"Дързост и красота"- тема 70:"Loyalty and betrayal(лоялност и предателство)"

• 48 614
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Ей, ама наистина ви настигаме!
Да ви кажа - направо не ми се коментира, предполагам, че много от следящите сериала се чувстват така!
Татко Лоугън, след като години не се интересуваше от семейството си, сега реши да защитава момичетата си! Това от къде го изсмукаха сценаристите newsm78 И колко серии ще ни занимават с това?
В тая Хамерика май всеки научава от кого е детето му впоследствие newsm78 Това ли е прословутия им морал, пуританщина и т.н.
Голямата бяла патица не я изтърпям в последните 2-3 седмици и редовно превключвам канала , когато тя е на екран!
брукасита разпитва приятеля на дъщеря си дали са правили секс #Crazy #Crazy #CrazyСякаш тя самата е Света Тереза!

Пам, дето е на не знам колко години, разисква все още младежките си години с кръвния си враг Лоугън и май хлътва по него #Crazy #Crazy #Crazy

И аз какво да коментирам newsm78

# 676
  • София, България
Да бе, само любовните интриги на Пам не бяха се въртели на екран ... ама май натам вървят нещата - май това ще гледаме Simple Smile

На мен Дона ми беше много неприятна с тая вечно мазна коса ...

# 677
Мили съфорумци,

да си призная, аз съм от тези, които само четат темата, а не пишат в нея, тъй като по време на излъчването на сериала съм на работа. По тази причина не бих могла да коментирам нещо, което не съм видяла с очите и очилата си.  Grinning  Все пак успявам да придобивам представа за състоянието на сюжета и да следя сериала, но само чрез разказите на Марси.
Ето защо, Марси, разчитам на теб! Моля те, не спирай да публикуваш преразказите за случващото се в ДиК! Зная, може би не е любезно да си позволявам да говоря от името и на други хора, но мога да кажа откровено, че ти си единствената надежда на тези, които поради най-различни причини не могат да следят сериала пред телевизорите. Освен мен, на теб разчитат и две колежки, на които ежедневно препращам в имейл твоите разкази за сериите, както и предстоящото на Сега.
Чета дискусиите между вас, мили съфорумци, и колкото и понякога сериалът да ни доскучава на всички нас, този форум е останал единствената ми връзка с него. Затова - не спирайте, пишете, коментирайте и дискутирайте, а аз все ще ви чета!   bouquet

# 678
Ох, тази дебелана Донка до кога ще ги прегръща тези възгавници  Crazy

И аз напоследък не коментирам, защото останах без думи вече. То бива да са болни мозъци тези сценаристи, ама чак пък толкова.... Даже не винаги издържам да гледам сериала, много често превключвам, защото тези Логън вече не мога да ги гльодам - няма такива нагли парчета беее - хвани едната, блъсни другата. Че сега и Надка излезе от малоумния си образ на бавноразвиваща и вече и тя се перчи наред с останалите бели патици (ама все още е така бавно развиваща се  Mr. Green)
Този пък палячо Стивън къв го раздава  newsm78
Егати смешника, защо удобно пропусна да спомене, че Стефка мрази жена му Бет, защото търчеше подър НЕЙНИЯ съпруг  hahaha hahaha
Егати рогоносеца, решил сега да търси справдливост. Де беше 20 години - гонеше френските фусти, а сега много морален го раздава  #2gunfire #2gunfire
Другите от родата да не ги почвам, че няма да свърша до вечерта  #2gunfire #2gunfire
Ами какво да коментира човек? То бива к***и и к***и номера, ама това вече на нищо не прилича
А сега ще гльодам и ужасната Пам с още по-ужасния дедо Стив  Sick

# 679
  • somewhere near the sea

Стивън моли Брук да му каже всичко, което  знае за Памела Дъглас. Тя казва, че е не знае кой знае колко. Пам е малко луда и е добре, когато пие лекарствата си. Предупреждава го да стои далеч от нея. Джъстин казва на Дона, че  ще остане с нея, докато Кейти или Бил се върнат, тъй като не иска да остава сама. Тя няма надежда за нея и Ерик да се съберат, наясно е, че Стефани е била права за едно нещо - Ерик обича нещата да са леки и лесни.

