѝ  носи панталони в семейството.

Forrester имението претърпява трансформация заради партито по случай дипломирането и заради участието на Yankee Daddy. Стефани и Ерик са представени на Daddy Yankee, който е впечатлен от дома им. Стефани казва на Брук, че сега е отново в дома си и по-добре да го оставят така, както са  го намерили. Брук предупреждава Стефани да каже на Steffy да не се появява на партито и да се опитва да го съсипе. Ще направи каквото трябва, за да я спре.
Ник  хвали  Аги за работата, която е свършила в Ню Йорк. Той не може да чака Бриджит да се прибере и ѝ съобщава за бебето, а след това осъзнава, че вероятно не е лесно за  да чуе това, тъй като тя загуби бебето им. Тя се надява това бебе е негово.

Бриджит научава, че Джаки и Оуен са си простили и бракът им е сигурен. Доверява на Оуен, че  ще каже на Ник истината по-нататък, когато е сигурна, че бебето е добре.

Ник се втурва обратно и пита за бебето и иска да знае всичко, което се е случило, докато той беше изчезнал. Бриджит го уверява, че  е добре и всичко е наред.

Между целувките Оливър казва на Хоуп, че иска тази вечер да бъде много специална, но няма да я притиска и  е готов да изчака, докато е готова. Тя отговаря добре, защото когато  е готова,  ще му каже, ще избягат и ще правят луда, страстна любов, като в романтичен  роман.

Докато правят цуни-гуни, Брук казва на Ридж, че предчувства нещо специално, което ще се случи тази вечер. Чувства го във въздуха - ще бъде нещо неочаквано.....

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 18:19 от Marsia

# 696
Брех,с нетърпение очаквам бабето брук самО  да съсипе празника и либофта на щерка си.....   Joy

# 697
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Я,с'я да видим...
Джаред: Замязъл на битълс.. Joy..Разрошил бретон,да се хареса на лудото Пами....а той не беше ли педЮ...или сА бъркам... newsm78
бричката:,мамина златна объркана-побъркана....Да се подмаже на мама Джаки,чак същата прическа си е докарала...Ама де е Дж. де е наща бричка.... hahaha
Ник:....ами,те т'ва е СЕЛСКИЯТ ИДИОТ...всички се побутват и споглеждат....само Никиту се възторгва и лапа мухи..... ooooh!
Джак:...ходел вече на у-ще...ти да видиш....На 8-ми март,кой ли му ходи на тържеството... Thinking
брук:....пак по гащи и пак връз рич.....за сега Mr. Green Що ми се видя,че сандалките й бяха #45.... Thinking Joy
И като започнат едни ''дълбокомислени'' словоизлияния брукини,чакай голЕмо мазало....и без да си чел БЯЛОТО.... Naughty Joy Joy
Ще ме светне ли някой,каква е аджеба,вината на Фатмагюл,че е вечно #1 в класацията???!!!
Краси,ЧРД на две патерици....Пожелавам ти само ЗДРАВЕ newsm51 smile3525

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 20:36 от susy

# 698
  • somewhere near the sea
susy, както винаги оригинална и свежа Joy Joy
Сега като спомена, верно, че има такава тема ooooh! И на мен ми е чудно как може да коментираш нещо  в сто теми след като е свършил сериалът. То  за нас казват, че сме зомбирани, но не влизат да видят  за к'во става въпроссссс

# 699
susy ,         bouquet     благодарско!    Grinning

smile3508 smile3508    айде да става 5 часа.......тази седмица ми е кеф да ги гльодам!     Laughing

# 700
И аз нямам никакво търпение, макар и да съм го гледал.  Laughing Ама със сигурност бих гледал втори път купона, на който Брук е 'майка-надзирател', с всичките последствия от този факт!  Laughing
За нищо на света не изпускайте епизода днес! Joy

# 701
  • somewhere near the sea

Оливър показва на Аги няколко клипа, които ще покаже на партито довечера. Брук предупреждава Steffy и Тейлър, че не са поканени, това е само с покани. Ще е една много специална вечер за Хоуп и Брук не иска тя  да се притеснява цялата вечер, че Steffy ще забие Оливър.

Ridge се присъединява към Брук в сауната и….. Подсеща го, че не трябва да забравя, че трябва да носи едно от новите якета, които е видяла в офиса му по-рано. Една и съща идея - Хоуп вижда якетата в офиса на баща си и моли Оливър да го облече на партито.

Брук има разговор с Хоуп. Тя не е малко момиче вече. Като майка е щастлива, че Хоуп избра да изчакат и да не даде тялото си на Оливър, докато  е готова. Гордее се с нея. Хоуп заявява, че прави каквото я е научила - да бъде уверена в себе си. Когато е готова, тя сама ще каже на Оливър. Казват си, че се обичат. В това време Ридж разговаря с Оливър и му признава, че го харесва.

