"Дързост и красота"- тема 70:"Loyalty and betrayal(лоялност и предателство)"

• 48 638
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Къде ми изчезна последният пост?  newsm78

# 706
Култовата серия ще я гледам сабахлен на зазоряване и тогава ще коментирам!

# 707
Ама Брук  загря ли кого точно е праснала, или и тя е в неведение?
Края на  епизода беше  нееднозначен некак си..

Не е загряла, иначе надали щеше да й е такава голяма усмивката. Joy Чакам с нетърпение момента, в който ще загрее. Joy
За тези, на които им е интересно как колието е попаднало на врата на Брук- ББ Стефи е решила наистина да не разваля купона на Хоуп и затова е дала колието на Маркъс да го предаде на собственичката му. Но той не е открил Хоуп на купона и затова го е дал на Брук, която го е сложила на врата си.

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 12:58 от SuperGeorgi

# 708
  • somewhere near the sea

Ама Брук  загря ли кого точно е праснала, или и тя е в неведение?
Края на  епизода беше  нееднозначен некак си..
Според мен баш добре си е загряла, но й беше причерняло за секс, та не можа да изчака да мине партито. Но пък добре ще изиграе изненадата... newsm09
ББ: после ще увещава Оливър да си мълчи, защото Стефани и Стефи ще я съсипят... :ooooh:

Къде ми изчезна последният пост?  newsm78
И аз това щях да питам newsm78 newsm78 newsm78

# 709
  • София
Ричковия, герой не трябва ли вече да гони 60те, леко дразнещо е това непрекъснато сексуване.За бабесата е ясно че  , това и е втора професия, и че има нимфомански прояви, но това е филм за домакини все пак. Току виж и.укали водопроводчиците си Laughing

# 710
  • somewhere near the sea

Партито е в разгара си. Брук върви към Оливър и Хоуп. Оливър е шокиран, когато вижда Брук, която е облечена в същата синя рокля като Хоуп и с огърлица като нейната.

Той е безмълвен и все по-объркан, когато Ridge се приближава и му благодари за това, че е такъв добър човек. Брук сваля огърлицата, която Marcus я е дал и я дава на Хоуп, тъй като знае, колко много означава за нея. Оливър разбира, че не Хоуп е изрекла думите, че е готова, а майка ѝ. Ридж и Брук се радват, че Steffy я няма наоколо. Никой не може да развали нощта на Хоуп.
В хижата Стефани и Ерик танцуват бавен танц на романтична мелодия. Тя се чуди дали къщата им все още е здрава и той казва, разбира се, не е рейв. Тя се радва, че са дошли в хижата и вдига тост за дипломирането на Хоуп. Потъват в спомени.

Оливър се облива в пот и почти припада. Хоуп го отдръпва от  дансинга и го пръска с малко вода, въпреки че той твърди, че е добре,  просто е горещо.
Ерик и Стефани обсъждат Брук и той признава, че Брук и Бриджит са преживели много, но нищо подобно няма да се случи на Хоуп. Ерик казва на Стефани, че  се е променила и че ще направят тази вечер незабравима. Тя признава, че може би това е така, защото са станали малко по-мъдри.

Хоуп благодари на групата, преди  да я разпръсне. Брук също благодари на всички и прегръща Оливър. Съвсем официално той ѝ казва, че  трябва да поговорят. Тя казва, че комуникацията е много важна и трябва да обсъди това с Хоуп.

Някъде в средата на разговора той осъзнава, че Брук смята, че е правила любов с Ridge. Не осъзнава, че е била с него.

Леглото се тресе като при земетресение и Ridge събужда, защото  Брук се кикоти и се движи в ритъма на музиката. Извиква, че не може да изкара тази песен от главата си. И се чуди защо  никога не са вършили това, което направиха снощи по този начин.

Започва да напомня на Ridge за снощи и колко е бил добър с маските,  трябва да опитат отново. Те са прекъснати от телефонно обаждане за среща на Ridge и той се разбързва.
Хоуп благодари на Steffy за това, че ѝ е пратила огърлицата  чрез Маркъс. Steffy заявява, че няма да е много забавно да се хвърля на Оливър, ако Хоуп е прилепена към него като морски водорасли.

Whip иска да чуе всички подробности за партито от Оливър. Той е в лошо настроение и дори не иска да мисли за това. Според него животът си играе с него. Една минута мислиш, че знаеш какво искаш, а следващата откриваш, че  нищо като това, което си мислел не е същото. Радваш се, че си получил нещо, а като разбереш какво е било, виждаш, че е на светлинни години от теб.....