Steffy подава в ръцете на Ерик кафяв плик, в който той открива документи за развод. Тя му казва, че не може да приеме това. FC е в ръцете им, но ще се изплъзне отново. Нека да предлага пари или недвижими имоти, но FC да не попадне отново в ръцете на Бил Спенсър.

Ерик се обажда на Дона и казва, че не иска да общуват чрез адвокати и трябва да я види. Дона казва, че  съжалява, но  има права и  го прави не за себе си, а  за семейство Лоуган.
Стефани намира Пам в апартамента ѝ. Пита я защо се среща със Стивън Лоуган.

Пам ѝ казва, че се виждат като приятели, не като гаджета. Стефани не трябва да се тревожи за това или да се опитва да я контролира отново.
Брук казва на Стивън, че Пам има свой собствен дневен ред и  е винаги готова да помогне на Стефани. Тя не е могла да спечели любовта на собствената си майка, така че се опира на Стефани. Може би нещата ще бъдат различни, ако е имало кой  да я обича.
Ерик казва на Steffy, че  иска тя да се свърже с цялото семейство и да ги събере у тях  тази вечер. Преди това ѝ заявява, че не е толкова изкуфял, колкото го мисли. За нищо на света няма да даде дял от компанията на Дона.
Стефани идва и Ерик я моли да отмени плановете си с Пам. Нека отмени срещата си като каже, че има ангажимент отпреди 50 години.  Стефи съобщава на семейството, че дядо ѝ ги събира на вечеря.
Джъстийн е адвокат на Дона и се надява да му даде шанс.

Той я кани в къщата тази вечер за интимна вечеря. Моли я да се облече официално, подава ѝ специална рокля, която е направил за нея. Моли ги да дойдат с отворен ум и да бъдат подготвени. Ще бъде вечер, която никога няма да забравят. Импулсивно  я целува, а Торн, Steffy и Пам стоят извън вратата, опитвайки се да слушат и да надникнат. "Целуват се, боже мой- възкликва Торн.-Тази вечер е време семейството им е най-накрая да се събере заедно."

Сцената е красива. Ерик е облечен официално, къщата е елегантно украсена. Сложени са храни и напитки. Ridge пристига, след него - Торн, Steffy и Томас, всички искат да знаят какъв е поводът.                                              

Торн казва на Ерик, че изглежда сякаш се готви за бал. Брук намира Стивън все още мрачен край басейна и му напомня, че няма да върне Бет. Все пак той чувства, че трябва да защитава своите малки момичета. Пами няма нищо против, че Стефани има други планове за тази вечер. Тя знае, че Стефани ще бъде кралицата на бала. Сигурна е, че няма да се върне при нея тази вечер. Ще остане в голямата къща.
Стефани е впечатлена, когато в нов костюм Ерик я посреща и влиза  в къщата с нея, за да бъдат посрещнати от семейството.

Пам е изненадана да намери Стивън на нейната врата. Той иска да влезе. Показва му снимки на Tiny и майка си и разказва, че е починала преди няколко месеца. Стивън посочва, че и двамата са имали много трагедии в живота си.
Стефани получава прекрасна голяма ваза с червени рози от Кристен и Felicia. Ерик вдига тост за Стефани, жената, която ги държи заедно.

Брук е до басейна с Хоуп и мисли, че медальонът от Оливър  е сладък и това е много мил жест. Хоуп се смее и я предупреждава весело само да не почне да ѝ чете оная лекция за птичките и пчеличките.
Стивън говори за Париж на Пам и ѝ казва, че трябва да го посети  някой ден. Пам го черпи с лимонови сладки, който той описва като божествени и междувременно поставя снимка на Стефани и Пам в джоба си.
Музиканти свирят и Ерик завършва своя тост като повиква Стефани. Публично пред децата и внуците си казва, че иска да попита нещо Стефани, макар да знае, че не заслужава.

