Най-нелепият подарък

• 321 560
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 270
Малката Госпожица Мърморана, разбирам те, аз също съм в тази категория, та и отгоре, затова дадох такъв пример. Не, не съм казала, че трябва да носим торбести дрехи, напротив  Peace Но примерно едва ли би ми стояла добре блузка по тялото леко над пъпа с някоя и друга изрязана част  Laughing ей такива някакви мисли ми минаваха....определено си има дрехи, които няма да ми стоят добре или поне аз не бих се харесала в тях.

Мидичка, аз също имам някакви такива спомени...

# 271
  • UK
О, дааа, разбира се. Просто се замислих, че по скоро бих се обидила на торбеста безформена дреха, само защото съм пълничка. Като шатрата. Simple Smile

# 272
Сова, аз при такъв подарък бих попитала подаряващият защо е избрал точно това. )

А за пълнички хора и подаръци дрехи....трудно е човек, който е слаб да избира подарък за по-пълен. Те представа си нямат какво би стояло добре. ) Така че, на такъв човек не бих се разсърдила.
Иначе границата е много тънка, що се отнася до блузите. ) Ако е плътно по тялото - кофти, ако е прекалено широка, също зле, защото слага още няколко кг отгоре. )

# 273
  • UK
Зависи най вече от материята, има съвсем прилепнали блузи, които ми стоят страхотно, защото са от подходяща материя. Като цяло ластичните материи са си No-No, обаче пак зависи. Иначе аз не разбирам подаряването на дрехи по принцнип, и най най най страхотната дреха може просто да не стои добре на празнуващия, ако ще да е Мис Свят.  Но аз съм Водолей, Водолей се радва с играчки. Не с дрехи. С времето играчките стават по сложни и по скъпи (за техника говоря, такива неща), но с дреха мен не можеш да ме зарадваш, ако ще да е най най най страхотната и да ми стои като правена за мен. Simple Smile Освен ако не е, примерно, бална рокля или нещо, което иначе няма да си купя. То пак ми влиза в графата "играчки". Simple Smile Също така не обичам подаръци, които заменят с нещо ново нещо, което вече си имам и ми върши работа. Simple Smile

# 274
  • най-шареното място
Подаръкът по правило не е от първа необходимост, освен ако не е поискан изрично.
Идеята на подаръка е да поглези в някаква степен получаващия в общия случай.
Отварям, благодаря и после според зависи. Като се замисля имала съм 2-3 нелепи подаръци. 2 изхвърлих директно в рамките на часове/дни. Не съм се сърдила. Така са предценили, за мен беше най-малкото голямо недоразумение, но кой ми е крив, че не обичам кич или синтетика. Раликата между харесаните и нехаресаните подаръци май е сухото мерси на нехаресаните. Но хората все пак са се постарали та благодарято си е задължително.

# 275
Момичета, чета с интерес темата и особено в частта за подаряване на дрехи - когато аз подарявам на някоя приятелка дреха (понеже имам такива приятелки, които много се радват именно на дрехи Simple Smile))  ) винаги питам в магазина дали могат да заменят купеното с друг размер или модел, ако се окаже неподходящ изборът ми.
Втори ден се чудя, заради тази тема, дали някога съм получавала нелеп подарък. Имало е доста случаи, когато нещо ми се е сторило странно и безполезно, но с течение на времето си е намерило мястото...
Може би ако на някого му подарят пакет презервативи или някакъв овлажняват секс-препарат, ей това ще е супер нелеп подарък Simple Smile))

# 276
О, в категория нелепи подаръци, веднага слагам няколко такива подарени за дъщеря ми. )
Дамата е с доста сериозни финансови възможности и има дете малко по-голямо от щерката.
За 3поредни рожденни дни подарява такива неща, които...явно са купувани преди 5-6години (незнайно от кого) и по една плюшена играчка явно, за да се замаже положението. )

# 277
  • Пазете Гор
...
Може би ако на някого му подарят пакет презервативи или някакъв овлажняват секс-препарат, ей това ще е супер нелеп подарък Simple Smile))

Една позната виждала мъже да пазаруват основно прашки (нали така се пише) по Свети валентин. Разправят, че и вибраторите били търсена стока в тоя период.

# 278
Освен ,че свекърва ми ми връчи подарък ,който аз бях и поднесла за ДР преди 2 години , сега си спомних, че ведъж ми беше подарила нощница с изрязано квадратче на мястото на размера.  ooooh! Целия етикет си стоеше , но размерът прилежно издълбан!!!

# 279
Mr. Green не ,но аз съм подарявала в рамките на шегата.Една позната си направи ремонт и банята е изцяло в черно.Направо шокиращо черно,подарих и един пакет черна тоалетна хартия,за да не развали цветовата хармония в банята.
Откъде?  Simple Smile

# 280
  • Враца
В Кауфланд има чисто черна, но е по-скъпичка.  Peace

# 281
  • UK
Аз не мога да разбера защо всеки смята, че да подариш вино/някакви аксесоари за вино е страаашно стилен и оригинален подарък. Във всяка тема тук за предложения за подаръци, има някакво вино, чаши за вино, поставки за вино, кутии за вино, чаши за вино, тапи за вино, не знам какво за вино... За мен това е чисто отбиване на номера, някакъв дежурен такъв подарък. Изобщо не го намирам за стилно и класно. Само за скучно и издаващо всякаква липса на идеи. Simple Smile На мен никой не ми е подарявал, ама съм сигурна, че все някога ще ми се случи. Вероятно просто ще му го върна на подаряващия, алкохол не пия под никаква форма, без изключения.

# 282
  • Варна
МГМ, зависи от виното  Peace
Аз не бих нарекла подарък под формата на Montrachet или Chateau Lafite отбиване на номер или дежурен подарък.
Виж, ако ми поднесат Магарешко мляко, със сигурност ще се обидя.

# 283
  • UK
Е, колко процента от подареното вино според теб е (цитирам, понеже не разбирам) Montrachet или Chateau Lafite? Simple Smile

# 284
  • Варна
Не мога да кажа.
На мен са ми подарявали хубави вина. Не се сърдя.

Но не бива да се обобщава, че бутилка вино е тъп, дежурен и смотан подарък. По-скоро на това реагирах.

Общи условия

Активация на акаунт