Оливър казва на Хоуп, че снощи е било много объркващо с маски, музика и огърлицата. Той говори объркано, Хоуп го пита дали е станало нещо снощи. Тя се извинява, че не му е обърнала достатъчно внимание снощи. Осъзнава, че снощи той е очаквал специална нощ. Успокоява я, че е добре. Ще направи  всичко, за да не я загуби.
Брук продължава  за това, че ѝ е харесало снощи и не разбира, защо Ridge не може да  говори за него. Той е съгласен, че никога не са правили любов като носят маски. Тя започва да се ядосва, пита го чува ли я въобще..Отговаря ѝ, че вижда как се мърдат устните ѝ, чува я, но не разбира за какво точно му говори. Става от леглото. Брук се смръщва...
Ridge казва на Хоуп, че наистина е щастлив, че неговото момиче се среща с някой, когото той може да одобри. Но е срещнал гаджето ѝ и той е изглеждал по-стар от него.
Оливър вижда маските на Forrester, и се сеща за снощи. Брук го заварва и той признава, че е там, за да  върне  якето от снощи.

Когато тя разбира, че с Ridge са носили еднакви якета, казва на Оливър да остане. Те трябва да поговорят за снощи.

# 711
  • somewhere near the sea
Ричковия, герой не трябва ли вече да гони 60те, леко дразнещо е това непрекъснато сексуване.За бабесата е ясно че  , това и е втора професия, и че има нимфомански прояви, но това е филм за домакини все пак. Току виж и.укали водопроводчиците си Laughing
Ами да! Не само ги гони ами ги е стигнал...Но още го дават да припада

Сега пак ще има "грешка-прошка"

# 712
  • София
Чисто теоретично би следвало, да е невъзможно да вдига самолета по няколко пъти дневно, любопитно е кога движи тази най-голяма модна фирма в САЩ, след като по 24часа е без гащи Laughing

# 713
Чисто теоретично би следвало, да е невъзможно да вдига самолета по няколко пъти дневно, любопитно е кога движи тази най-голяма модна фирма в САЩ, след като по 24часа е без гащи Laughing

Предполагам познават виаграта в Щатите, за разлика от предпазните средства  Mr. Green

Марси   bouquet

# 714
най-после хора,които гледат сериала взех да се отчайвам вече,че съм единствената луда ,която го гледа JoyНа мен лично последните епизоди ми бяха интересни,макар и да нямам време да го гледам постоянно,хвърлям по едно око когато мога.Стефи адски много ме дразни,отвратителна е само търси  начин да разкара Лоугън,все едно гледам Стефани на младини.Пртито на Хоуп какво да кажа ,все още си мисля,че не беше Брук ,а Стефи просто така си мисля.Прекалено брутално ще е ако Брук преспи с приятеля на дъщеря си.

# 715
Цитат
Прекалено брутално ще е ако Брук преспи с приятеля на дъщеря си.

Е,кое му е бруталното?Специално за брукито....?   Mr. Green
Тя и опит има богат в това отношение.....малко ли зетьове прелъсти...Дори дете роди на зет си....ти за един секс си се закахърила...    Joy

# 716
Цитат

Тя и опит има богат в това отношение.....малко ли зетьове прелъсти...Дори дете роди на зет си....ти за един секс си се закахърила...    Joy

Е така е ,че има опит има,ама все още не ми се вярва ,че е тя Mr. Green

# 717
Цитат

Е така е ,че има опит има,ама все още не ми се вярва ,че е тя Mr. Green

Тя е, тя е  smile3521 Крайно време беше да си покаже отново рогцата  Mr. Green

# 718
Тя бабиерата инак няма шанс да се добере до младо агнешко, освен ако не е с подла измама  Mr. Green

# 719
Със сигурност е Брук, няма съмнение. Съвсем скоро ще я видим и как си представя това оправяне на стената и без маски-  ето тогава вътрешно в себе си навярно е изпитала голямо блаженство, въпреки шока! Joy Спала е и с гаджето на дъщерята от съпруга на другата дъщеря- голям кеф! Joy

Не изпускайте днешния епизод- ще станете свидетели на интересен разговор на две Лоугънки, седнали на по кафе в "Инсомния", за да обсъдят как се е справил 'Ридж' на стената.  tooth

Общи условия

Активация на акаунт