Осъзнал е, че сега тя е негов партньор и сродна душа и иска  да се върне в тази къща обратно при него, обратно в живота им заедно.

# 680
  • somewhere near the sea
Ох, най-сетне дъртото магаре Ерик увря. Бре, бре, алилуя....
Този Стивън сякаш не е онзи Стивън, който изостави 4-те си деца, защото не можел да се грижи за тях. Ходи като въртоглав и въздиша по и без това отиващата си Бет. Що не мислеше тогава за нея, докато си живучкаше като волен вятър? Сега ще ми защитава. От кого, бе? Нали ако не бяха Форестър, любимите ти ненагледни щерки щяха да сервират по кварталните кръчми.  Или не Naughty Щяха да се нанижат на някоя друга фамилия.  Crossing Arms

Следващите дни ни очакват две сюжетни линии:
Номер едно ще бъде партито по случай дипломирането на Хоуп в гимназията. Брук обърква Оливър с Ридж и....нъл се сещате.
Номер две: в този епизод Брук спомена пред баща си, че Пам е нестабилна и е способна да извърши убийство ако не си пие хапчетата.  Стивън ще заработи по този въпрос, галейки егото на старата мома, ще се опита да я накара да застреля сестра си. И всичко...защото защитавал момичетата си.

# 681
ПРЕДСТОИ В ДЪРЗОСТ И КРАСОТА

Стивън използва Пам, за да си отмъсти на Стефани

- На семейната вечеря Ерик казва на Стефани, че са сродни души и предлага на Стефани да се върне при него.
- Ридж, Торн, Томас и Стефи пият шампанско у Ерик и слушат струнния квартет, нает от него. Стефи казва на Ридж, че иска да запази връзка с корените си. Той я нарича следващата Стефани.
- Стивън и Пам остават сами. Докато тя му сервира сладки, той разглежда една нейна снимка със Стефани.
- Брук и Хоуп са във ваната. Хоуп се хвали с гердана, който Оливър й е подарил.
- Стефани хвали Стефи, че е върнала фирмата, и й обещава да спечелят всички бъдещи битки. Двете се прегръщат.
- Брук оставя съобщение на Стивън. Хоуп й казва, че двамата с Оливър са се разменили признания в любов. Брук е зарадвана, но се тревожи за Стивън.
- Пам показва на Стивън бански, изплетени от нея. Той пък я моли да го научи да готви. Тя се изненадва, и тогава Стивън я целува. Пам е разтърсена. Той решава, че лесно ще я манипулира и ще я убеди да убие Стефани.
- Стивън вижда снимката на Ерик и Стефани на корицата на едно списание и си спомня как Стефани е тормозила Брук.
- Пам се среща тайно със Стивън. Тя му предлага временно да се нанесе в стаята на Стефани. Той се колебае, но Пам настоява.
- Хоуп иска да направи голямо парти по случай завършването си, но само къщата на Форестърови може да побере съучениците й. Стефани обаче се страхува, че те ще донесат наркотици и алкохол.
- Стефани пита Пам дали излиза с друг мъж. Пам обаче не й казва с кого.
- Стефи разпитва Оливър за гердана му. Той й казва, че това е китайският символ за надежда.
- Брук се радва, че Хоуп ще празнува завършването си в дома на Форестър, и напомня на Ридж колко хубави нощи са прекарали там. Стефи ги подслушва.
- Джарет предлага на Пам да станат приятели. Зарадвана, тя му казва, че си е намерила готин мъж, и той се е нанесъл при нея, но го моли да пази тайната й.
- Идва Пам и Стивън представя Майк за свой счетоводител. Стивън и Пам оставят насаме. Докато тя слага цветя във вазата, той излиза и се връща само по боксерки.  
- Оливер казва на Хоуп, че няма да я кара да бърза. Тя му казва, че когато е готова да прави секс, ще му го пошепне.
- Оуен и Джаки казват на Бриджит, че са се страхували за брака си, но той е оцелял. Бриджит е впечатлена от здравата им връзка.
- Оливър показва гердана си на Аги и тя отбелязва, че сигурно е влюбен в Хоуп. Той й пуска един клип за "Джери Янки" и й обяснява, че всички ще бъдат с дрехи на "Форестър". Идва Хоуп и му дава сако от новата мъжка колекция.
- Брук и Хоуп идват в имението на Форестър, което е превърнато в нощен клуб. Хоуп предлага на Брук да облече една от роклите, предназначени за гостенките й. Тя се сеща, че си е забравила гердана в офиса на Ридж.
- Стефи моли Маркъс да я вземе с него на партито, но той само я поглежда и не й отговаря.
- Аги съветва Оливър да не притиска Хоуп да правят секс и той й казва, че чака да му каже, когато е готова.
- Хоуп казва на Рик и Томас, че се бои да не би Стефи да й провали вечерта.
- Оливър идва и търси Хоуп. Маркъс му я показва. Оливър си слага маската и танцува с момичето, което носи гердана на Хоуп.  Тя му казва, че е готова, и го извежда навън. Двамата правят секс. Оливър се връща вътре, но е поразен като вижда Хоуп на стълбището без гердан. "Деди Янки" кара всички да си свалят маските. Поразен, Оливър разбира, че Брук е била с гердана на Хоуп.