Ridge говори кратко с Оливър и му казва, че го харесва. Оливър пояснява, че харесва Steffy, но Хоуп е приятелката му.
Steffy се оплаква на Marcus, че не може да бъде на партито довечера. Но няма да стои настрана, просто защото Хоуп я помоли да не идва. Харесва Оливър. По един или друг начин ще го има.
Хоуп убеждава майка си да носят една и съща  рокля от тяхната колекция. Тя изпуска огърлицата, която Оливър ѝ е дал.

Steffy намира колието и подиграва Маркъс, който иска да го вземе и да го занесе на Хоуп, тъй като е поканен на партито. Steffy го люлее пред него- да реши какво да прави.

Партито на Хоуп е в разгара си с много  момичетата, всички облечени в сини рокли на пайети, но с маски,  включително и Брук. И двете  чакат  Ridge и Оливър. Ridge се намира в кабинета на Steffy и е много доволен, че тя е там и не се опитва да срине партито на Хоуп. Не иска никаква драма, моли я да не ходи. Тя обещава и той може да диша по-леко.

Но по-късно Steffy е заинтригувана от идеята, че всички са с маски.
Аги коментира, че нейният малък брат е влюбен. Надява се, че ще бъде голяма вечер за него. Хоуп му се обажда и пита дали  е по пътя. Иска да я посрещне, защото има и друг подарък за него - много по-личен. Той казва на Аги, че няма да притиска Хоуп. Когато тя е готова,  ще се промъкне до него и ще му прошепне: "Готова съм".
Брук се обажда на Ridge и му казва да побърза. И тя иска да се увери, че Steffy няма да се появи. Ridge ѝ казва да не се притеснява. Той е имал разговор с нея и тя няма да провали партито.

Ник казва на Аги, че може да си отиде у дома или може да отиде на партито, ако се интересува от Yankee Daddy. Тя мисли, че е твърде стара за парти по случай дипломиране. Научава как Ник е спасил Хоуп, когато е била малка и коментира, че е като бял рицар –спасил е Хоуп, Брук и Бриджит, а сега и нея наскоро.
Някой с маска в синя рокля и огърлицата на Хоуп идва зад Оливър и му казва, че е готова. Тя го дърпа към верандата и започват да правят любов.

Скоро той осъзнава, че Брук е в една и съща рокля като Хоуп и с нейното колие. Пълен потрес!

Не искам да чувам, че е било случайност или грешка...
Грешката, според мен беше нарочна.
Грешка №1- защо Брук прие да облече същата рокля?
Грешка №2 - толкова ли нямат  парола с Ридж, че ще му казва същите думи, които дъщеря ѝ цял ден повтаряше?
Грешка №3 - как ще се чука на терасата на партито на детето си, та дори и да си мисли, че е с мъжа си?
Грешка №4 - Защо сложи колието, което е на дъщеря ѝ?
Какво точно си мислеше, че трябва да прави на партито?

Ами тоя Оливър ooooh! Голям любовник, няма накъде повече.... Tired
Опъна гаджето си на терасата- това ли е голямото чакане. То не бе такт, то не бе чудо. А, бе знаех си аз като го гледах такъв един инфантилен... Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 19:33 от Marsia

# 702
Хайде сега сравнете 'присъствието' на Брук на това празненство в имението Форестър с Присъствието на Стефани на което и да е било от празненствата в имението. И това е отговора на въпросите 'Коя е класовата? Коя е достойната?'. Това + какво ли още не през годините. Laughing Стефани и Ерик й повериха къщата и тийнейджърите в нея, за да ги надзирава, а тя, 80-годишната 'надзирателка' отиде да се из*ука с единия тийнейджър на стената в двора. Брук Лоугън, дами и господа! Joy

Нямам търпение пак да стана свидетел на някои от предстоящите сцени. Например на онази, в която бабата разбира с кого се е оправила и изпада в пълен ужас. Joy Голям майтап. hahaha

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 12:21 от SuperGeorgi

# 703
  • София, България
Хаха, та баба Брук колко годишна всъщност го играе  newsm78

Иначе, Оливър наистина много специален първи път "подари" на девствената си приятелка. Едно бързо на терасата  Joy Такъв повод предполага поне свещи и Бари Уайт, а то  ooooh!

И по силата на всички логики Брук (освен ако не е поне 60 годишна вече) трябва да е забременяла. Само от Оливър май няма дете още  newsm78

# 704
Ама Брук  загря ли кого точно е праснала, или и тя е в неведение?
Края на  епизода беше  нееднозначен некак си..

Общи условия

Активация на акаунт