Най-нелепият подарък

• 321 378
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 2 715
Ако някой ми подари скучни обикновени черни, сиви чорапи, ще се зарадвам повече от шарени такива. Шарените може да са екстравагантни, но аз нямам с какво и къде да ги нося. Все пак чорапите са за носене, не за украса на гардероба. Та си зависи от човека. Аз и книги харесвам и пари.

# 2 716
За мен пък е важно да са 100% памук чорапите Joy Не понасям изкуствени и с примеси. Бих се разревала от щастие, ако някой ми подари такива чорапи, защото все по-рядко успявам да си намирам. Абе всеки луд с номера си Grinning

# 2 717
В случая става въпрос за отбиване на номер, а не за дълго търсене на най-подходящите чорапи. Аз най-много бих се зарадвала на едни чорапи от много пухкава и дебела ангорска прежда, каквито не съм виждала повече от 10 години. Но няма кой да ми ги намери.

# 2 718
В случая става въпрос за отбиване на номер, а не за дълго търсене на най-подходящите чорапи. Аз най-много бих се зарадвала на едни чорапи от много пухкава и дебела ангорска прежда, каквито не съм виждала повече от 10 години. Но няма кой да ми ги намери.
https://antimico.com/bg/products/259/2-chifta-damski-chorapi-ot- … gorska-vulna.html
Такива ли?

# 2 719
Като чете човек темата, по-добре нищо да не подарява.

# 2 720
Като чете човек темата, по-добре нищо да не подарява.
Не точно. Темата показва едно:
Всеки обича да получи нещо лично - подходящо за него с неговите странности. Ако не можеш да довършиш изречението: "Подарявам ти............, защото знам, че харесваш...........", по-добре подари пари или не ходи на празника, а после седни с този човек, говори с него и, за разнообразие, слушай, за да го опознаеш (по-добре късно, отколкото никога).

(това последното беше обща поука, адресирана към всеки, който ще го прочете - не лично към Съни)

# 2 721
Да, аз и преди споменах, че мразя изненади Simple Smile От малка - още в детската градина казвах на родителите ми какво искам за празниците и ако получех вместо това, нещо друго, бях разочарована.
А за чорапите - харесвам тези различните, които се продават напоследък. Бих се зарадвала на такива и може би бих си ги носила (зависи, някои са грозни). https://fintera.bg/category/fintera-socks?gclid=Cj0KCQiAst2BBhDJ … WgacaAn74EALw_wcB

# 2 722
Днес една колежка има рожден ден и се чудехме какво да и купим. Една колежка предложи преса за коса, да ама мацката е с къдрава коса, която много харесва и не иска да изправя. Имаше още предложения и всичките едно от друго по- неудачни. На края позвъних на жената и я попитах какво иска за да не купуваме излишни неща. Жената поиска маратонки и 2 тениски за бременни тъй като е бременна в момента.

# 2 723
Във варненските Фиола има ангорски чорапи, че и са по 3-4 лв. В началото на зимата ходя да си избирам цветове, че после има, но не ми харесват.

# 2 724
Благодаря за информацията за чорапите, ще се възползвам, отдавна не бях виждала.

# 2 725
Чорапите са на Дедолес. Имам над 20 чифта, децата и съпругът ми - и те. Обожаваме ги. Супер свежи са.

# 2 726
Преди време приятелка дойде на гости и донесе на детето ми подарък - един коледен сувенир, който аз й бях подарявала преди 2-3 години. Сигурна съм, че е същият, защото беше уникат. Замълчах си и не й казах, че аз съм им го дала. За мен това по-скоро беше като урок, че аз съм подарила нелеп подарък, който тя се е чудела няколко години къде да побутва и накрая е решила, че детето ще му се зарадва. Малко ми стана болно, че не помнеше, че аз съм го подарила, не толкова за това, че е решила да го преподари.

# 2 727
Радвай се, че не помни кой ѝ го е подарил и се е чудела къде да го дене.
Иначе сега можеше да се оплаква от твоя подарък в темата Whistling Mr. Green

# 2 728
Радвай се, че не помни кой ѝ го е подарил и се е чудела къде да го дене.
Иначе сега можеше да се оплаква от твоя подарък в темата Whistling Mr. Green
Глупости, всички дебелокожи и несъобразителни особи в тази тема не четат. Sunglasses

# 2 729
Една приятелка така, преди години с друга й отиваме на гости в нов дом и сме й взели малки подаръчета. Аз коментирам подаръка на другата дама, че е прекрасен. При което домакинята " искаш ли да ти го дам". Паднах от смях и отказах

Общи условия

Активация на акаунт