СЛЕДВА: Оливър несъзнателно изневерява на Хоуп, но не е сигурен с коя. Стефани хваща Пам и Стивън да се прегръщат

ТВ САГА                        

# 682
Сериалът така тотално се изврати и изтъпя, че на мен не ми се гледа, камо ли да го коментирам. Но на Марси и на СуперГеорги постовете ги чета редовно, та имат моята подкрепа да преразказват!  Grinning
И аз от дъжд на вятър гледам, къде защото съм на работа по това време, къде защото просто не ми се гледат бози ... Но последния епизод, който гледах, беше изпълнен със смехотворните опити на сценаристите да направят нещо смешно. Бяло: Джаки, Оуен и Рик заформят триъгълник. Рик наистина се увлича по Джаки и изпада в малоумни ситуации само и само да е покрай нея и съвсем открито да й изкаже чувствата си. Джаки уж го отблъсква, ама не особено старателно, а Оуен гледа на червено като разярен бик. Последно бяха изпаднали в пиесата "не знам кой ми целува ръката и ме съблазнява, защото съм с кърпа на очите - а, не бил моя мъж!"

# 683
  • somewhere near the sea

Ерик държи прекрасна реч и пита Стефани дали ще се върне. Тя пита дали трябваше да преживее всички тези неприятности, за да я пита. Той казва, че това е правилното нещо, което трябва да направи. Тя му казва, че тези последни години бяха най-щастливите  в живота ѝ. Той я кара да се чувствате като кралица. Винаги е вярвала, че са предназначени да прекарат живота си заедно. Дълбоко в себе си е знаела, че никога няма да бъде щастлив с някой друг. Нищо няма да я направи по-щастлива, от това да се върне в тази къща. Деца и внуци се усмихват одобрително, като Ерик кани Стефани да танцуват.
Стивън казва на Пам, че  трябва да има нещо друго в тази кухня, защото е изял една тава лимонови сладки, тя сяда при него. Уведомява я, че на другия ден след разговора им е имал проблеми със Стефани, но иска да прекарват времето си двамата. Обсъждат още малко Стефани. Той посочва техните прилики и  ѝ благодари за тази вечер.

Брук е  щастлива за Хоуп, че Оливър ѝ е казал, че я обича. Тя знае, че Оливър я уважава.

Стефани казва на Steffy, че всичко това е заради нея и това, че им върна компанията. Все още имат много битки напред, но ще надделеят.
Пам показва на Стивън някои от своите работи, сътворени за FC. Почувствала е, че е нещо като терапия за нея. Пита го дали  има някакви хобита. Той казва "не", но се нуждае от нещо.

Може би тя може да го научи как да  готви и  ще имат добра възможност да бъдат заедно. Толкова е лесно да бъде с нея и да си говорят. Тя признава, че се радва за това. Стивън тихо моли Бет да му прости и целува Пам.
Ерик казва на всички, че това е един от най-щастливите дни в живота му. Чувства като че ли му е даден втори шанс в живота. Стефани казва, че са Forrester и никой няма да ги превземе отново.

