Най-нелепият подарък

• 321 280
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 2 835
Ех, Лейди, а аз имам дупки, но едва след пробиването им се оказа, че съм алергична към всичко, дори към злато и не мога да нося никави обеци. А така да ги харесвам!

# 2 836
Алергията не е към златото а към примесите които са добавени в него. Опитай със злато по- висок карат.

# 2 837
Може да пробваш и силиконови. Обикновено не причиняват проблеми.

# 2 838
  • FRANCE
Или да намажеш тази част от обицата която влиза в ухото с безцветен лак (аз съм алергична към никел)

# 2 839
Къде ги намери тия библиотеки с витрини. От години гледам за такива, все намирам някакви малки витринки, които почти нищо не събират.

IKEA.
https://www.ikea.com/gb/en/p/billy-oxberg-bookcase-white-s69017828/
Blush

# 2 840
Благодаря! Ще ги погледна, ще ми се да има и затворена част.

# 2 841
  • Deutschland/HE
Благодаря! Ще ги погледна, ще ми се да има и затворена част.

посочената секция на ИКЕА я има и във вариант с до половината плътни врати, а нагоре стъкло. Ние имаме три от по-ниския вариант и сега обмислям купуването и на висока. Шкафчето ни за обувки е от същата серия, а рафтовете са сложени под наклон.

# 2 842
Има, има...всякакви варианти има на серията Били. Тя е много популярна, чак се изненадах че не я знаете Simple Smile
Цветове различни има. С плътни врати, със стъклени, с половината плътни и половината стъклени..има, има.
Назад е плитка рамката, точно колкото за книгите, не заема допълнително място имам предвид.

# 2 843
А стабилни ли са? За съжаление не мога да го подредя така рехаво, че при мен книги - бол. Не съм гледала много в ИКЕА, пазя си всички каталози от годините, за идеи, но не съм стигнала още до хола. Но така си го представям - с три бели стени и една тъмна, на която да ситуирам бяла библиотека.

# 2 844
  • Германия
Трябва да се закрепят за стената, но след това са стабилни. И аз съм използвала, и родителите ми използват този тип точно за книги и няма никакви оплаквания.

# 2 845
Не бих казала, че е нелеп подарък, обаче има някакъв горчив вкус...
Вчера имах рожден ден и приятелки решили да ми направят дребен подарък. Много мило, предвид, че не празнувах.
Работата е, че подаръкът е кучешки аксесоар, защото ще си взимаме куче.
И се чудя защо не са избрали нещо за мен, а за кучето, което даже още не е пристигнало вкъщи.
Това малко като подаръците за бременни жени - няма значение какъв е поводът, ама ще има бебе и дай да са бебешки неща.

# 2 846
Вероятно са искали да засилят положителните емоции от очакването на кучето.

# 2 847
  • WonderLand
Кучешкия аксесоар според мен изобщо не е нелеп подарък, даже напротив. Разбрали са, че ще вземате куче, помислили са за теб и както каза Poni69 най-вероятно са искали да засилят положителните емоции покрай него. Освен това сама каза, че е дребен подарък, който най-вероятно не струва повече от 15-20лв. Помисли си какво точно нещо, което е подбрано спрциално за теб за 15 - 20лв щеше да не е нелеп подарък. Даже да беше нещо прилично щеше да ги наклепаш тука, че уж са искали да те зарадват, ама 6 човека са ти купили само един шампоан примерно, дето и сама можеш да аи купиш и не е нещо кой знае какво, или пък щеше да е нещо, дето няма да ти хареса и пак щеше да е тука, изобщо не се сещам за сценарий, в който приятелките да не бъдат изтипосани тука. Искали са да ти направят дребен подарък, помислили са за теб и са се опитали да ти го покажат и да те зарадват.

# 2 848
Кучешкия аксесоар според мен изобщо не е нелеп подарък, даже напротив. Разбрали са, че ще вземате куче, помислили са за теб и както каза Poni69 най-вероятно са искали да засилят положителните емоции покрай него. Освен това сама каза, че е дребен подарък, който най-вероятно не струва повече от 15-20лв. Помисли си какво точно нещо, което е подбрано спрциално за теб за 15 - 20лв щеше да не е нелеп подарък. Даже да беше нещо прилично щеше да ги наклепаш тука, че уж са искали да те зарадват, ама 6 човека са ти купили само един шампоан примерно, дето и сама можеш да аи купиш и не е нещо кой знае какво, или пък щеше да е нещо, дето няма да ти хареса и пак щеше да е тука, изобщо не се сещам за сценарий, в който приятелките да не бъдат изтипосани тука. Искали са да ти направят дребен подарък, помислили са за теб и са се опитали да ти го покажат и да те зарадват.

Това са абсолютни, ама наистина абсолютни глупости. Много пресоли манджата.
Миналата година ми подариха шампоан и душ гел на любима марка и страшно ми харесаха. И беше нещо лично за мен.
Очаквах тази година соли за вана (понеже подариха на друга приятелка) или нещо от рода.
Подаръкът не е лош и разбирам защо са го избрали (дс, заради емоцията и да, такова не бяхме купили). Просто отбелязах, че на рожден ден би трябвало подаръкът да е по-скоро за рожденика.

# 2 849
Щом сте си близки, да беше казала какво искаш.
Женска комхания бяхме навремето. Всяка казваше и дори показваше какво конкретно иска, другите събираха пари и го купуваха. Не е имало недоволни..

Общи условия

Активация на акаунт