Стивън хапва друг лимонов сладкиш и казва на Пам, че е хубав, но не толкова, колкото ... ... ... той я целува отново. Тя казва, че е малък дявол.

Хоуп се обажда на всички, за да обсъдят заедно партито, което иска да организира по случай дипломирането си и се нуждае от тяхната помощ. Най-накрая убеждава Стефани и Ерик, че  иска да отпразнува дипломирането отделно от абитуриентския бал и би искала да го направи в имението им. Стефани е против , но се съгласява заради Ridge, който предлага тя и Ерик да отидат в Big Bear или някъде другаде за през нощта, а той и Брук ще се грижат за всички детайли и ще бъдат придружители.
Стивън се обажда на Пам и я пита  дали ще се измъкне от срещата и да го посрещне в „Инсомния”. Доверява ѝ, че миналата нощ и целувката  означават много за него, но  трябва да го запазят в тайна от Стефани, защото едва ли ще одобри.
Steffy се присъединява към Оливър в тренировките му на покрива и забелязва новата огърлица. Закача го за Хоуп. Той  иска да ѝ каже, че чувствата му към Хоуп са реални и са се сгодили снощи с помощта на The Word.
Стивън пояснява на Пам, че не иска да лъже, а само да го пазят в тайна, че се виждат, защото Стефани не би ги оставила да продължат. Тя е слънце в живота му и нейният живот не е приключил. Най-добрият начин да почете паметта на Бет, не е да се превърне в отшелник, а да бъде щастлив. Пам може да му помогне да направи това. Така че нека не позволяват на Стефани да разруши всичко. Подмята, че трябва да се махне от Брук, където живее в момента, за да не ѝ бъде в тежест, докато  реши какво да прави след това. Пам веднага предлага своя апартамент, тъй като Стефани се е преместила. Той не иска да я притеснява, но не може да откаже милостивата ѝ покана. По-късно се премества. Изважда една снимка на Бет и ѝ казва, че  е напреднал в отмъщението. Нека не се притеснява, той ще се грижи за дъщерите им и ще ги предпазват от Стефани и нейната сестра.
Един мъж чука на вратата и Стивън му дава пари в замяна на пистолет.

# 684
Благодаря ти, Марси!   bouquet

# 685
Цитат
Оливър си слага маската и танцува с момичето, което носи гердана на Хоуп.  Тя му казва, че е готова, и го извежда навън. Двамата правят секс

Даааа .....     Joy    И либофника Оливър ,понеже и той мноу дОбър в секса ,не мож различи една девственица от една 60 годишна баба с дъъъъъъъълъг опит в секс-гимнастиките....    hahaha hahaha hahaha
За нищо на света не пропускам тоз купон....     Joy

# 686
  • somewhere near the sea
Представяш ли си циркаТолкова да е загорела, че да не може да различи първия попаднал ѝ сополанкоЩото бил у същото яке... Айде стига, бе....И при условие, че изгореха дървата у сауната....

Не се сдържам....

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 21:25 от Marsia

# 687
Леле, какво става? Цяла страница само турски теми!  Shocked Shocked Shocked

# 688
И аз от това се бях възмутил тези дни като веднъж търсих темата на ДиК. Това ли са 'романтичните сериали и теленовели', които се гледат в България- турските сериали? newsm78 Добре, че темата за ДиК достойно си седи на първата страница почти винаги, за малко разнообразие. А другата седмица може да се посъбуди малко покрай сюжета ''Голямото Убъркване на баба Бруки и поредният зет." Joy
Марси, добра загрявка е това клипче! Smile А после тепърва ни предстои да гледаме и сълзите и мелодрамите на горката страдалка, която 'неволно' се е оправила с още един зет. smile3518

# 689

А сега ще гльодам и ужасната Пам с още по-ужасния дедо Стив  Sick

Дано само не стигнат до секс, че гледката ще е плачевна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт